K100 pre zaciatocnika .

Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

delarock: tá K100 sérieG je výborná cena za nový kus. Ak náhodou nemá svetlovodné vlákno- tak za asi 70eur ti na počkanie v GP nahodia svetlovodné mieridlá Truglo. Ja ich mám tiež na mojej K100 Mk6 a je to paráda.
Ako nový majiteľ K100 budeš mať jednu istotu- u výrobcu v GP nepoznajú neriešiteľnú vec, resp. slovo- nedá sa. Už som bol u nich pár krát na návšteve a je to tam priam rodinná atmoška. Ak by si tam mal chvílku čakať , tak ti Jaro Kuracina vrazí do ruky asi 3 historické samopaly zo svojej zbierky, aby si sa pohral kým oni poriešia tvoju požiadavku :D

No a čo sa týka strelby z K100. Kludne s ňou budeš moct nastúpiť hocikde na súťaž- je na to stvorená.

My sme sa s kamošom nedávno len tak zo špásu zúčastnili jednej súťaže(bez tréningu- rovno na parkúr) a obsadili sme s našími K100 6 a 7.miesto
Peter Elektro
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Mam novu P1 MK7 seria G a je to parada :D ,Ešte sa naučit strielat a bude to dokonale... :) Potom Vas pridem osobne spoznat niekde na sutažnu grilovačku... 8) Apropo tie vymenne pažbičky su vyborne.Najskor som si dal tu najmenšiu lebo sa mi zdala v ruke hruba,ale pri strelbe som stlačal spušt pomaly v polke ukazovaka tak som tam hodil o čislo hrubšiu a uvidime.
friendly_aryabhata

Príspevok od používateľa friendly_aryabhata »

no kedze constantine kacenku predal dakomu inemu tak asi zoberem za 400 tu MK6 modeovy rok 2009 co bola akcia :)
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Spytaj sa nexta s Fora odkial ma Kacenu :D :lol: :wink:
Next
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Next »

Kto skôr príde, ten skôr mele...
Ale je úžasná. Síce mi dnes svietila kontrolka chyba obsluhy, ale budem hodne trénovať :)
friendly_aryabhata

takze pani od dneska som drzitelom zbrojneho preukazu A :) dokonca ani ako studentovi nerobili problemi teraz uz len nakupko anejaku zbran
friendly_aryabhata

Noo tak by som rad ukoncil tento topic od dneska mam svoju kačenku za 400 euro :) tymto dakujem spickovemu pristupu v Grand Powere tie slecny/pani co tam robia su fakt velmi mile a vsetko islo jak po masle a vyhoveli mi aj s dodavkou. A hor sa ju zastrielat trosku !?)
peterson
expert

Príspevok od používateľa peterson »

no tak šup šup niake foto novej búchačky alebo sem alebo na forum GP :D

a nezabudni na galériu "naše nástrely" na GP fore.
inspiring_nobel

Príspevok od používateľa inspiring_nobel »

Pri K100 sa zaciatocnik nema ako pomylit. Ak sa raz rozhodne, tak si nieco z produkcie GP kupi a s tym striela. Ak chce nieco na nosenie, tak si bud nic z produkcie GP nevyberie, alebo si od nich kupi cokolvek. Pretoze z mojej skusenosti rozdiel medzi FullSize a kompaktom je nepodstatny (prve vlastnim, s druhym casto strielam). Proste ked milujes, nie je co riesit :)
Kupi si cokolvek, ved to nie je na cely zivot, ze. Vacsinou. Ci?
friendly_aryabhata

takze bol som s kačkou prvy krat strielat. Musim povedat ze to nedopadlo najslavnejsie.V jednom zasobniku som mal partizani v druhom GECA.
Kazdy mozno piaty naboj neprebilo,tj. hlaven zostala v zadu aj ked v zasobnikoch som mal este 10 nabojov a asi kazda 4 ta rana zostala nabojnica zaseknuta a musel som ju vyhodit dalsim nabojom :(
takze asi bude musiet ist spat na prerobenie do BB
glock69
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa glock69 »

Nechci se Tě dotknout, ale nejdříve bych zbraň dal vyzkoušet někomu zkušenému, abych vyloučil chybu střelce.
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

to delarock: Cau, prve rande s novou kackou obycajne dopadne takto. Je to skoro ako prvy sex s pannou :lol: . No dobre a teraz vazne. Najprv z nej vystrel cca 500 nabojov a az potom zacni riesit navstevu JK v BB. Hlavne kacky treba zabehavat. S narastajucim poctom odstrielaneho streliva jej spolahlivost zacne rast. Ak si ju chcel nosit aj na obranu tak na to na cas zabudni. Ona sa zabehne a potom by uz nemali byt tieto zavady.
Peter Elektro
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Zrejme ako ktora....Mam funglovku 300ks od SB vystrelenych,strelec uplny začiatočnik žiadna zavada... :) (P1 MK7)seria G.
friendly_aryabhata

nuz dneska idem strielat s mosadzou.Pistol bola uplne sucha tak som ju pomazal trosku motorovym olejom :) a skusim pevnejsi uchop dam vediet
El Pistolero
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years

Príspevok od používateľa El Pistolero »

Co furt vsetci (doprdele) mate s tym motorovym olejom? :roll:
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"