Den "blbec". V piatok som overil mailom v Sagitarius Trnava , aktualny stav SW 686 6" . V sobotu prisla odpoved : revolver mame na sklade a je mozne ho vidiet na predajni Hlavna 42/22 Trnava. Takze uz som bol nastartovany , v pondelok si spravim vylet do TT . V pondelok rano este overovaci telefonat , reku ci ho cez sobotu, pripadne hned rano nepredali. Volam , pytam sa ci ide o model 686 v 6" , " ano , mame ho na predajni" , kontrolna otazka : ide o model plus , PP alebo klasika , vahava odpoved : "hned sa pozriem , je to model 686 , sestranovy" . V poriadku , hovorim , tak o dve a pol hodinky si ho pridem pozriet. Pan hovori OK . Cesta bez zastavky , o sto minut som v Trnave , dalsich dvadsat hladam parkovacie miesto. Nateseny vbehnem do predajne , pan mi ukazuje SW. Pozeram , ci dobre vidim , revolver je trochu kratky . Hovorim pane ukazte mi prosim ten 6" o ktorom sme sa bavili. Vraj je to on. Dobre, ze ma nedrblo (slusne povedane). Tak mu poviem , ze je trosku kratky a pravdepodobne 4" . Pan hovori "nie , nie , je to on, iny nemame" a vytiahne posuvne meridlo (keby to bol krajcirsky meter , tak ho dorazim) , vitazoslavne hovori 10,40 cm. Ja na to : 4" . Manik vytiahne kalkulacku , pocita a hovori "ano 4" " . V tom momente som nevedel co spravim , ci trestny cin , alebo sa len hystericky rozosmejem. Po piatich sekundach , hovorim "tak som sa zbytocne previezol , dakujem a dovidenia". Predajcovi by som doporucoval predavat rohliky a krajat salam. Brat , ktory bol so mnou , to zhodnotil jednoducho : "to je ko... . A este k tomu mi neprisla K100 z reklamacie , takze som smutny a nezbrojeny

, co je vlastne celkom fajn .