Nákup novej sa.vz.58

vanto
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa vanto »

dano22: rovnaky problem som mal ked som kupil kompik na kalacha v doneni, ze mozno bude pasovat na 58. NIe je to ten isty zavit. Nie je to tiez nahodou nejaky kompik na AKcko?
Používateľov profilový obrázok
Ante
prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa Ante »

vz 58 ma 14x1 a AK 14x1 lavý závit, ale neni pravdepodobné že civil klony by mali iný ako klasika vz 58
autogen
občasný prispievateľ
Registered for: 13 years 5 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa autogen »

a ked strhnes zavit, tak urcite na 58 :-(
Murphyho zakon..
eager_turing

Príspevok od používateľa eager_turing »

dano222 napísal:bohuzial nemam, ale bude tam iny zavit, skusal som to teraz natocit aj nasilu pomocou srubovaka prestrceneho cez otvor kompentazotra a asi po 3 zavitoch sa dalej nedostanem ani hrubou silou. mate niekto kompenzator na CZ-858? kupil som ho spolu so zbranou v predajni GDU v kosiciach, web maju zbrane-ke.sk
Ahoj Dano222
Kompenzátor mi dones alebo pošli na predajňu a vymením ti ho za iný. Už som sa stýmto problémom stretol že bol zle narezaný závit.
V utorok nechoď, na 90% budem v ZVS takže predajňa bude zatvorená.

Šupi
eager_jepsen

Príspevok od používateľa eager_jepsen »

dojdem asi az dalsi tyzden, teraz nemam cestu do KE a aj streliva mam zatial dost :)
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Bol som pozriet sa.58 v predajni zbrani v Hodkovciach /www.strielaj.sk/ Z dvoch "ulozeniek" bola jedna repasovana /VOZ/, druha ulozenka v pravom slova zmysle.

Co je dolezite je cena 180.- E ,ale aj sposob upravy na semi.Pri uprave NIE JE pouzita zvaracka.,vsetky "čreva" zostali ako v povodnej sa.58.
pietro32i
častý prispievateľ
Registered for: 13 years 9 months

Príspevok od používateľa pietro32i »

Dá sa nejak s istotou rozoznať repasovaná, ak to predajca sám neprizná?
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

treba sledovat razenie na ploche vedla mieridiel, ale pozor, to ze nebola po revizii alebo generalne neznamena ze nie je strielana alebo ze je automaticky v dobrom stave, treba tak ci tak skontrolovat
pietro32i
častý prispievateľ
Registered for: 13 years 9 months

Príspevok od používateľa pietro32i »

OK, takže ak kupovať, tak len so znalcom (neviem kde ho zoženiem). To už tu nikto nič negarantuje? :lol: Myslel som, že ak prídem do obchodu a poviem, že chcem novú vz.58, tak nemusím skúmať, či je naozaj nová, nepoužívaná. Ja z tej naivity raz určite vyrastiem... :roll:
omega51
prispievateľ
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa omega51 »

Ja som kupoval 58 v Kolarmse a som spokojny. Zbrani bolo nna vyber. Za tu cenu by som ani neriesil ci je taka alebo taka. Kamarati biju zo zbrani co by na pohlad ani nemali vystrelit a furt slapu.
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

kazdu zbran treba pozriet, aj uplne novu, aj funglovka moze mat vyrobnu vadu, nikdy sa nespoliehaj na to, ze vsak bude dobra. Toto ti moze pri kupe 58 pomoct.

http://www.gunexpert.cz/products/jak-sp ... it-zbran-/
inspiring_newton

chystam sa pridat jednu este 58mu do trezora.Zbran je uz vybrata / este som ju nevidel/,akurat je inak upravena na semi.
Len ma odradzaju tie vyryte cisla na zbrani.To ma kazda 58sma z KolArmsu?
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

už áno .... zákon je zákon ....
inspiring_newton

v predajni zbrani v Hodkociach som videl na tele zbrani vyrazenu iba raž.
Na hlavni cislo-mal som dole nadpazbie- nebolo.
Alebo som si ho nevsimol? :shock: to sa mi nezda
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

zalezi na dátume úpravy ak je staršia tak je to v poriadku (i ked neviem ako sa k tomu "postavy organ" ) ak nejaký aktuálny tak "musí" mat 3 cisla....

dlhé zbrane majú v systéme kolonky na 3 čísla hlaveň,puzdro,zaver ....
(samozrejme sa to týka zbrani ktoré tieto časti majú)
Napísať odpoveď

Návrat na "Samopal vz. 58 "