Závady zbraní Glock.

inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

niko
s tym olejom to neber vazne :wink:
Naposledy upravil/-a inspiring_newton v 02 Sep 2011, 15:41, upravené celkom 1 krát.
niko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

oki :wink:

Inak svoju logiku ma necistenie hlavne aj pri IPSC. Vsetci vieme jaky je prvy stage a defakto aj prve vystrely pre priebeh celej sutaze dolezity. :wink:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

niko trochu tvoj nazor upresnim a to ze olej v hlavni pri vystrele nevyfukne ale spali horiaci prach :wink:
niko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Hmm. Radsej sa nehadam. Toto neje moja parketa. :lol:
Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Takze to mam chapat ze nosite spinave zbrane aby vam v pripade NO KN spolahlivo fungovali ? riesit studenu ranu na velkoraznej pistoli kvoli presnosti je zbytocnost, samozrejme pokial mi z hlavne netecia vazelina :lol:
vanto
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa vanto »

Dnes sa stalo toto jednemu na sutazi:http://imageshack.us/f/824/28012012y.jpg
Vyduta nabojnica zo spodu vlastne az roztrhnuta, prebjanec, zrejme (riadne) presypana navazka. Chlapik moze byt rad ze sa mu nic nestalo, mal len skrabanec na ruke.
agger
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

vanto: kaliber? kto robil prebijance (ares alebo doma)? vyrobca nabojnice?

Inak aspon si videl na vlastne oci glocknade :lol:
vanto
častý prispievateľ

9 luger, to boli jeho vlastne prebijance s olovenou strelou. Nabojnicu neviem co to bolo. Divil sa riadne lebo vravel, ze prachu vzdy dava menej ako su tabulky, tak ja predpokladam, ze asi davkovac prachu mohol dost fatalne pochybit. Tazko povedat evidentne tam boli velmi velke tlaky. Inac to bola taka zaujimava situacia, lebo tesne pred tym mu vyletel zasobnik, zasunul ho dnu a po druhom vystrele od zasunutia zrazu pustil pistol a odskocil. Ja som najprv myslel, ze mu iba vypadla. Vraj ani kopance to vraj nedavalo nejake silnejsie ako ostatne naboje. Tazko povedat, ci to bola chyba jedneho naboja alebo dolhodobejsi problem (zrejme jeho prebijania) a len teraz sa to prejavilo... Nuz ram v cudu posle to do servisu nech skonstatuju co vsetko odislo.
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Voala vsetci chcu prebijat a takto to dopada.
V servise mu povedia, ze Glock ma zakazane strielat prebijane strelivo :-)
Mozno mal maksie olovo a zanasalo mu hlaven.
Ten prvy vypadnuty zasobnik bol mozno vyrazeny vdaka tlakom!
inspiring_newton

vanto napísal:Dnes sa stalo toto jednemu na sutazi:http://imageshack.us/f/824/28012012y.jpg[/img]
Vyduta nabojnica zo spodu vlastne az roztrhnuta, prebjanec, zrejme (riadne) presypana navazka. Chlapik moze byt rad ze sa mu nic nestalo, mal len skrabanec na ruke.

nejde mi odkaz,rozchodil ho niekto?
inspiring_black

Príspevok od používateľa inspiring_black »

skus len takto, mne to v pohode zobrazuje /treba zmazat [/img] z povodneho odkazu/

http://imageshack.us/f/824/28012012y.jpg
inspiring_newton

dik ,uz to ide /odkaz som upravil
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

kua chlopi prestante používať ten zamr*aný imageshag, lemrá sa jak sopeľ, otvára reklamné okná, bežný užívateľ bez skúseností s blockermi môže byť nešťastný, to je taký problém naučiť sa používať formana ?

k veci, prvý vyrazený zásobník mohlo spôsobiť nadprasknuté dno hilzne, tlak šiel do šachty, zároveň mal dosť sily vyhodiť ju a zatlačiť projektil do vývrtu, druhú poslal do upchatého vývrtu. A to už došlo ku kompletnému utrhnutiu dna hilzne. Tipujem že v laufe bude výduť.
vanto
častý prispievateľ

Pozerali sa nato a zistili, ze pravdepodobne islo nie o prebytok prachu, ale o prilis malo prachu. To v kombinacii so zimou sposobio pravdepodobne to, ze strela nedostatocne rychlo isla hlavnou, a nastal prudky narast tlaku. Islo o rychlohoriaci prach. Takze to vyfucalo do zbrane. Teda chalani co maju skusenosti s prebijanim, tak skonstatovali, ze najskor sa stalo asi toto ...
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

U pusky ano sam som toho bol svedkom a mal stastie, ale u pistole podla mna nepravdepodobne.
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"