Jednoduché riešenie:
CMMG 22 adapatér je primárne určený pre systém gas tube. Piest v Par mk3 je cca. o 2 mm dlhší oproti plynovej trubici a tým pádom záver adaptéru nedosadne úplne. Demontuj piest a adaptér bude fungovať. V žiadnom prípade neskracovať piest, jeho správna dĺžka je pre činnosť Par-ky kritická.
Okrem iného tento typ adaptéra poriadne zanesie hlaveň a otvor v gas blocku olovom - strieľať celoplášte .22!!!
Mám par-ku mkIII a urobil som prestavbu na bull barrel hlaveň od LW. Vyrobil som plynový nástavec podľa pôvodného starého originálu s pružinou uloženou vo vnútri, ale neni to ono. Neviem sa dopátrať k objednávkovému číslu nového piestového systému čo robí proarms. Vedeli by ste mi stým pomôcť? Chcel by som kúpiť nový piestový systém aj s plynovým nástavcom. Ďakujem za pomoc.
Cenník je dobrý, ale nie je v ňom ten nový piestový systém: https://www.zbrane-doplnky.cz/pusky/pus ... rms-armory ten by som chcel do tej mojej prestavanej pušky. Musím k tomu vyrobiť nový gasblock, lebo pôvodný mi pasovať nebude kvôli hrúbke hlavne. Ale ďakujem za ochotu a snahu.
Aka kvalitna AR-15 sa da dnes kupit na slovenskom trhu za rozumne peniaze? Nechcem ale ten humus s klasickymi armadnymi mieridlami ale len rail hore, dole a po bokoch keymod ci mag lock. Je mi vcelku jedno ci plyn, ci piest. Cena do 1000 eur. Vdaka.
Norinca boli za tie prachy obstojne ale uz sa u nas kupit nedaju. Aj ked to malo klasicke vojenske mieridla…
Co sa Radikal firearms tyka, na YouTube to moc pozitivnych recenzii nepobralo a za tie prachy ma clovek PAR Spartan (aj ked neviem, kto ho u nas predava a riesit to v CR je na dlhe lakte).
Obstaral som si PAR-ku. Avsak od zaciatku mam pomerne velky problem s cyklovanim zbrane. Vcera som asi prisiel na pricinu problemu a sice piestik ide tesno v trubici a brzdi ticku v chode oboma smermi. To ma za nasledok slabe obtahovanie a sporadicke nedovaranie zaveru. Najprv som to pripisoval tesnej komore. Prelestil som poriadne piestik aj plynovy regulator, aby to chodilo zlahka bez zadrhavania a odvtedy to striela. Chcem sa opytat, ladili ste niekto ten piestik kto ju mate? Rsp. mam to brat, ze mi vysiel zly kus a trebalo to doladit alebo je to bezne? Stalo ma to vela usilia identifikovat problem, na zbran v takej cene sa mi to nezda ok.
nuz asi som mal smolu na kus. ono trebalo ani nie ze prelestit, ale az zbrusit aby to v plynovej trubici nedrhlo. cyklovanie ide ovela lepsie, este to musim poriadne otestovat. kazdopadne dam feedback priamo vyrobcovi.