Za moj B.O.B (bug-out-bag/bail-out-bag) tiez povazujem ten co nosim na strelnicu/trening. Predtym som pouzival CamelBak Commander, ale pred rokom som switchol na Eberlestock Gunslinger. Priznavam bez mucenia ze napr. Phantom je lepsi/praktickejsi, ale uz ked som zistil ze maju model Gunslinger, bolo napoly rozhodnute...
Ten moj bol zo specialnej varky (je dvojfarebny a ma rozsirenu zadnu cast pre ARkovu zbran aj s vacsou optikou a zasunutym zasobnikom, a pokial neberiem aj brokovnicu alebo 58mu tak v tom bocnom mam trojnozku pre pozorovak).

Ten ich najnovsi (G4-Operator) je uz snad uplne dokonaly (az na tu cenu
Kazdopadne Eberlestock je kvalitou jednym z naj, a co sa praktickosti tyka tak ho povazujem za uplne naj. Robi samozrejme aj mensie modely bez ulozenia zbrani, a aj ked do mesta alebo ako mensi B.O.B. sa v pohode hodi napr. aj Blackhawk Predator a podobne, rozdiel vo funkcionalite a trvacnosti tam urcite je.
Len tak mimochodom, sam Eberle vravi ze ci uz ide clovek na vychadzku alebo na dlhu turu, dve najpodstatnejsie veci su dobra obuv a dobry batoh... a s tym sa asi neda ine nez suhlasit...
Gunslinger