Springfield XDS compact .45
pls yarco, repostni tie statistiky co si sem raz daval ohladom porovnania kalibru, poctu ran vystrelenych atd., boli to take pekne stlpcove farebne grafy. diki
takto právě přemýšlím, jednořadý subcompact XDS a k tomu něco většího na střelnici nebo jiných rizikovějších situací. zatím jsem pro XDS na 99% rozhodnut. pokud budou obě ráže vyzkouším obě a rozhodnu se na místě. pokud jen jedna tak je to jasné.
ty statictyky o kryzových situacích a netrefení cíle jsem taky četl a beru v uvahu. proto i prodloužený zásobník s více náboji.
nenarazil jsem na jiný subcompact jednořaddý plasták co by měl stejné či podobné parametry jako XDS. co se týče pojistek, velikosti, spolehlivosti zbraně.
ty statictyky o kryzových situacích a netrefení cíle jsem taky četl a beru v uvahu. proto i prodloužený zásobník s více náboji.
nenarazil jsem na jiný subcompact jednořaddý plasták co by měl stejné či podobné parametry jako XDS. co se týče pojistek, velikosti, spolehlivosti zbraně.
Kedze uvazujes o SC tak si dovolim uviest este jednu vec: v ultra kratkej hlavni horiaci (tovarensky pomaly)prach nerozbehne velku tazku gulu(40 a 45) na rychlost potrebnu pre dany vykon aky vyrobca uvadza v tabulkach. To len aby si nebol sklamany E cca na urovni Lugra ale spatnym razom, zdvihom a cenou stale na urovni vykonnejsieho kalibru.
Keby som si pamätal kde ...abakan napísal:pls yarco, repostni tie statistiky
A teraz nemám čas to hľadať.
Na tom videu o XDS (link z 7.2.2013) bolo vidieť nápis na kufríku zbrane: "Not legal in California". Viete niekto dôvod? (nie som dobrý "speaker", tak som tomu v komentári neporozumel...)
Video na ktore odkazujes som nenasiel, ale po rychlom dotaze na Google - zrejme nie je este na zozname povolenych/certifikovanych zbrani pre Kaliforniu. Kazda zbran (kazdy variant zbrane) musi mat v CA certifikat na predaj - za miesto na tomto zozname platia firmy kazdy rok poplatok (za kazdu zbran) - nie nadarmo hovoria amici Kalifornii "fasisticky" stat co sa tyka regulacie zbrani
Viac o tom, bohuzial len v anglictine.

Kalifornská legislatíva okrem iného obmedzuje maximálnu kapacitu zásobníkov na 10 nábojov. 

To je sice pravda, ale ak som dobre pozeral, je to pri tejto konkretnej zbrani irelevantne, kedze aj v 9mm verzii a s predlzenym zasobnikom je tento max. na 9 nabojov. Takze toto obmezenie niektorych statov USA splna.
Niektore veci sa oplati opakovat:yarco napísal:Keby som si pamätal kde ...abakan napísal:pls yarco, repostni tie statistiky
A teraz nemám čas to hľadať.
http://www.buckeyefirearms.org/alternat ... ping-power
Vsimol som si, ze XDS-ky sa vytratili z ponuky WAR-u. Vseobecne ich na trhu v EU nevidno
. Co sa deje?
Zvazoval som jednoradovy 9mm a XDS 3.3 bola top.

Zvazoval som jednoradovy 9mm a XDS 3.3 bola top.
taky jsem si toho všimlu že všechny XDS na WAR zmizely. psal jsem jim i mail ale žádná odpověd.
Neví někdo něco bližšího jakt o bude s XDS 3,3 45apc a dostupností?
Někde mi řekli že se čeká na podpis v USA zda se budou do EU vyvážet/dovážet.
Tak snad se brzo dočkáme.
Neví někdo něco bližšího jakt o bude s XDS 3,3 45apc a dostupností?
Někde mi řekli že se čeká na podpis v USA zda se budou do EU vyvážet/dovážet.
Tak snad se brzo dočkáme.
I.C.E: ak si ten čo si myslím, tak si dostal odpoveď na všetky svoje emaily, z mojich skúsenosti oveľa vyčerpávajúcejšie ako obvykle poskytujú obchody mne, niektoré veci som ti ešte zašiel premerať šublerou. A dostával si tie odpovede aj po tom čo si sa 3-4 krát spýtal tú istú vec, ktorú som ti už 2-3 krát zodpovedal v predchádzajúcom emaili. Na posledný email som ti neodpísal, pretože sám som nevedel ako to bude, bohužiaľ je to tak, že s touto várkou nám zas nami objednané XDSka neprišli a preto ich nevieme dodať. Mrzí ma to, pretože na to čaká viac zákazníkov, ale nevieme s tým nič spraviť.
Nezbývá než čekat až XDS 45acp bude k dispozici. Je to kousek na který se vyplatí si počkat. Díky za ochotu a pomoc. Popř je šance ji přes někoho legálně dovézt a přihlásit?
Konečně jsem se dočkal a XDS 3,3 45acp a 9Luger doma. Zatím moc nenastrileno ale spokojenost. Líp a přesněji se mi střílí z 45acp. Zpracování super.
kde si ich kupil?