oki
si skvod no. ? ja 7
Pušková liga 2014
Co tak 1 kolo na vychode?Michalko napísal:Na úvod chcem pozdraviť puškárov.
Chcem Vám oznámiť, že v predchádzajúcich dňoch prebehlo malé rokovanie medzi klubom ŠKP Luger Žilina a riaditeľom preteku Gemershootin rifle o vytvorení puškovej ligy, ktorú chceme rozbehnúť v roku 2014. Obe strany sme mali kladný prístup k vytvoreniu puškovej ligy na Slovensku, ktorá by mala pozostávať predbežne zo 4 kôl z toho 2 kolá v Žiline a 2 kolá v Rimavskej Sobote, hodnotiť sa bude vždy to najlepšie kolo v Žiline a v Rimavskej Sobote. Chceli by sme však do ligy pribrať aj iné kluby, ktoré by mali záujem o zorganizovanie kola puškovej ligy preto ak má dáky klub záujem tak ochotne ho privítame.
Uvedenú informáciu považujte len ako informatívnu o tom aké sú zámysly resp. plány klubov do ďalšej sezóny.
Taktiež by ma zaujímal názor strelcov s puškou o vytvorení puškovej ligy.
Nie je problem, ale vychod znamena po PO 
Ake tam mate moznosti na puskovu parkurovu strelbu?
Ake tam mate moznosti na puskovu parkurovu strelbu?
-
inspiring_taussig
Ahoj
Tak zatiaľ sme sa zhodli na lige len dva kluby zo Žiliny a Rimavskej Soboty. Ja osobne by som uvítal ešte jeden klub a celkovo uzatvoril do konca roka pretože už na začiatku roku 2014 chceme rozbehnúť ligu. O aký klub sa jedná na východe a máte možnosť parkúrovej streľby z pušky?
Tak zatiaľ sme sa zhodli na lige len dva kluby zo Žiliny a Rimavskej Soboty. Ja osobne by som uvítal ešte jeden klub a celkovo uzatvoril do konca roka pretože už na začiatku roku 2014 chceme rozbehnúť ligu. O aký klub sa jedná na východe a máte možnosť parkúrovej streľby z pušky?