Remington 700 (variacie)
Ahoj,nie je to zbran ktora by bola dvakrat vhodna sportovu strelbu.Je to ten najlacnejsi a najzakladnejsi model gulovnice-pre zaciatocnikov.Obvykle sa predava s optikou Bushnell 3-9x40.
Presnost bude na urovni beznej loveckej zbrane.
Ale cenovo to ako lovecka zbran pritazlive je,za uvahu by stal /ak uvazujes v tejto cenovej hladine/ aj Remington 770.V maloobchodnom cenniku Proarms je za slusnu cenu. / [url=htttp://www.proarms.cz]Proarms[/url] /
Presnost bude na urovni beznej loveckej zbrane.
Ale cenovo to ako lovecka zbran pritazlive je,za uvahu by stal /ak uvazujes v tejto cenovej hladine/ aj Remington 770.V maloobchodnom cenniku Proarms je za slusnu cenu. / [url=htttp://www.proarms.cz]Proarms[/url] /
Zdravim.Este som tu nepisal,ale citam vase prispevky uz dost dlho.Ak sa podari,za 4-5 tyzdnov by mi mala dojst Remington SPS Varmint v .308 Win. priamo z USA.Optiku na nu mam uz doma.Je to Leupold MARK 4 8.5-25x50.Takze ak sa to podari a Remi dojde,podelim sa so svojimi skusenostami.Chcem sa este opytat,skusal uz niekto z vas doniest pusku priamo z USA?Da sa to vobec?
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 3 months
- Kontaktovať používateľa:
Cau , tak rovno si k tomu SPS varmint objendnaj aj inu pazbu , lebo seriova je nepouzitelna ,minimalne si tam prestav spust lebo seriovy odpor je cca 2,5 kg , co sa tyka dovozu zbrane . ano sa da doviest individualne ale je tam kopa papierovaciek , budes musiet ist na skusobnu tusim , ak chces doniest ,,obycajny remingon 700,, nestoji ti to za namahu , lebo v konecnom dosledku neusetris takmer nic.. aj ked rozdiel 550usd vz, 26 700 sk za remington 700 SPS VARMINT je z pociatku lakavy , este tak z GB sa oplati puska individualne doviest , je to v ramci EU lahsie ako z USA , zas ale sa jedna o specialne zbrane napr. Accuracy Int. , RPA a podobne , lacne sa neoplati individualne vozit, ozaj ten mark 4 mas z akou osnovou? mas osvetlenu osnovu ? a klikanie mas 1/4 alebo metricke ? (0,5 cm )
V časopise zbrane náboje 9/2008
boli dva članky o remingtonoch 700 oscanoval som ich sú tu.
http://fotoalbumy.azet.sk/sa58user/remington-700-vtr
boli dva članky o remingtonoch 700 oscanoval som ich sú tu.
http://fotoalbumy.azet.sk/sa58user/remington-700-vtr
Naposledy upravil/-a duros v 01 Jan 2009, 12:37, upravené celkom 1 krát.
- Gunslinger
- moderátor
- Dátum registrácie: 17 years 11 months
TURBIAK: Pekne nastrielane, a s prebijanymi tie skupinky este vcelku dost zmensis, takze to vyzera ze si to skombinoval dobre.
Mala rada - nabuduce skus biele terce, na tych sa daju s dobrou optikou vidiet 7mm diery aj dalej (ja zasahy v bielom vidim aj na 700m).
Este mala poznamka - su dva druhy 'studenej rany' - jednak sa tak oznacuje prvy vystrel z hlavne po tom ako bola vycistena, a jednak sa tak oznacuje prvy vystrel zo studenej hlavne. Skoro kazda zbran ma nejaky ten rozdiel v POI pri 'studenej rane' z vycistenej hlavne, ale rozdiel v POI pri 'studenej rane' z hlavne ktora je len studena nie je ani zdaleka tak velky, a su zbrane ktore strielaju rovnako pri studenej aj zohriatej hlavni.
Gunslinger
Mala rada - nabuduce skus biele terce, na tych sa daju s dobrou optikou vidiet 7mm diery aj dalej (ja zasahy v bielom vidim aj na 700m).
Este mala poznamka - su dva druhy 'studenej rany' - jednak sa tak oznacuje prvy vystrel z hlavne po tom ako bola vycistena, a jednak sa tak oznacuje prvy vystrel zo studenej hlavne. Skoro kazda zbran ma nejaky ten rozdiel v POI pri 'studenej rane' z vycistenej hlavne, ale rozdiel v POI pri 'studenej rane' z hlavne ktora je len studena nie je ani zdaleka tak velky, a su zbrane ktore strielaju rovnako pri studenej aj zohriatej hlavni.
Gunslinger
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 3 months
- Kontaktovať používateľa:
Opat nejaky ten nastrel
100m , bezvetrie , SB Match 168grs Sierra HPBT

+ nejake to video
http://www.youtube.com/watch?v=uMRq1G8B7JQ
100m , bezvetrie , SB Match 168grs Sierra HPBT

+ nejake to video
http://www.youtube.com/watch?v=uMRq1G8B7JQ