Ano aj ja som pocul o Hutke a Smart uz mam dohodnuty na piatok , a Hotkovce az ked bude lepsie pocasie ...aris napísal:podzemna strelnica mi vobec nereze. Malo priestoru, malo svetla, ziadne odsavanie. Ale mozno sa to tam zlepsilo.
V NH sa menili vlastnici a teraz (ze vraj) sa to ma upravit, zlepsit a znovu otvorit. Ale kedy, to neviem.
som z KE.
HK P30 - prakticke skusenosti
-
elegant_buck
-
eloquent_murdock
Ahojte,
ake mate skusenosti so strelivom do HK? Ja mam trochu problem v tom, ze moje HK-cko na mna utoci
a to tak, ze nabojnice lietaju smerom na mna. Nie vzdy, ale pomerne casto. Uz mi bolo povedane, ze zbran slabo drzim, ale ja nemam ten pocit.
Problem som mala hlavne pri nabojoch Sellier & Bellot a trochu pri Geco.
Naboje Fiocchi vyhadzovalo do boku, ani raz na mna.
ake mate skusenosti so strelivom do HK? Ja mam trochu problem v tom, ze moje HK-cko na mna utoci
Problem som mala hlavne pri nabojoch Sellier & Bellot a trochu pri Geco.
Naboje Fiocchi vyhadzovalo do boku, ani raz na mna.
Pri štyridsiatke (HK USP) tento problém absolútne nepoznám, ale zato som ho zažil pri devinách, ktoré majú modifikovaný Browningov systém s kvadratickým blokom uzamykaným do vyhadzovacieho okienka. Teda náboje, zvlášť SB, mi do ksichtu veselo vyhadzoval aj môj bývalý Sig a rovnako aj požičaný Glock. Dôvod by som hľadal v "slabšom" strelive. Naproti tomu, s čízou podobné problémy nikdy nemávam, zrejme vďaka inému tvaru vyhadzovacieho okienka.
-
inspiring_roentgen
-
eloquent_murdock
Dakujem Vam za reakcie.
Dostala som radu, aby skusil z mojej pistole vystrelit muz, aby som vedela posudit, ci je naozaj problem v mojich slabych rukach.
Vyskusam to a otestujem aj ine znacky nabojov. Snad sa nakoniec nejako s mojim HK-ckom dohodneme, lebo naposledy som si musela prilepit lepkami vystrih, ked som nechcela lovit vyhodene nabojnice z pod tricka
Pri inych zbraniach (aj rovnakeho kalibru) som tento problem nemala.
Dostala som radu, aby skusil z mojej pistole vystrelit muz, aby som vedela posudit, ci je naozaj problem v mojich slabych rukach.
Vyskusam to a otestujem aj ine znacky nabojov. Snad sa nakoniec nejako s mojim HK-ckom dohodneme, lebo naposledy som si musela prilepit lepkami vystrih, ked som nechcela lovit vyhodene nabojnice z pod tricka
Pri inych zbraniach (aj rovnakeho kalibru) som tento problem nemala.
-
eloquent_hawking
a nielen ze s niektorym strelivom na mna padali nabojnice ale jednu som si dokonca nasiel neskor vo vrecku na koseli..
Msg pre Bunny: chodit strielat so siltovkou a rolakom! ..
Ja osobne mam problem s HK P30L ze strielam "pod" .. aby som trafil musim mierit asi 25 cm nad.. pri vzdialenosti asi 5-10 m.. zrejme "strhavam" ..kedze som amater - vie mi niekto poradit, ze co s tym?
Vyvinul som teoriu - posilovat zapestie viac s PowerBallom .. klikanie mysou zjavne nepostacuje
MrF
Msg pre Bunny: chodit strielat so siltovkou a rolakom! ..
Ja osobne mam problem s HK P30L ze strielam "pod" .. aby som trafil musim mierit asi 25 cm nad.. pri vzdialenosti asi 5-10 m.. zrejme "strhavam" ..kedze som amater - vie mi niekto poradit, ze co s tym?
Vyvinul som teoriu - posilovat zapestie viac s PowerBallom .. klikanie mysou zjavne nepostacuje
MrF
Fomor nic ine len strielat,strielat a strielat niekto tvrdi ze susit ale nasusit sa da uchop,tasenie,zapichnutie na terc ale rana sa nasusit neda a prave tej sa mnohi zacinajuci boja a kadejako krcovite stahuju spust potom to lieta kade-tade.
-
inspiring_varahamihira
zdravim pani, som cerstvy majitel HK P30. nevie niekto kde zozeniem dalsie zasobniky? dakujem
Napríklad v Blave v Hermese (Pri ŠH Pasienky) ich mali. Web je www.hermes.sk
-
inspiring_varahamihira
-
inspiring_thompson
-
inspiring_varahamihira