5. kolo Pohár LOS-SK (15. jún 2013, Čachtice)

cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Suhlasim s Eladom. Subjektivne vyhodnotenie kazdej sutaze by malo asi byt v takomto duchu:

1 stage vyborne zvladnuty, 3 priemerne - lepsie kontrolovat muchu pri strelbe a nesnazit sa zrychlovat ak sa mi zda ze to ide; 2 stage zle zvladnute - davat pozor na miss pri odchadzani od terca, 1 katastrofa - spomalit a nenechat sa rozhadzat zavadou municie. Celkovy dojem podpriemerny, nabuduce trosku spomalit a strielat preciznejsie..

Toto je konkretne zhrnutie z mojho posledneho IPSC preteku, aj ked som mal 71% a mohol by som povedat ze to bolo vcelku dobre, tak nebolo. Sutazis vzdy sam zo sebou, celkovy vysledok nieje az taky dolezity. Hlavne je strielat tak, aby si bol so sebou po preteku spokojny. Radsej spociatku pomalsie, rychlost pride neskor sama. ... a teraz sa toho uz len drzat, to je ta tazsia cast.

Urcite by to nemalo zniet takto: kebyze tam na 2-ke a 3-ke nemisnem, tak som o 5 miest hore a tiez kebyze mi nezlyha naboj tak mam minimalne 40 bodov navysse. Vsetko sa proti mne spiklo a teraz som nasrany.
inspiring_chandrasekhar

Príspevok od používateľa inspiring_chandrasekhar »

Sorry ale mna a uz na vasej LOS-ke neuvidite.
Používateľov profilový obrázok
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Ramzes - Dovod?

Nehnevaj sa, ale to ze neprides neda usporiadatelom ziadnu odozvu kde sa maju zlepsit, alebo co ti vadi...
inspiring_rubin

Príspevok od používateľa inspiring_rubin »

Este raz, ani zdaleka si nedovolujem pochybovat ci to rozhodcovia odstrielali podla pravidiel a ci na nich mali kolegovia iny meter ako na ostatnych. Nepisem to tu ani preto aby som si honil ego stylom "rozhodcovia si urcite nadrziavali a mna hodnotili zle lebo by som im to ukazal" a uz vobec nie preto, aby som hladal chyby ktore som na sutazi spravil ja niekde inde.
Mnoho sutaziacich sa na margo tohto vyjadrovalo, vrtalo mi to v hlave zvysok vikendu tak som to sem hodil.
Inac podla vysmiatych tvari bolo vidno ze si to uzivali aj oni, zaroven mi ako zaciatocnikovi ukazali kde mam toho najviac co zlepsovat takze pre mna sutaz splnila do bodky svoj ucel a paradne som sa zabavil.
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

No cim dalej citam tym sa mi viac chce ist na tu vasu sutaz ist pozriet :-)
Alebo radsej chvilku pockam, kym si tu par veci vydiskutujete a povolite kolimatory na kratkych :-)
agger
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Rasto to sa nacakas.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

krupitch:
Ja som pochopil, ako si to myslel. Ale to, čo si ty napísal na sklo, si viacero ľudí len myslí alebo zašomre pod nos, preto tá odpoveď bola trocha zoširšia. Jednoducho kategória R nemá zmysel, napísal som prečo.

Som veľmi rád, že si si to užil a zabavil sa. Takí strelci sú vždy vítaní.
A vďaka za spätnú väzbu.

Rasto:
"CCW-like" kolimátory typu RMR si viem predstaviť medzi povoleným príslušenstvom, ale bude to skôr beh na dlhú trať. Tiež ich penetrácia u nás bude predpokladám kvôli cene rásť asi veľmi-veľmi pomaly.
Navyše len pripomínam, že z viacerých dôvodov sa snažíme mať pravidlá v hlavných bodoch zladené s českou LOS-kou.
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

RAMZES napísal:Sorry ale mna a uz na vasej LOS-ke neuvidite.
tak tomuto hovorim konstruktivna kritika, nieco ako ked padne hovno na hladinu, sice kruhy spravi, ale zostane len smrad :lol:
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

yarco napísal:samotné Z-ko nehovorí nič o výkonnosti strelca, označuje "začiatočníkov súťaže", t.j. osoby, ktoré sú na svojom max. treťom preteku LOS
A kua, mal som si tam dať to Z-ko, toto bola moja prvá LOS-ka. :twisted:
agger
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Dostať DQ môže človeka rozhodiť, ale až takto?
inspiring_chandrasekhar

agger napísal:
Dostať DQ môže človeka rozhodiť, ale až takto?

DQ ma urcite nerozhodilo aj ked bolo nezmyselne ale to som si mal vyriesit tam a nie tu.
Svoje dovody som uz napisal do PM BTV a nechcem to tu rozoberat ale ked to tak chces vediet tak to hodim na sklo :)
inspiring_chandrasekhar

Netrapi ma ani to moje nezmyselne DQ na ktorom si ten zakrsly rozhodca nahonil svoje ego pricom druhy rozhodca mu jasne povdal aby mi ho nedaval ale to som si mal vyhadat priamo tam a nie tu ale aj toto je jeden z dovodov preco uz nepridem.
Dlasi dovod je dost drsne spravanie jedneho rozhodcu myslim toho starsieho pana co to tam organizoval a bol aj pri registracii.
Najprv sa zacal rozkrikovat citujem Kurva co tu stojite preco nestrielate to tu chcete bit do rana?!
Dovod preco sme nestrielali je ten ze celi squad cakal na rozhodcov toho stage kim dofajcia...
Potom sa vulgarne navazal do mojej kamaratky ktora bola len ako divak a mala na ociach svoje dioptricke okuliare,netvrdim ze je to najlepsia ochrana zraku ale je,a on ako sef preteku sa celi den pohyboval po strelnici a stageoch bez okuliarov tak kde je spravodlivost?
Dalsi dovod je to nove pravidlo na stage myslim 2 (tie pneumatiky) hned ako strelec dostane prvu procku tak za kazdy dalsi vystrel automaticky fasuje dalsiu a dalsiu WTF ?? Toto je zapisane v oficialnych pravidlach LOS?
Plynulost preteku nula bodov,vsade sa cakalo.
Dalsia vec co ty ludia v maskacoch ?To myslim nieje uplne povolene :)

Nechcem sa hadat ani nic podobne bertr to cisto len ako moj dovod a veci ktore ma odradili od dalsej navstevy.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Toto už je lepšia spätná väzba než pôvodné 'sorry už ma neuvidíte'.
Vďaka.
add
prispievateľ
Registered for: 22 years 10 months

Príspevok od používateľa add »

-> RAMZES

Ja tiez nemam rad prehnane vulgarne vyjadrovanie, no ani ho nepraktizujem. Je mi teda trochu divne, ze drsne spravanie vadi cloveku s vyjadreniami typu "...na ktorom si ten zakrsly rozhodca nahonil svoje ego..."

Co sa tyka "nezmyselneho DQ" ... ak sa vykrikovanie na strelca pocas riesenia situacie aby sa kryl, nema povazovat za nesportove spravanie, tak uz ani mna na LOSke nikto neuvidi. To, ze som nahlas uvazoval ci ti ako zaciatocnikovi to DQ dat, alebo nie, nic nemeni na tom, ze bolo plne opravnene (bol som ten druhy rozhodca a v ziadnom pripade som "jasne nepovedal" ze ho nemas dostat)

(Odstranena cast povodneho textu so zmienkou o IPSC pravidlach a pretekoch v Sielnici - uznal som pripomienku, ze je zbytocne porovnavat IPSC a LOS)
Naposledy upravil/-a add v 21 Jún 2013, 15:39, upravené celkom 1 krát.
In - FinitY
prispievateľ
Registered for: 17 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

add, nepoznam vase pravidla LOS alebo co to je, ale IPSC pravidlá presne riešia napomáhanie strelcovy počas riešenia situácie. A nerieši sa to DQ ale procedurov. Takze na Sielnici za takuto chobotinu by nikto určite nedostal DQ ale len procku a u skúseného rozhodcu aj vysvetlenie prečo tu procku dostal. Našim zámyslom nie je likvidovať strelcov na pretekoch LI, kde sa hlavne nováčikovia majú oboznamovať s pravidlami v praxi a kde je potrebné vychovávať strelcov. Pretoze na pretekoch Level I nám vzniká základ členskej základne.

Ano, ak chcem niekoho likvidovať a dokazovať si že "ja som RO" tak mozem toto zobrať ako nešportové správanie a to DQ mu dať.

ešte jedna vec ma zarazila

sano2 napísal
Na prvom stagei padlo včera DQ, nič zaujímavé, ale nedostal ho strelec, ktorý strieľal ale strelec mimo situáciu, padlo za nešportové správanie. Nabudúce keď sa mi na štart postaví strelec, ktorý začne rozprávať o situácii a čo všetko je zlé a pod., dostanú všetci strelci v squade DQ za nešportové správanie čo odstrieľali pred tým strelcom.

to čo máte za pravidlá keď na základe tohoto chcete niekomu udelit DQ a dokonca aj ostatnym strelcom?
toto je šport alebo len mastenie si ega niekoho komu dali do ruky Timer?

keby toto napisal niekto z členov SNROI SADS tak verím tomu že si už nikdy nikde nepiskne!!!
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"