Čísla na zbraních vojáků USA a Británie odkazují na Ježíše
http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Ages
toto je to o com som od zaciatku hovoril. o com si myslim, ze sa volne do slovensciny preklada ako temny stredovek.
a keby som aj zrovna nemal pravdu, tak aj v rannom stredoveku ako si ho ty vymedzil zdroje uvadzaju hony na carodejnice.
je mi jasne, ze o kvalite toho vyrobku to nic nehovori, keby sa ten scope volal argus, alebo archanjel, tiez by mi to nevadilo. vadi mi ze mi niekto podsuva akekolvek nabozenske presvedcenie.
verim viac v to, ze to je fanatik, ako ze to je marketingovy tah.
toto je to o com som od zaciatku hovoril. o com si myslim, ze sa volne do slovensciny preklada ako temny stredovek.
a keby som aj zrovna nemal pravdu, tak aj v rannom stredoveku ako si ho ty vymedzil zdroje uvadzaju hony na carodejnice.
je mi jasne, ze o kvalite toho vyrobku to nic nehovori, keby sa ten scope volal argus, alebo archanjel, tiez by mi to nevadilo. vadi mi ze mi niekto podsuva akekolvek nabozenske presvedcenie.
verim viac v to, ze to je fanatik, ako ze to je marketingovy tah.
...a toto vadí krajine, ktorá ešte aj na peniaze píše "Veríme v Boha" ???electron napísal:Hledáčky zbraní amerických a britských vojáků v Iráku a v Afghánistánu mají výrobní čísla, která odkazují na kapitoly z Bible. Uvedla to stanice BBC s tím, že výrobcem je americká firma Trijicon, kterou založil devótní křesťan. Americká i britská armáda vyjádřily znepokojení.
...
Z e-mailu jednoho amerického vojáka armádní nadaci pro náboženskou svobodu (MRFF) vyplývá, že se vojáci mimo jiné bojí, že je značky poškodí, budou-li zajati v boji.
...
Mluvčí Trijiconu řekl, že firma odkazy na své výrobky umisťuje už přes dvě dekády. Na webových stránkách společnosti se píše: „Věříme, že Amerika je mocná, když jsou dobří její lidé. Tato dobrota byla v průběhu dějin založena na biblických standardech a my budeme usilovat o následování těchto zásad“.
...
Toto nevadi, pretoze judaizmus, krestanstvo aj islam maju 1 a toho isteho Boha. Tu niekomu vadia odkazy na Bibliu, takze pokial by tam vyrazili aj nieco z Talmudu, pripadne Koranu, bude vsetko v pohode...Igrlik napísal: ...a toto vadí krajine, ktorá ešte aj na peniaze píše "Veríme v Boha" ???
-
inspiring_kepler
Luke treba ich to nechat rozdychat, treba pockat tak 2 generacie kym sa im ta skladacka dejin ukaze v im uz zrozumitelnej podobe.
Cirkev zije z nasich dani uz niekolko storoci, ano aj my platime na Slovensku cirkev. Za to ze niekto polovicu omse venuje politickemu pretlacaniu konkretnych stran a druhu polovicu fantazmagorickym bludom pre niekoho psychologicke predpatie mysle, to ja platim z mojich dani.
Ziadne statne prispevky na cirkev ! Tomu hovorite spravodlivost platit za nieco co clovek nema rad a s cim vovec nesuhlasi a je len otazkou casu kedy sa ukaze ze to cele bola kravina ?!
Co je potom cirkev ? Kolobeh moci a penazi. Ale z ludskej sprostosti sa tazi najlepsie
Cirkev zije z nasich dani uz niekolko storoci, ano aj my platime na Slovensku cirkev. Za to ze niekto polovicu omse venuje politickemu pretlacaniu konkretnych stran a druhu polovicu fantazmagorickym bludom pre niekoho psychologicke predpatie mysle, to ja platim z mojich dani.
Ziadne statne prispevky na cirkev ! Tomu hovorite spravodlivost platit za nieco co clovek nema rad a s cim vovec nesuhlasi a je len otazkou casu kedy sa ukaze ze to cele bola kravina ?!
Co je potom cirkev ? Kolobeh moci a penazi. Ale z ludskej sprostosti sa tazi najlepsie
- Michal1
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
V rakusku maju aj delene sviatky!
Nato nezabudat.
Tj. ked si veriaci mas volno a ked si neveriaci, tak sup do prace.
Cirkev ma napriklad aj vlastne skvolky vo fare, kam mozes umiestnit deti, vo Wiedni bol do minuleho roku obrovsky problem so skvolkami a oni to tam dost ratovali!
Cirkev je najlepsie fungujuca s.r.o. cka na svete.
Je to perpetumobile ekonomie.

Nato nezabudat.
Tj. ked si veriaci mas volno a ked si neveriaci, tak sup do prace.
Cirkev ma napriklad aj vlastne skvolky vo fare, kam mozes umiestnit deti, vo Wiedni bol do minuleho roku obrovsky problem so skvolkami a oni to tam dost ratovali!
Cirkev je najlepsie fungujuca s.r.o. cka na svete.
Je to perpetumobile ekonomie.
to nie je take jednoznacnegewehr napísal:Islam ma ineho, skus si nastudovat historiu Islamu a zistis, ze Allah nie je ten isty ako v Judaizme a Krestanstve. Ale to len tak na okraj.
http://www.danielpipes.org/2768/je-alah-boh
len tak na okraj
Na Slovensku si nik nedovoli spravit odluku statu od cirkví. Na tom by aj Ficko dost pohorel.
Gewehr: krestania, zidia, ale aj moslimovia veria v podstate toho isteho boha( Po arabsky Allah), takz. Abrahamovho. Len vierouka je v kazdom nabozenstve odlisna, kazdy si pismo sväte vysvetluje inak a veri, ze len ta jeho viera je ta jedina a prava a ostatni su neveriaci
. Aj v stredoveku pocas kriziackych vyprav, zabit neveriaceho nebol hriech a pri tom to bolo v uplnom rozpore s desatorom. Islam (Siti, suniti) sam o sebe nieje az tak nebezpecny, no nebezpecny je podla mna vahabizmus. ktory siria niektori Arabi, co je oficialne nabozenstvo v Saudskej Arabií a podla tejto vierouky vyrastaju deti napr: v Somalsku, alebo Dagestane, Cecensku a pod. (Tak sa tam furt bojuje a bude este dlho
) a podla ktoreho sa vseobecne orientuju teroristi (Alebo skovavaju za neho svoje ciele), dost som sa s Arabmi na tuto temu rozpraval, lebo ma to vzdy zaujimalo, preco to tak je, ako to je
.
Gewehr: krestania, zidia, ale aj moslimovia veria v podstate toho isteho boha( Po arabsky Allah), takz. Abrahamovho. Len vierouka je v kazdom nabozenstve odlisna, kazdy si pismo sväte vysvetluje inak a veri, ze len ta jeho viera je ta jedina a prava a ostatni su neveriaci
Naposledy upravil/-a C08R4 v 25 Jan 2010, 15:36, upravené celkom 1 krát.
-
eager_roentgen
Good Job Boys!electron napísal:Hledáčky zbraní amerických a britských vojáků v Iráku a v Afghánistánu mají výrobní čísla, která odkazují na kapitoly z Bible. Uvedla to stanice BBC s tím, že výrobcem je americká firma Trijicon, kterou založil devótní křesťan. Americká i britská armáda vyjádřily znepokojení.
Značky jako 2COR4:6 či JN8:12 odkazují na verše z druhého listu Korintským a k Janovu evangeliu. Firma je razí několik let, ale skutečnost vyšla najevo teprve nyní po stížnostech vojáků.
Hledáčky Acog používá americká armáda, námořní pěchota i zvláštní jednotky a Londýn podle BBC právě objednal dalších 480 kusů pro nové pušky Sharpshooter, které mají používat britští vojáci v Afghánistánu. Pentagon má s Trijiconem jen pro letošek nasmlouvané zakázky ve výši 66 miliónů dolarů.
Značky jsou vyražené na konci sériového čísla. Janovo evangelium, kapitola osmá, verš dvanáctý například říká: „Ježíš k nim opět promluvil a řekl: 'Já jsem světlo světa; kdo mě následuje, nebude chodit ve tmě, ale bude mít světlo života'.“ Zmíněný verš z listu Korintským zase praví: „Neboť Bůh, který řekl 'ze tmy ať zazáří světlo', osvítil naše srdce, aby nám dal poznat světlo své slávy ve tváři Kristově“.
Firma biblické odkazy razí už přes 20 let
Mluvčí britského ministerstva obrany řekl BBC, že resort v době nákupu neměl o odkazech tušení a s výrobcem o nich v současnosti jedná. Totéž činí americká armáda, která zjišťuje, zda nebyla porušena pravidla.
Z e-mailu jednoho amerického vojáka armádní nadaci pro náboženskou svobodu (MRFF) vyplývá, že se vojáci mimo jiné bojí, že je značky poškodí, budou-li zajati v boji. „Ani na zlomek vteřiny nemusím pochybovat o tom, jak by americká veřejnost reagovala, kdyby na hledáčcích amerických sil byly namísto citací z Nového zákona citace z Koránu," uvedl prezident nadace Michael Weinstein.
Mluvčí Trijiconu řekl, že firma odkazy na své výrobky umisťuje už přes dvě dekády. Na webových stránkách společnosti se píše: „Věříme, že Amerika je mocná, když jsou dobří její lidé. Tato dobrota byla v průběhu dějin založena na biblických standardech a my budeme usilovat o následování těchto zásad“.
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... ezise.html
Cobra, ja viem ze vsetkemu rozumies a ku vsetkemu mas co povedat, ale ver, ze pustny boh arabov ma pramalo co spolocne s krestanskym a zidovskym aj ked povod zidov a arabov vzhladom na historicke pramene je velmi blizky, nejde ani zdaleka len o odlisnosti vierouky. Ale to na toto forum absolutne vobec nepatri a preto sa k tomuto vyjadrujem posledny krat. Kto chce, podrobnosti najde na nete.
gewehr ma pravdu.
Allah v ziadnom pripade nie je ta ista entita ako Jahve.
a pokial ide o cirkev ako s.r.o., tak skuste rozlisovat Cirkev a cirkev. Inymi slovami, rimsko-katolicka cirkev ma pramalo spolocne s Cirkvou, o ktorej hovoril Jezis a apostoli. Staci porovnat ucenie RKC a Biblie.
tiez je to z mojej strany posl. prispevok k tejto teme.
Allah v ziadnom pripade nie je ta ista entita ako Jahve.
a pokial ide o cirkev ako s.r.o., tak skuste rozlisovat Cirkev a cirkev. Inymi slovami, rimsko-katolicka cirkev ma pramalo spolocne s Cirkvou, o ktorej hovoril Jezis a apostoli. Staci porovnat ucenie RKC a Biblie.
tiez je to z mojej strany posl. prispevok k tejto teme.