Lipšic chce zakázať 58čky a im podobné zbrane!
-
friendly_joliot
Pani ospravedlnujem sa za chybu vo vypocte, spravne je cislo 0.69% nie 0.1%. Som nad tym este dumal na obede a zistil som ze tam mam chybu. Teda este raz prepacte.
Kazdopadne mam pocit, ze to nic vyznamne nemeni.
Co sa tyka navrhov, skusil by som posunut verejnu mienku smerom k legalnemu noseniu zbrane. Mozno, ked DL nadobudne dojem, ze hrozi ze by sa nam podarilo presadit trebars A pre kazdeho drzitela ZP, zaradi spiatocku a ponecha aspon sucasny stav.
Urobme zbierku a vytazok pouzime na ovplyvnenie verejnej mienky. Ak by kazdy dal len 10 EUR, tak mame slusny balik. LT moze spustit bilbordovu a medialnu kampan.
Kazdopadne mam pocit, ze to nic vyznamne nemeni.
Co sa tyka navrhov, skusil by som posunut verejnu mienku smerom k legalnemu noseniu zbrane. Mozno, ked DL nadobudne dojem, ze hrozi ze by sa nam podarilo presadit trebars A pre kazdeho drzitela ZP, zaradi spiatocku a ponecha aspon sucasny stav.
Urobme zbierku a vytazok pouzime na ovplyvnenie verejnej mienky. Ak by kazdy dal len 10 EUR, tak mame slusny balik. LT moze spustit bilbordovu a medialnu kampan.
kenaiwolf: v populácii je velké percento ovčanov ktorí majú panický strach zo zbraní (pretože zbrane sú zlé lebo boli vymyslené iba na zabíjanie) a táto predstava je fixná, neexistuje argument ktorý by ju zmenil. Iba ak by sa stali obeťou násilného t.č. začali by možno uvažovať inak, dovtedy však budú veriť v "silný štát" ktorý ich ochráni. Títo ovčania budú ochotní po dostatočnom brejnvošingu podpisovať petície na úplný zákaz zbraní tak ako je to v UK.
Chcel som sem hodiť svoj subjektívny výlev o NWO ... namiesto toho poskytnem fakty:
http://www.cuttingedge.org/news/n1329.cfm
http://www.cuttingedge.org/news/n1329.cfm
- 2weird2die
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 9 months
ad1: ale potom sú tu občania a tých je podstatne viac, ktorí nemajú tak silne zakorenené názory, teda by sa dali osvetou a logickými argumentami ovplyvniť.R napísal:kenaiwolf: v populácii je velké percento ovčanov ktorí majú panický strach zo zbraní (pretože zbrane sú zlé lebo boli vymyslené iba na zabíjanie) a táto predstava je fixná, neexistuje argument ktorý by ju zmenil. Iba ak by sa stali obeťou násilného t.č. začali by možno uvažovať inak, dovtedy však budú veriť v "silný štát" ktorý ich ochráni. Títo ovčania budú ochotní po dostatočnom brejnvošingu podpisovať petície na úplný zákaz zbraní tak ako je to v UK.
ad2: súčasne s petíciou za úplny zákaz zbraní by bežala petícia za zachovanie súčasného stavu.
problém je v jednom - politik má podstatne ľahší prístup k médiám, tie sa o jeho vyjadrenia div neroztrhnú, naopak o.z. si musí zabezpečiť prezentáciu platenou reklamou a "vtieraním sa" médiám.
Verím, že ešte stále máme možnosť nalomiť koaličných poslancov na odmietnutie novely zákona. Bohužiaľ to nestačí, lebo treba nalomiť aj opozičných. Určite by sa medzi smerákmi našli takí, ktorí by z populistických krokov danú novelu podporili - teda ak u nich nebude fungovať princíp - "čo je koaličné, za to nezahlasujeme" (to by bol ten lepší prípad).
Z KDH mám strach... ich povolebné šaškovanie ohľadom vytvorenia koalície ma trápilo už vtedy. Ak ich nepodporia SDKU, Most a SaS, tak je možné, že sa obrátia na Fica. (tým by si ale na nasledujúce volebné obdobie podpísali rozsudok smrti)
-
friendly_joliot
Ano, suhlasim ze su aj taki, ale myslim ze tych ovcanov je mala skupina. Mozno este mensia ako nas. Je tu ale velka skupina ludi, ktory sa s touto problematikou nezaoberaju a nijako sa nad nou nezamyslali. A tych podla mna treba oslovit. Pre zakaz zbrani sa argumenty hladaju len tazko, zato za nasu vec je ich obrovske mnozstvo.R napísal:kenaiwolf: v populácii je velké percento ovčanov ktorí majú panický strach zo zbraní (pretože zbrane sú zlé lebo boli vymyslené iba na zabíjanie) a táto predstava je fixná, neexistuje argument ktorý by ju zmenil. Iba ak by sa stali obeťou násilného t.č. začali by možno uvažovať inak, dovtedy však budú veriť v "silný štát" ktorý ich ochráni. Títo ovčania budú ochotní po dostatočnom brejnvošingu podpisovať petície na úplný zákaz zbraní tak ako je to v UK.
Kvoli tomuto zakonu sa mi dokonca ozyvaju aj kamarati ktory o zbraniach nechcu ani pocut, ale boja sa, ze po zbraniach budu nasledovat ich noze, mece, sekery, luky, kuse, paralizery, slzotvorne plyny.... Podla mna to nie je marne.
Ked sa teraz podari pretlacit cez nas tento zakon a obetujeme trebars len vz 58, tak to bude precedens, aky nema obdoby a dame jasny signal, ze v tom mozu pokracovat podla chute. Naozaj mozeme dopadnut ako v UK tam to nebola iniciativa obcanov, ale ich neskora reakcia co viedla tam kde su. Tam to tiez zacalo tym, ze brali dlhe sportovcom a za par rokov zatvaraju ludi aj za svajciarsky nozik.
Treba ludom, vysvetlit ze policia ma dokumentovat miesto cinu a obhliadat pozostatky obete pripadne chytat pachatela, ale nie taketo konanie pachatela prekazit. Za svoj zivot si zodpovedame sami a tak to aj zostane. Tvrdit, ze nas policia ochrani, je ako liezt na Lomnicak bez istenia a tvrdit, ze sak mame dobru horsku sluzbu.
-
inspiring_turing
-
inspiring_boyd
-
friendly_joliot
-
Euronymus81
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 3 months
-
Euronymus81