Závady zbraní Grand Power

Používateľov profilový obrázok
Mesi
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa Mesi »

dva krat som sa s tym stretol, oleju tam bolo pozehnane, prepokladam, ze spolu so spinou viskozita branila tiahlu aby sa spolahlivo vratilo do vrchnej polohy. Obycajne vytretie to vyriesilo.
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Je evidentné, že problém je v uzle spúšť-tiahlo-kolík tiahla-pružina spúšte. Podľa všetkého ide trošku stuha. Pokiaľ Ti to pri streľbe funguje, ser na experimenty nasucho a strieľaj. Po 1000 ranách si to sadne, uvoľní sa a všetko pôjde normálne. Zbraň je na strieľanie, nie na naťahovanie a nešikovné vypúšťanie cez palec nasucho... :evil:
Ak je tam bordel, vystriekaj to WeDečkom a vyfúkaj poriadne stlačeným vzduchom. Ak máš zvyšný čas, choď do Ľupče.
eager_taussig

Príspevok od používateľa eager_taussig »

Jasné, že teraz neutekám do Lupče veď strieľa dobre. Ale keď budem mať cestu tak ju zoberiem nech sa na to kuknú odborníci. Ďakujem vám za postreh popozerám či tam niekde nie je ten olej alebo špina. Aj keď na 200 ks vystreleného streliva to nepredpokladám.
ketchup
prispievateľ
Dátum registrácie: 10 years 5 months

Príspevok od používateľa ketchup »

nerozumiem co tu chces reklamovat - je tam bordel - vystriekaj to nejakym cisticom a prefukni vzduchom. narazil si na jednu zo slabin konstrukcie a tu ziadna reklamacia neopravi (pockaj ked sa unavi pruzina v zasobniku alebo zacnes mat problemy s uzamykanim). na mojom x-calibure pomohlo ako rychle riesenie na strelnici potlacit spust pri spustenom kohute dopredu - potom zacalo DA znova zaberat a doma som to vystriekal gun blasterom a bolo po probleme. nastastie ho nenosim na obranu - staci ze ma serie na sutaziach nepotrebujem aby zlyhal aj v obrannej situacii
fotograf
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 11 years 4 months

Príspevok od používateľa fotograf »

... ale nová zbraň po 200 ranách ??? !!! :?: :!: :arrow:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Reklamuj... je to tiahlo spušte.Mal som to aj ja, vycistenie trocha pomoze.Ked zlozis zaver DA nejde, jemne napnes kladivo ide? Ono klasa k100 nema taku silnu spustovu pruzinu ako xca alebo k22.
eager_taussig

BALISTIK napísal:Reklamuj... je to tiahlo spušte.Mal som to aj ja, vycistenie trocha pomoze.Ked zlozis zaver DA nejde, jemne napnes kladivo ide? Ono klasa k100 nema taku silnu spustovu pruzinu ako xca alebo k22.
Presne ako píšeš keď jemne napnem kladivo ide. Toto je K100 Target. Ale nech si myslí kto chce čo chce. Po 200 ranách sa takto nemôže zbraň správať. Hlavne, že viem kde je problém dík za pomoc.
regnak
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa regnak »

jasné že nemôže, reklamuj to, bez debaty...
eager_bhaskara

Príspevok od používateľa eager_bhaskara »

Zdravím vospolok

Pred časom som písal o probléme s mojou P1kou, že mi párkrát nedovrelo úplne záver, z cca 300 striel mi párkrát nedovrelo záver úplne ale ostal asi 2-3mm v zadu. Po dlhšom čase som mal včera trochu času tak som vybehol na strelnicu tentokrát s pekne namazanou pištoľou lebo predtým nebola mazaná, teraz som na drážky a styčné plochy dal po kvapke motorového oleja 5w40 a uz to šlo krasne, vystrelených cca 200 nábojov a bez jediného problému, takže problém bol v nedostatočne namazanej zbrani, som s tou zbraňou spokojný len vyžaduje trošku viac údržby narozdiel od napr. glocka ale mne to nevadí, takze som spokojný s kúpou :wink:
eager_bhaskara

Ešte k tej korózii hlavne čo tu niekto vyššie spomínal, na mojej P1ke sa mi tiež objavia taka drobná korozia na hlavni a zbran ma cca 2 mesiace čiže je v podstate nová, ale nejak to neriešim je to len také povrchové nemalo by to mat vplyv na funkčnosť celku, neviem neviete niekto ako su hlavne a či vobec sú nejako povrchovo upravované? Alebo su len zaleštené? Nerezové asi niesu ked sa na nich vytvára korózia.
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Steel_man: Že sa oceľ označuje ako nerezová, ešte neznamená, že je absolútne odolná voči korózii. Záleží od konkrétneho druhu, a teda zloženia. To je len taká poznámka na okraj. Ďalej to rozvíjať asi netreba.
:wink:
romen3
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 11 years 9 months

Príspevok od používateľa romen3 »

ked som tam bol pred par mesiacmi v lupci, tak mi povedali, ze nerezove hlavne nepouzivaju uz dost davno. takze na novych by urcite nemala byt nerezova. vraj nerezove boli moc problemove.
eager_bhaskara

No nezdá sa mi že by bola nerezová moja hlaveň, len neviem či sú aspoň nejako povrchovo upravované alebo su len vyleštené. Zaujímam sa o to len tak nemám nejaký problém žeby to nejako hrdzavelo nejako okrem ten malej korózie čo som spomínal.
eager_taussig

Tak včera som bol v Lupči reklamovať tú moju K100 Target chlapík mi to opravil za 20 min. Vraj tam bolo treba len doladiť chod spúšte. Prístup ozaj super. Pre takýto servis sa oplatí mať tu GP. Keď sa niečo pototo na sigu alebo glocku tak 30 dní je istota :shock: ak to nemeníte doma.
A keď som tam už bol tak som kúpil aj K22 :D čo sa budem srať.
https://www.dropbox.com/s/pdvu8fsrgfpa5 ... 7.jpg?dl=0
Mesi
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa Mesi »

GP by sa malo zamysliet nad vystupnou Q kontrolou.
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"