Doplnky na GLOCK
-
inspiring_proskuriakova
vsak od coho je rodina?luke napísal:a ked budes mat tu zlomenu ruku tak, ze nebudes schopny obtiahnut prstami, ako vymenis ten zadny plate na zavere?
pri dlhodobom uraze ruky dlhodobo natahovat zaver o opasok, gate ci spojenymi nohami nie je moc vyhra, takze ak by mi na natiahnutie zaveru stacil kusok prsta co trci zo sadry, aj to sa pocita... nemal som ten zazrak, ani ho neskusal, ale viem si predstavit jeho opodstatnenost v tomto pripade
Mate niekto skusenosti s tymto?
http://www.zahal.org/products/%20magazi ... ss-breaker
da sa kupit aj tu
http://www.ebay.com/itm/Window-Glass-Br ... 43a87f1cac
Uvazoval som o tom, tak reku ci to niekto nema. Ak ano... ako moc to trci? Zachytava sa to o oblecenie pri taseni etc?
http://www.zahal.org/products/%20magazi ... ss-breaker
da sa kupit aj tu
http://www.ebay.com/itm/Window-Glass-Br ... 43a87f1cac
Uvazoval som o tom, tak reku ci to niekto nema. Ak ano... ako moc to trci? Zachytava sa to o oblecenie pri taseni etc?
taký hrot mám na nožíku Walther a poviem ti, všetky rifle mám od neho na sračku.
Takže ak budeš mať zbraň v púzdre, počítaj s tým, že odev ako mikina, kabát, či košela sa budú otierať o koniec zásobníka.
Okno klepneš aj zatupeným hrotom alebo kovovou časťou zbrane.
Tých situácií, kedy budeš nútený klepať okno takou vecou asi v tvojom živote veľa nenastane.
Ak chceš mať malú istotu pre prípad vyslobodenia sa z auta, maj v aute núdzové kladivko alebo nejaký iný vhodný predmet.
Takže ak budeš mať zbraň v púzdre, počítaj s tým, že odev ako mikina, kabát, či košela sa budú otierať o koniec zásobníka.
Okno klepneš aj zatupeným hrotom alebo kovovou časťou zbrane.
Tých situácií, kedy budeš nútený klepať okno takou vecou asi v tvojom živote veľa nenastane.
Ak chceš mať malú istotu pre prípad vyslobodenia sa z auta, maj v aute núdzové kladivko alebo nejaký iný vhodný predmet.
-
inspiring_chandrasekhar
Ten bobri ocas mam
Kedze mam ruky jak lopaty tak pre mna je to genialna vecicka a aj to dobre vyzera.
No to dorazenie by nebol az taky problem, chcel som to nosit iba na zasobniku ktory bude v nosenej zbrani a tam to dotlacis v klude doma aj jemnym zatlacenim okolo hrotu. Skor ma odradilo to trhanie odevu pri noseni.... zase taky blazen, aby som si to dal na vsetky zasobniky niesom ani ja.
-
inspiring_panini
-
inspiring_kirch
caute kolegovci.
vie mi niekto vysvetlit, aky je realny rozdiel medzi pazbami GLR-440 a GLR-17 okrem ich "papierovych" rozmerov ? bo pise sa vselico, napr. ze GLR-440 je pre Glock 19 a ja ju, pozicanu od mojho bracha, bezproblemov obujem aj na moj 17ku a drzi jak uliata. Mozno existuje viac vyrobcov ale vsetky maju rovnake oznacenia - bo ta moja pozicana GLR-440 vypada exaktne ako to od FAB Defense ale ma na sebe napis TAC LTD ISRAEL ... co vy na to ?
tiez by som vas chcel poprosit o radu, kde zohnat co najlacnejsie 31/33 ranove zasobniky na 9x19 pre moju 17ku Gen 3 ...
vdaka za odpovede ...
miki
vie mi niekto vysvetlit, aky je realny rozdiel medzi pazbami GLR-440 a GLR-17 okrem ich "papierovych" rozmerov ? bo pise sa vselico, napr. ze GLR-440 je pre Glock 19 a ja ju, pozicanu od mojho bracha, bezproblemov obujem aj na moj 17ku a drzi jak uliata. Mozno existuje viac vyrobcov ale vsetky maju rovnake oznacenia - bo ta moja pozicana GLR-440 vypada exaktne ako to od FAB Defense ale ma na sebe napis TAC LTD ISRAEL ... co vy na to ?
tiez by som vas chcel poprosit o radu, kde zohnat co najlacnejsie 31/33 ranove zasobniky na 9x19 pre moju 17ku Gen 3 ...
vdaka za odpovede ...
miki
mozno to je tym, ze kazda z tych pazieb pasuje na x roznych glokov a mozno ta co pasuje na 17 nepasuje na vsetky tie, na ktore pasuje ta 19kova pazba.
ta pazba bola v roku 2005 zaujimava, co na nej moze vidiet clovek v roku 2012, ked je dostupnych niekolko karabinovych konverzii, ktore su podla mna uplne inde ako ta pazba, za 109 usd uz ani nehovorim.
co sa tyka zasobnikov, siel by som asi len do original glok a tie maju svoju cenu, okolo tych 40€.
ta pazba bola v roku 2005 zaujimava, co na nej moze vidiet clovek v roku 2012, ked je dostupnych niekolko karabinovych konverzii, ktore su podla mna uplne inde ako ta pazba, za 109 usd uz ani nehovorim.
co sa tyka zasobnikov, siel by som asi len do original glok a tie maju svoju cenu, okolo tych 40€.
-
inspiring_shirley
-
inspiring_kirch
Ahoj a dakujem za nazor. Proti gustu ziaden disputat. Priznam sa, ze mne sa to paci pre to, ze je to prakticke a rychle rozsirenie zbrane, kde vobec nemozeme porovnavat rychlost motaze trebars s kpos-om. Roni-ho som nemontoval, ale vypada byt montovatelny rychlejsie ako kpos. A neporovnavajme cenu s origialnymi konverziami, ktore su radovo 5x a viac drahsie. Mat moznost si opriet zbran do ramena a na 15m vystrielat, resp. vyrezat projektilmy kruzok o priemere 5 cm pri relativne rychlej strelbe - na to predsa nepotrebujem konverziu za 500 eciek, ci ? Nechystam sa, predbezne, pouzivat s glockom ziadne optiky/kolimy ani specialne mieridla, takze mne to je zatial na nic. Ale ako hovorim, proti gustu ziaden disputat a nikdy negovorim nikdy ...luke napísal:ta pazba bola v roku 2005 zaujimava, co na nej moze vidiet clovek v roku 2012, ked je dostupnych niekolko karabinovych konverzii, ktore su podla mna uplne inde ako ta pazba, za 109 usd uz ani nehovorim.
P.s. Viete niekto realne ohodnotit kvalitativne rozdiely medzi cinskym a origo roni-m ? Pripadne viete dat link na cinsku kopiu ?
Dakujem za info.
Miki