prečo nie GP K100??

shot
prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa shot »

Nikomu neberiem nazor. O tom je demokracia, nie? Alebo len vzajomny respekt?
Glock som testoval a mnohokrat som sa vyjadril, ze “ani zadarmo”. Taku spust a sklon rukovate nechcem. Ak ma niekto len jednu kratku (musi alebo si vybral), zvykne si. Bratovi i najlepsiemu kamaratovi, “nestrelcom” som poradil G19. Protirecim si? :lol:
Áno, GP bola v prvych rokoch dost netrpezliva a obcas sa to ukazalo. Na druhej strane treba mat na pamati, ze najviac sa ozyvaju ti nespokojni. Ostatni osobitne nemaju dovod.
Stribog mam 2. kus pusteny z fabriky. Pre pamatnikov - zliatinovy lower. Nebol s nim najmensi problem (kratke slabunke 105 gr SWC som spomenul vyssie). Medzicasom dostal brzdene “črievka”. Nepotreboval to, ale mohol som. 😀
Používateľov profilový obrázok
Ravenn
častý prispievateľ
Registered for: 16 years

Príspevok od používateľa Ravenn »

Každý raz začínal. Bol som veľký kritik GP z ich začiatkov a aj dnes s odstupom času si myslím, tento kedysi bolo oprávnene.

DNES je však situácia iná, vlastním viac výrobkov od GP a naozaj sú dobre. GP urobili veľký krok a ich zbrane sú naozaj kvalitne, dobre, použiteľné a aktuálne som v situácii kedy GP odporucam. Pomer cena, výkon je super. Existujú lepšie ? Určite :) len za úplne iné peniaze a hlavne (môj osobný názor) nie o toľko lepsie o čo drahšie. A náhradný diel ? Takmer nemožné zohnať (bežný užívateľ).

Toľko spomínaný servis a jeho potreba… je úplne top mať zbraň od lokálneho výrobcu. Dostupnosť dielov (vždy sa niečo môže pokaziť), rozumná cena, rýchle dodanie je ozaj na nezaplatenie.

Odporucam zvážiť a skúsiť GP každému kto chce slusne kvalitnú zbraň za rozumnú cenu. Nesadne každému, no rozhodne by som produkty tejto značky zaradil so výberu.
angel25
prispievateľ
Registered for: 1 year 5 months

Príspevok od používateľa angel25 »

to Ravenn
nakoniec som sa rozhodol, ze predsa ju kupim. Ale asi v 22lr. Ako druhu pistol, na stelnicu. A casom aj 9mm
Používateľov profilový obrázok
Ravenn
častý prispievateľ
Registered for: 16 years

Príspevok od používateľa Ravenn »

Drzim palec. Sám mám model CP22 a teraz pozerám na tie nové generácie a veľmi sa mi páčia :)

Len musím dodať, ze samonabijacia zbraň v 22 LR nikdy ale naozaj nikdy nebude na 100% spoľahlivá. Mne sa CPcko sekne občas tiež. Treba svedomito čistiť, odporucam tzv “suché”mazanie a vybrať vhodne strelivo.

Viac pripadne do súkromnej správy, aj chceš, napis. Lebo sme tu kúsok mimo témy pre K100 :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"