Barrett M82 (50BMG)

inspiring_hopper

Príspevok od používateľa inspiring_hopper »

V Call of Duty v jednej misii je M82 , sice je to len hra ale aj to je zazitok :-D

Ale pozna niekto PTRS41 ? Ruska protipancierovka , neviem ake tam idu naboje ale efekt devastacny.

A potom este CheyTAC M200. Tam ide .408
tenorista
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa tenorista »

to máč tiež z hry?
friendly_lumiere

Príspevok od používateľa friendly_lumiere »

tenorista napísal:že popi.... dobrééééé už nech je tá licencia,len mi dali nejako málo nábojov ale vďaka aj za to.
Nabuduce beriem aj 3tiu. Tu vymenim za Tvoju .33osmu na 2 dni. :).
PS: Ty ničiteľ osvetlenia :D :D.
tenorista
prispievateľ

a kto ti dá náboje?ja ti dám len toľko ako ti mne do 50.ha ešte stále čakám na veci na prebíjanie,snáď to bude potom lepšie.
friendly_lumiere

Príspevok od používateľa friendly_lumiere »

Sak ja iba tak. Bigošiť. :)
Ne ne. Chňápem teba. Ale nechapem odkial piseš. Nemas sa teraz "bigošiť niekde v CZE"?
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Jaj chlapi, jak vám závidím, že .50 BMG! To musí byť pecka. Tak ja idem ďalej tíško závidieť a snívať.
:lol:
tenorista
prispievateľ

až v pondelok ma čaká Libava ja proste tie vvp milujem
Gunslinger
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

tenorista: Heh, na Libave mozes strielat na ten zlty 'gong' vzadu (oznacenie konca strelnice pod kopcom... :wink: :lol: Ani 1500ka dialkomer mi ho z ruky nechcela zmerat, takze to bude vzdialenost akurat tak pre Tlustu Bertu (alebo zeby .408mu ? :twisted:

Gunslinger
tenorista
prispievateľ

zakázané max 308 takže neviem ,vraj z technických dôvodov ale skôr si myslím aby mohli strielať aj armáďaci s svd.
Gunslinger
moderátor

max 308? Minuly tyzden tam buchali s nami aj 338my (a bolo tam aj par 'vtipkarov' s tlmicmi, heh tie ich terce na 500m by som teda rad videl... :shock: :lol:

Heh, a s tlustou Bertou nech ta teda pustia na niektoru z tych tankovych a vybavene... :wink: :twisted:

Gunslinger
Jack
moderátor

Tenorista, keď čítam tvoje príspevky v tomto vlákne, neviem sa ubrániť pocitu, že niektorí ľudia sa skrátka narodili pod šťastnou hviezdou. :lol:
tenorista
prispievateľ

guns:chválili tú súťaž čo bola vela ludí a vela krajín,uvidím čo bude toto už aj Peťo nadával že sa dal dohromady s armádou a súhlasil že bude robiť manévry,ale chce to zopakovať v civilnom šate tak ako to robieva každý rok.
Jack:som proste parchant..... :twisted: teda som sviňa a som na to hrdý!!!
Jack
moderátor

Ale ty nie si len taký hocijaký parchant, ale ty si dobre vyzbrojený parchant! :lol:
Gunslinger
moderátor

tenorista: Mno, ja osobne som velmi rad ze som sa tam vobec dostal (cca 15 cechov nakoniec nemohlo strielat - pocet bol obmedzeny na 120 a tak cast domacich tesne pred pretekom dost kruto vyskrtli), ale musim priznat ze sutaz samotna ma trocha sklamala (a co som sa bavil s anglanmi a pod., tiez mali podobny nazor) - ziadne prekvapka, ziadne pohyblive terce, ziadne rychlo miznuce terce, ziadne nezname vzdialenosti, ziadna nutnost prenasat cez mildot / ziadna strelba na viacero tercov v roznych vzdialenostiach, prilis vela rovnakych tercov v rovnakych vzdialenostiach, atd. atd. (az na par vynimiek to bol vlastne skor taky rychly ale staticky benchrest, kde ti co nemali korekcie naklikavania z minulych sutazi to mali dost tazke). A na rozdiel od Madarska kde by sa bola na niektorych situaciach 'vytesila' aj moja OA, toto bolo stavane cisto na opakovacky (so semi-autom som tam bol tusim jediny...).

Inak, dosla aj Nova a Prima, ale neviem ci nieco aj pustili do vysielania, v novinach pisali ze:

OBRAZEM: Elita odstřelovačů soutěží u Olomouce

Olomouc - Na stodvacet nejlepších policejních snajperů ze šestnácti zemí se sjelo do Daskabátu u Olomouce na mistrovství odstřelovačů. To nemá ve světe obdoby, na Hanou tak dorazili i střelci z Jihoafrické republiky, z Ruska či ze Spojených států.

„Terč sto padesát metrů, poloha v leže, po doteku rozhodčího vystřelit do dvaceti vteřin dva náboje,“ tak zněly povely pro první disciplínu jedenáctého ročníku Policejního mistrovství odstřelovačů s mezinárodní účastí. Na střelnici v Daskabátu je kromě češtiny slyšet také francouzština, angličtina či němčinu.

České Policejní mistrovství nemá ve světě obdoby. Jak poznamenal ředitel soutěže Čestmír Šašek z policejního prezídia, podobná soutěž se konala i v Maďarsku nebo v Rakousku, tam ji ale zrušili kvůli finančním problémům.

Mistrovství na Hané by zřejmě nemohlo tak dobře fungovat, kdyby nemělo dobré zázemí. „To nám vytváří armáda, která poskytuje střelnici, ale také policejní prezidium a policejní škola v Holešově,“ vysvětlil Šašek, z jehož iniciativy soutěž vznikla.

Fotky a video na:
http://olomoucky.denik.cz/zpravy_region ... mouce.html

a par mojich tercov a SVK team #3 :twisted:
ObrázokObrázokObrázok

Obrázok

Ideme sice trochu OT, ale snad nam to admin prepaci - predsa len sme v sekcii 'Snipers' :wink:

Gunslinger
tenorista
prispievateľ

tak to by si sa mal prihlásiť 20 to sa ti nude páčiť
Napísať odpoveď

Návrat na "Snipers"