RÁM MK12 - nová generácia
Musi Jaro povedat, ale vo stvrtok na celoslovenskej streleckej sutazi na Lesti som P45 s ramom MK12 drzal v ruke...nadherna zbran...Jarko, chcem ju!pietro32i napísal:A kedy konkrétnejšie príde na trh tento nový rám?
Mimochodom, dnes som bol s par dobrymi chalanmi vo Vistuku na streleckej sutazi, ako inak s K-100 a spokojnost...v IPSC len 1delta, ostatne Alpha, no a v LOS sice padla jedna svokra za vlastale ale ved si o to koledovala...chalani co ste tam boli s K-100 ale aj ostatni - velka vdaka za pohodicku.
takto teraz vyzera moj kus po prehodeni na predprodukcny vzor ramu Mk12.
zmena ramu si vyziadala vymenu kontajneru. plastova tycka vratnej pruziny bola vymenena za ocelovu a vymenena bola vratna pruzina za silnejsiu. ram ma tiez nove riesenie tlacitka vypustania zasobniku. tlacitko je sirsie ako doterajsi standard.

zmena ramu si vyziadala vymenu kontajneru. plastova tycka vratnej pruziny bola vymenena za ocelovu a vymenena bola vratna pruzina za silnejsiu. ram ma tiez nove riesenie tlacitka vypustania zasobniku. tlacitko je sirsie ako doterajsi standard.

-
infallible_black
Mohl bych se zeptat - měl už někdo některý model (ideálně k100) v mk12 v ruce? Jaká je rozborka - dojmy, srovnání s předchozím systémem. Stojím před rozhodnutím koupit k100 mk12 nebo mk7 - s mk12 nemá nikdo žádnou zkušenost, nikde na webu není žádné videno nebo tak... tak mě to trochu znervozňuje. Uvítal bych jakékoliv info.
Děkuji
Pavel
Děkuji
Pavel
..je to lem moj nazor cize subjektivny
mne viac vyhovuje MK7 lucikova rozborka je proste pre mna idealna