III. kolo Komárňanskej ligy v praktickej streľbe + WFC

inspiring_ptolemy

Príspevok od používateľa inspiring_ptolemy »

Balistik poraď , čím vymlátim jogurtov na Dolnej Zemi. K100Mk6 Dynamic Long, CZ SP-01, alebo Bruni Beretta PX4Storm

Igor zober si kanon, ak by mali nahodou hluché popre
Používateľov profilový obrázok
rob999
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

Čím nás vyrobí Igoca?
Ručným granátom :lol:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Nazdar banda :wink:

Upresnim tych kyvaciek je len 5 :)
Zajtra pojdem potrenovat a do Komarna poslem nahradu ziadny strach.
Igoca...
Ked vyskusas vsetky zbrane a vysledky sa nezlepsia skus zmenit sportove odvetvie. V drotarni som uz ako VIP urcite vies o com hovorim nieco ako ty v GP. Uz ta chceli dat na vyplatnu pasku ako zamestnanca :twisted:

Nechcem pridavat do ohna ale vo WFC strelcov K-*** ubuda. Nie je to konstatovanie su to fakty... Teda ak glock34 nepresedla na tombolovku :lol:
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Chlapi aj ked a Komarne nam nevinde,pokusime sa urobit pokusy aby sme aspon ja v oktobri prisli na akcie.Dnes sme dali maly trening ja crocop,Duri.Trocha sme tasili,prenasali na IPSC terce na rozne vzdialenosti,prebijali,popre na 30m atd.Konstatujem ze duri je pomaly ale presny,crocop zas tasil ku za 1.05 s :shock: hadzal splity medzi ranami 0.16s standart.Vyzera to tak ze si vypestujem nastupcu a mate po riti :twisted: Ozaj len tak bol by zaujem o WFC Rachot 3 :?: mali sme debatu :wink: tentokrat by sme parkury mali na starost my,nie Cyro :!: lebo ten by chcel buchat do rana :shock:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

záujem o Rachot bude aj keby to mal byť Rachot MMIX :) kľudne to zorganizuj Rastík a ak si nebudeš istý výsledkom, tak ma kľudne oslov na rozhodovanie a ja Ti kľudne ... odmietnem :wink: či???
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

WFC Rachot III - to bude paráda. Som za. Liptovskí búchači v plnej sile, a berieme aj BOA - ButvinOravaArms
Naposledy upravil/-a Igoca v 17 Sep 2009, 12:44, upravené celkom 1 krát.
BALISTIK
moderátor

To je len synovcov a Duriho napad,mne sa nechce ale co pridam sa.Chceli sme len niečo male pre pozvanych,gulas a tak.Ale asi najlepsie bude shot off.Urobime len asi nasu klubovku tu sme dlho nemali.Ozaj na vymene sluzieb pracujem takze trenujte na oktober.Kolega je ochotny mi zobrat nocnu :lol:
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

BOA suhlasi s WFC rachotom III. Uz sa zhavim!!!

Len aby tam p.Igoca trafil... :twisted:

Trosku sa mu totiz mylia smery a strany ked soferuje.... :twisted: :wink:
BALISTIK
moderátor

Nieco zbuchneme,ale len take postrelovanie s grilovanim ,gulasom uvidim ako to bude :roll:
friendly_beaver

Príspevok od používateľa friendly_beaver »

dame do kopy vsetky hlavy a dobre bude nebojte sa :D :D :D :D
Rasto
expert
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Dajte sa dokopy cim viac hlav tym viac kapusty :lol: :lol: :lol: :lol:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Rasto...
Opatrne s chlapcami z Turca :) ako by povedal ten ktoreho meno sa nehovori nahlas: robis si zaseky na truhle... V reci strelcov "D" uz mas... este "Q" a uz si nazdaaaaaaar :lol:

Dnes sme odbuchali steel cup v RS pekny a zaujimavy pretek. Zajtra vam drzim vsetkym... kaslem na vas ja nejdem drzte si sami :twisted:
BALISTIK
moderátor

Este ze sa vola Rasto,lebo uz by isiel na suboj :lol: ja pojdem pravou lavu mam po Tekove slabu :evil: Dnes mi volal kolega strelec ze ci neprideme na sutaz do gun.sk dnes tam bola troj kombinacia,vraj maju az dvoch ludi :wink: nakoniec sa ich nazbieralo az 7ludi stoho 4-extraligisti :wink: bol aj nas HEDO chlapi ale mu slo,bol sam s WFC tak je prvy :lol:
Rasto
expert
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Noo take DQ nikdy nie je zle :-)
Na ten trojboj som chcel ist a nakoniec som sa na to ... a bol som u nas na jarmoku.
Rasto taky suboj nie je problem, niekedy sa sam nestiham cudovat ako mi to ide :-)
BALISTIK
moderátor

nieco zbuchame len aby cas a volno bolo a ideme.Pozeral som vysledky na steel cupe vRS,ten noacoak pomaly dobieha aj bb-puding,kua ale slape :lol: len tak dalej Majo idem ti lichotit-to je vyzitka ked sa niekto do toho riadne zazere,vazne to beres len prvy rok nie :lol:
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"