RÁM MK12 - nová generácia

pietro32i
častý prispievateľ
Registered for: 13 years 10 months

Príspevok od používateľa pietro32i »

A kedy konkrétnejšie príde na trh tento nový rám?
Používateľov profilový obrázok
falconsix
občasný prispievateľ
Registered for: 14 years 3 months

Príspevok od používateľa falconsix »

pietro32i napísal:A kedy konkrétnejšie príde na trh tento nový rám?
Musi Jaro povedat, ale vo stvrtok na celoslovenskej streleckej sutazi na Lesti som P45 s ramom MK12 drzal v ruke...nadherna zbran...Jarko, chcem ju!

Mimochodom, dnes som bol s par dobrymi chalanmi vo Vistuku na streleckej sutazi, ako inak s K-100 a spokojnost...v IPSC len 1delta, ostatne Alpha, no a v LOS sice padla jedna svokra za vlastale ale ved si o to koledovala...chalani co ste tam boli s K-100 ale aj ostatni - velka vdaka za pohodicku.
boris
expert
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

takto teraz vyzera moj kus po prehodeni na predprodukcny vzor ramu Mk12. :)

zmena ramu si vyziadala vymenu kontajneru. plastova tycka vratnej pruziny bola vymenena za ocelovu a vymenena bola vratna pruzina za silnejsiu. ram ma tiez nove riesenie tlacitka vypustania zasobniku. tlacitko je sirsie ako doterajsi standard.

Obrázok
infallible_black

Príspevok od používateľa infallible_black »

Mohl bych se zeptat - měl už někdo některý model (ideálně k100) v mk12 v ruce? Jaká je rozborka - dojmy, srovnání s předchozím systémem. Stojím před rozhodnutím koupit k100 mk12 nebo mk7 - s mk12 nemá nikdo žádnou zkušenost, nikde na webu není žádné videno nebo tak... tak mě to trochu znervozňuje. Uvítal bych jakékoliv info.

Děkuji

Pavel
zandar
prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa zandar »

..je to lem moj nazor cize subjektivny ;) mne viac vyhovuje MK7 lucikova rozborka je proste pre mna idealna ;)
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"