Lipšic chce zakázať 58čky a im podobné zbrane!
-
inspiring_babbage
A v čom by spočíval program tejto našej strany? Ak chceš uspieť v politickom spektre musíš priniesť aj niečo iné, nielen otázku zbraní a streliva. Ak by jedinou agendou tejto strany malo byť obhajovanie zbraní, tak si myslím, že to je zbytočné. A celkovo si myslím, že by to bolo zbytočné. Najpravdepodobnejšia a najschodnejšia cesta by bola v LT ako združení, ktoré by bolo brané ako relevantný odborný partner, ktorého slovo by malo dostatočnú váhu na to, aby ho štátne inštitúcie brali vážne. Tlačiť sa do politiky na našom malom slovensku je vážne luxusná vec. 
-
friendly_carson
Vydite kolko neprijemnosti a problemov urobi jeden ... vo vlade! On si povie ved budu mat dost casu aby svoje 58cky predali napriklad do ciech. ale preco mam predat a zhanat kupca v zahranici ked ja nechcem predavat svoj majetok 58cku . Najlepsia obrana je utok treba dostat Lipsica von z vlady dovodov sa najde urcite dost.
Ja osobne som za tvrdú ignoráciu KDH v komunálnych voľbách. Nech si s DL spravia v rámci strany poriadok a dohovoria mu pretože im závratne klesajú preferencie u ľudí ktorí su strelci, vlastníci zbraní a v neposlednom rade u ľudí ktorým je proti srsti akýkoľvek náznak znárodňovania (nech to obaľujú akokoľvek - obmedzovanie využívania môjho legálne nadobudnutého majetku, resp. nútenie ku jeho predaju mi pripomína bolševika).
Každý strelec by mal vedieť členom ktorej strany je predkladateľ zákona čo mu siaha na jeho majetok a hobby, čo ho kriminalizuje a považuje za neslušného občana! Ak som podľa KDH ktoré DL reprezentuje neslušný občan tak sa podľa toho aj zariadim a zahlasujem. Minimálne vo svojej rodine a okolí sa budem snažiť zabezpečiť diskreditáciu "morálneho KDH". Je mi ľúto toho, že sa na návrhu DL zvezú aj slušní členovia KDH ale v tomto prípade musíme reagovať jednoznačne a tvrdo. Akceptovanie toho návrhu len ako výplodu DL by som prirovnal k hrubej chybe a omylu. Celá strana musí byť poškodená, len tak sa v budúcnosti vyhneme podobným výstrelkom čo "testujú" našu ostražitosť! Ak dáme dostatočne najavo čo si o ňom myslíme ako občania. Sami si s ním urobia poriadok. Musím povedať, že v mojom blízkom okolí už inak silné KDH stráca. Pritom držiteľom ZP som len ja. Ak sa podarí dohovoriť aj mojej starej mame (voličke KDH od jeho vzniku), považujem za možné už úplne všetko. Takže agitujte, vysvetlujte. Ľudia síce radi reagujú na populistické vyhlásenia ale v tomto návrhu ide zdravý rozum bokom. To je jeden na rýchlo uvarený zlepenec s dobrým základom na podnet pre Ústavný súd.
Každý strelec by mal vedieť členom ktorej strany je predkladateľ zákona čo mu siaha na jeho majetok a hobby, čo ho kriminalizuje a považuje za neslušného občana! Ak som podľa KDH ktoré DL reprezentuje neslušný občan tak sa podľa toho aj zariadim a zahlasujem. Minimálne vo svojej rodine a okolí sa budem snažiť zabezpečiť diskreditáciu "morálneho KDH". Je mi ľúto toho, že sa na návrhu DL zvezú aj slušní členovia KDH ale v tomto prípade musíme reagovať jednoznačne a tvrdo. Akceptovanie toho návrhu len ako výplodu DL by som prirovnal k hrubej chybe a omylu. Celá strana musí byť poškodená, len tak sa v budúcnosti vyhneme podobným výstrelkom čo "testujú" našu ostražitosť! Ak dáme dostatočne najavo čo si o ňom myslíme ako občania. Sami si s ním urobia poriadok. Musím povedať, že v mojom blízkom okolí už inak silné KDH stráca. Pritom držiteľom ZP som len ja. Ak sa podarí dohovoriť aj mojej starej mame (voličke KDH od jeho vzniku), považujem za možné už úplne všetko. Takže agitujte, vysvetlujte. Ľudia síce radi reagujú na populistické vyhlásenia ale v tomto návrhu ide zdravý rozum bokom. To je jeden na rýchlo uvarený zlepenec s dobrým základom na podnet pre Ústavný súd.
-
friendly_carson
kde je arminius ? nejak nam tu uteká pravopis...., inak som skeptik, videli ste nový čas ? kade chodim počúvam akí sme uchyláci a pod... netreba sa brať smerom tym kde nie je o nas zaujem netreba ziskavat nove uzemia, staci si zorganizovat ochranu toho čo už máme .. na to by malo byť LT dať im plnú podporu netrieštiť sily.... ale politici sú ako slizkí hadi, použijú proti nám naše argumenty len taký lupot, je to nerovný boj .. mám veľké obavy
-
friendly_joliot
Suhlasim, ale bude to stacit ?marksman2 napísal:Ja osobne som za tvrdú ignoráciu KDH v komunálnych voľbách. Nech si s DL spravia v rámci strany poriadok a dohovoria mu pretože im závratne klesajú preferencie u ľudí ktorí su strelci, vlastníci zbraní a v neposlednom rade u ľudí ktorým je proti srsti akýkoľvek náznak znárodňovania (nech to obaľujú akokoľvek - obmedzovanie využívania môjho legálne nadobudnutého majetku, resp. nútenie ku jeho predaju mi pripomína bolševika).
Na slovensku mame cca 4,3 miliona volicov. Ak by sme predpokladali, ze vsetci drzitelia ZP a ich rodiny budu ignorovat KDH v komunalnych volbach mozeme pocitat s podporou cca (150 000 x 2,5) 375 000 volicov.
Ak su medzi tymito volicmi zastupeni volici KDH rovnako ako medzi ostatnymi Slovakmi tak ide o cca 8,52% teda 31 950 volicov. O tomto dost pochybujem podla mna vela pambickarov medzi nami nie je, ale dufajme...
Predpokladajme ze ucast bude podobna ako pri predchadzajucich komunalnych volbach teda cca 55% to sa rovna 2 365 000 volicov.
Ratajme idealny priklad ze pridu volit vsetci nasi sympatizanti teda celych 375 000. Teda ucast mozeme kalkulovat zhruba 2 552 500 volicov.
Bez nasej "intervencie" mozeme pocitat ze KDH by preferovalo 8,52% z povodneho poctu zucastnenych 2 365 000 to cini 201 498 volicov.
V pripade, ze sa zachovame podla nasho povodneho predpokladu bude mat KDH o 0,69% nizsie preferencie. (201 498 - (31 950/2) hlasov = 199 900 co je 7,83%)
Myslite, ze to ich prinuti opat novelizovat Zakon o zbraniach a zrusit co predtym sami navrhli? VELMI POCHYBUJEM.
PLAN C ?
Edit: Ospravedlnujem sa za chybu vo vypocte, ide o 0,69% nie o 0,1% ako som uviedol pred tym.
Naposledy upravil/-a friendly_joliot v 17 Sep 2010, 14:55, upravené celkom 2 krát.