HK P30 - prakticke skusenosti

inspiring_thompson

Príspevok od používateľa inspiring_thompson »

Mas HK a nevies o BWARMS Skalica, ved oni su dovozcovia HKciek, Glockov, Rugerov, puzdier Fobus atd... Ich web je www.bwarms.sk . Tam kupis vsetko na HK priamo u dovozcu. Predavaju aj jednotlivcom. :wink:
Tusim ze jeden zasobnik stoji okolo 56,-Eciek tak nejako.
inspiring_varahamihira

Príspevok od používateľa inspiring_varahamihira »

ja som HK kupil v pondelok vo Svidniku, takze som novacik :-) doteraz som mal len G17 a CZ75. zasobnik stoji 66€, este raz dik
inspiring_thompson

No to mas trosku daleko. Ja tam idem na druhy tyzden cestou do ciech, tak sa ti na neho mozem opytat, popripade kupit a poslat ti to na dobierku. Ak by si chcel tak mi napis do PM-ky.
inspiring_varahamihira

Príspevok od používateľa inspiring_varahamihira »

maju eshop, takze uz som ich aj objednal, ale dik za ponuku.
inspiring_thompson

No super, ako sa ,,spruznili,, vidim ze p. Soltys z BWARMS sa UZ prehupol do 21.storocia. :)
inspiring_murdock

Príspevok od používateľa inspiring_murdock »

hmm tak som rozmyslal aku nahradu za moju K100 ku :)
A volba padla na P30 compact v razi .40.Maju mi zistit v obchode ako to bude s dostupnostou.dufam ze som nespravil zle vyberom compact verzie s danou razou.Potrebujem univerzalnu zbran.
Používateľov profilový obrázok
Mike75
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa Mike75 »

Tak som si dnes okolo desiatej, presne keď začal prúser v DNV :( vyzdvihoval aj moju P30. Dúfam že jej to nenechá následky na psychike a bude poslúchať...
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

mam zaujimavu skusenost,

bol som s kamosom na strelnici, strielali sme SB FMJ, on z jednej skatulky, ja z druhej (kupene naraz)

Pri jeho strelbe (o dost menej presnej ako mojej) nabojnice pekne vyhadzovalo do strany.
Pri mojej ich vyhadzovalo rovno do mna, do naprsneho vrecka na bunde, do siltovky, do hrude. Dokonca sa mi dva krat zasekol naboj v komore.

Doteraz sa mi to nikdy nestalo. Nechapem, vychadza mi to tak, ze to bude sposobene mojim stylom strelby, uchopom a tak.

Stretli ste sa uz s takym niecim?
rado74
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

stretol som sa s tym ked sem tam strielame mierenku stylom ze vystrel musi strelca prekvapit, vtedy drzim zbran trosku volnejsie a hadze mi nabojnice presne tak ako pises.Ked zbran drzim poriadne pevne koli dvoj-troj strelom tak hadze len nabok.
aris
častý prispievateľ

presne to som si myslel
a chcel som to vedome najblizsie striedat

pre mna bolo velmi potesujuce, ze od poslednych strelieb som sa, nebojim sa napisat, mimoriadne zlepsil. Zaroven som mal nabojnice vsade na sebe. :)
Trochu ma to ale vyrusovalo.

Stala sa ti pri takom style aj zadrzka?
rado74
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

ano stalo sa mi to, že nabojnicu nevytiahlo celu z komory von a ostala zaseknutá bud v komore alebo v okienku.Inak mierenka mi dako Heklerom nejde mam ho uz druhy rok a nejdem si zvyknut na mieridla nieco uzsie-jemnejsie by som uvital ale nerobia nic :(
Inak spokojnost az na zakaznicky servis Hecklera ten je do placu pol roka cakam na dve suciastky do zalohy.Ako vidim budem musiet casom prikupit este jednu kratku lebo ak na na HK cosi poserie tak som dostrielal asi na dlhsiu dobu podla ich pristupu k zakaznikom
aris
častý prispievateľ

opat zhoda

aj ja uvazujem, ze dokupim daco k HK

len neviem, ci 22ku Walthera, alebo 17ku Glocka, alebo nieco od Kuracinu.

alebo daj nejaky tip, :)
inspiring_turing

Príspevok od používateľa inspiring_turing »

Tie isté závady sa prejavovali aj u jedného známeho - v HK čku mu sekalo nábojnice, resp. mu nedovrel záver a on nemohol vystreliť ... Preto mi ho dal na vyskúšanie - u mňa fungoval úplne normálne. Pri spoločnej návšteve strelnice som zistil, že chyba je v strelcovi - v spôsobe držania zbrane (hýbal zápästím).
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

aris, keby si mal záujem o Glocka, ponúkam ti svoju 19-ku na vyskúšanie :)
aris
častý prispievateľ

Cerstva skusenost: presnost zachovana, nabojnice hadzalo tak ako sa ma. Zmenil som uchop zbrane. Takze potvrdilo sa co som si myslel, HK je v pohode, len uzivatel bol blby. ;)
Napísať odpoveď

Návrat na "Heckler & Koch"