Otazka k ziskaniu zbrojaku typu A
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 8 months
po malom pive si nesadnem za volant, nieto si dat nieco na opasok... preto tuto diskusiu povazujem za zbytocnu. na jednej strane sa vsetci cudujeme spravam o podnapitych pistolnikoch, na strane druhej mladikovi, ktory podnapity spachal nasilny priestupok sa hrneme pomahat k zp - sorry zoid,ale tak to vidim
nech uz boli okolnosti akekolvek rozhodutie je pravoplatne - ked nebolo spravodlive, ma vyuzit opravne prostriedky, teraz tazko lamentovat - a takuto osobu povazovat za davajucu zaruku,ze zbran nezneuzije je podla mna nemozne
ja by som podporil aj podrobnejsie skumanie dvoverihodnosti ziadatela v kazdom pripade..
nech uz boli okolnosti akekolvek rozhodutie je pravoplatne - ked nebolo spravodlive, ma vyuzit opravne prostriedky, teraz tazko lamentovat - a takuto osobu povazovat za davajucu zaruku,ze zbran nezneuzije je podla mna nemozne
ja by som podporil aj podrobnejsie skumanie dvoverihodnosti ziadatela v kazdom pripade..
-
inspiring_chebyshev
-
friendly_easley
-
inspiring_chebyshev
XprcinoX -ten smajlík tam nebol samoúčelne. Ja len že informácie o vlastnej osobe (nie len osobné údaje ale aj názory či majetkové pomery etc.) ma život naučil dávkovať opatrne (aj keď to už sa v dnešnej dobe asi veľmi nenosí). A uznaj sám že zvolená forma prejavu v tvojich reakciách tiež nevzbudzuje prílišnú dôveru.
-
inspiring_panini
Mne sa nemusíš ospravedlňovať, ja nie som 100% pro.dirty.harry napísal:na jednej strane sa vsetci cudujeme spravam o podnapitych pistolnikoch, na strane druhej mladikovi, ktory podnapity spachal nasilny priestupok sa hrneme pomahat k zp - sorry zoid,ale tak to vidim
Tak ako hovoríš, plus ale stále existuje možnosť zaujatého vyšetrovateľa ktorý bol povedzme kamarát s tým druhým alebo tak. Preto som aj myslel skôr na osobné stretnutie a dojem. Prcinov prejav skutočne pôsobí dosť prchko, ale na druhej strane o svojom probléme napísal sám od seba a stále máme v zákone definované presne určené skutky pri ktorých je žiadateľ nespôsobilý, buď to spĺňa alebo nie, od istého času totiž nemám rád "konanie nad rámec v mene vyššieho dobra"dirty.harry napísal:kolega spachal priestupok - fyzickym utokom - bud prekrocil ramec nutnej obrany alebo skutok sa stal uplne inak ako popisuje, bol pod vplyvom alkoholu.
Neviem, už sa to tu objavilo, ale ani ja nerozumiem, prečo chcete pomáhať Prcinovi. Nezriedka čítame o excesoch podnapitých mladých hošanov s kvérom. Preto by som sa mal v tomto prípade na pozore. Reči o zaujatom vyšetrovateľovi v prípadoch poškodzovania cudzej veci neberiem. Prax ma naučila a hoci nerád paušalizujem, mám pomerne dobrú predstavu, kto sa dopúšťa takýchto skutkov.
Prcino, nechcem ti tu kázať ani mentorovať, ale dúfam, že si sa zamyslel, nad tým, že mať gun je dosť veľká zodpovednosť. Unesieš ju? A zároveň, gun a chlast ani v najmenšom množstve nejdú dokopy. Je to skratka do prúseru. Je ti to jasné, však? Vieš, lebo keď ho chceš kvôli egu, tak máš aj iné, menej nebezpečné možnosti, napr. nasypať sa sterákmi, zohnať si plynovku, alebo kúpiť pitbulla. Ak to ale myslíš vážne, tak potom OK, nič nevravím.

Prcino, nechcem ti tu kázať ani mentorovať, ale dúfam, že si sa zamyslel, nad tým, že mať gun je dosť veľká zodpovednosť. Unesieš ju? A zároveň, gun a chlast ani v najmenšom množstve nejdú dokopy. Je to skratka do prúseru. Je ti to jasné, však? Vieš, lebo keď ho chceš kvôli egu, tak máš aj iné, menej nebezpečné možnosti, napr. nasypať sa sterákmi, zohnať si plynovku, alebo kúpiť pitbulla. Ak to ale myslíš vážne, tak potom OK, nič nevravím.
-
friendly_easley
jack vyssie som uz pisal ze vztah k tomu mam od malicka. nepotrebujem si riesit ziadne svoje komplexy ani nic podobne. ked som spachal ten skutok bol som sice opity, ale zastal som sa svojej kamaratky,ktora bola napadnuta. dufam ze natom nieje nic zle. a samozrejme by som nepil,kebyze mam v tej chvili kvér
pravdupovediac, nechapem tuto trojstranovu debatu
clovek polozil otazku, kto ma nieco k otazkam nech napise.
okrem toho, debat k teme ziskania ZP sk. A. je na tomto fore iks. Takze nechapem celkom ani cloveka, ze zalozil novu temu. Ale, ok.
Cize, az sa divim, kolik péče sa tu venuje jeho osobnosti. Normalne zacinam obdivovat tie schopnosti posudit jeho vztah k alkoholu, k zodpovednosti, k psychickej sposobilosti
1. otazka: ten dovod neuvadzaj
2. otazka: ci to bude vadit zistis, az si ziadost o ZP A podas.
Ako na Acko sa docitas na tomto fore. Postup na najdes aj na strankach legis telum,
Na ostatne kasli. Ak vyhovies podmienkach nasho prisneho zakona budes mat ZP.
Po podani ziadosti sa zacni poctivo ucit na skusky. Drzim palce
clovek polozil otazku, kto ma nieco k otazkam nech napise.
okrem toho, debat k teme ziskania ZP sk. A. je na tomto fore iks. Takze nechapem celkom ani cloveka, ze zalozil novu temu. Ale, ok.
Cize, az sa divim, kolik péče sa tu venuje jeho osobnosti. Normalne zacinam obdivovat tie schopnosti posudit jeho vztah k alkoholu, k zodpovednosti, k psychickej sposobilosti
Takze ak chce odpovede:XprcinoX napísal:... spravil som uz psychologicke testy, register mam tiez cisty ...
1. otazka: ten dovod neuvadzaj
2. otazka: ci to bude vadit zistis, az si ziadost o ZP A podas.
Ako na Acko sa docitas na tomto fore. Postup na najdes aj na strankach legis telum,
Na ostatne kasli. Ak vyhovies podmienkach nasho prisneho zakona budes mat ZP.
Po podani ziadosti sa zacni poctivo ucit na skusky. Drzim palce
-
inspiring_proskuriakova
-
inspiring_noyce
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 8 months