Mosin Nagant puška kal. 7,62x54R

Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 8 months

Príspevok od používateľa gewehr »

a budes sa usmievat este viac ked sa dozvies, ze na Slvoensko v blizkej dobe pride dalsich 500 mosiniek na predaj
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

...a keby len mosiniek :) ja sa uz teraz tesim ako sa tam pojdem pohrabat
Používateľov profilový obrázok
skemro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 21 years 1 month

Príspevok od používateľa skemro »

roman , pis, telefonunuj ,faxuj a mailuj.
Hlavne dodaj info :wink:
mototechna
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mototechna »

V podelok som u Milatu kupil bohovsku ulozenku za 150,- teraz som ju zaregistroval, zaver fungel, lauf bez chyby, stav novej... Este ma, kto ste blizko, rychlo tam ;-)
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

lovec napísal:Dat to znehodnotit bola zbytocna namaha. Povodny lauf by si oprel niekam do skrine, na novy by si dostal karticku a hotovo.
dnes som bol u nas na zbraniach ....nieje to zas take "jednoduche" ale v podstate ma lovec pravdu ...inak zaujimave ze v danej veci sa da postupovat 2my smermi .... ozaj v Trnave poznaju znehodnotenie-hlaven :D

1)postup je nenchat si povodnu hlaven ... ten je zaujimavo zlozitejsi a je taky ako si pisal ty : znehodnotit hlaven = poslat na KEU BA/KE zalezi kolko maju prace = kedy sa flinta vrati potom puskar vymeni hlaven,tlakovka+mala byrokracia a fungujes .............

2)postup si myslim ze kua jednoduchsi je zakupit "vymennu hlaven" podla formalyt zakon neskuma ani nepredpisuje ako a kto tu hlaven meni (fyz.osoba/puskar) podla dlzky dostanes nakupko coz nad 280 mm nepotrebujes puskar vyrobi,da vyrobne cislo na hlaven ,tlakovka a zapis novej hlavne /karticka ....apropo pred tym treba na pz kontrola starej hlavne ci ma vyrobne cislo -kvoli karticke ak nema tak ju treba ocislovat po "prestavbe" mas o jednu "trubku viac"

:roll:
mototechna
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Sa naseriem, prídem k puškárovi, na stôl mu vysypem všetky súčasti ktoré už mám a z ktorých to chcem, a nech si na tú prestavbu zbraň v danom kalibri proste zakúpi, prípadne nech potrebné diely vyrobí. Na "novú" mosinku som si dal susedovcom spáchať montáž, ktorá sa na púzdro nahulváta navarí :)
Obrázok
Obrázok
Obrázok
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

Pekne, jednoduche.
Idealne by to bolo pred varenim usadit na vymedzovacie koliky, nech tie prenasaju razy a zvar len nech drzi na mieste montaz.
mototechna
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

mám ich pre istotu 3 :wink:
inspiring_austin

potom to bude (s)pickove. :)
zaujimam sa preto, ze nieco podobne uvazujem aj ja spachat, akurat sa chystam pouzit optiku POSP.
mototechna
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

ja tam chcem už normálny, moderný kuker, tak preto takto. Poistnú drážku som tam ešte nerobil, tú tam dopilníkujem až podľa toho ako mi to vyjde na oko.
inspiring_austin

Budes menit aj spustovy kit? Jeden chlapik mi spominal, ze za 100dolcov ma aj s fr. napinacikom. 8)
mototechna
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

zatiaľ nechám origo, ale Timney má v ponuke tiež, takže časom uvidím. Ten origoš mi celkom pasuje.
inspiring_wright

Príspevok od používateľa inspiring_wright »

http://www.deasarms.sk/index.php?akcia= ... kcia_id=65
zaujimava cena na čo by som si mal dat pozor pri kupe
vanto
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years

Príspevok od používateľa vanto »

JA som bral za 150 od frana bola bez tlakoviek a v pohode stav aj vyvrt je ok.
mototechna
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Takže hlásim pokrok v prestavbe mosinky... Dnes som bol na fízlárni pre ňu, už je u puškára (p. Krutý z Malženíc - moc príjemný a rohľadený človek, môžem ho iba doporučiť), nechal si u seba flintu, hlaveň a úsťovku, aby som to mal papierovo čím prv v cajku, ostatné poriešime potom postupne...
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatné"