Závady zbraní Glock.
-
inspiring_newton
-
inspiring_shirley
http://theprepared.com/content/view/90//administrator/
tu chlap tvrdi, ze ho vyhodil z lietadla a isiel.
o beznejsich testoch, ze ho chlap naladoval a pustil dolu schodami som cital uz aj predtym.
tu chlap tvrdi, ze ho vyhodil z lietadla a isiel.
o beznejsich testoch, ze ho chlap naladoval a pustil dolu schodami som cital uz aj predtym.
-
inspiring_newton
limo222:
Viacerí zbrojári (na nete) odporúčajú vymeniť kompletnú sadu pružín na Glocku každých 7.5 až 10 tisíc rán. Ak si dobre spomínam, je to 8 rôznych pružín (pružiny zásobníkov nerátam).
Cena kompletu je zopár desiatok eur, čo je vzhľadom na cenu takej kopy streliva vcelku zanedbateľný náklad.
Ja som na tento systém prešiel po tom, čo mi po 12k praskla pružina spúšte.
Viacerí zbrojári (na nete) odporúčajú vymeniť kompletnú sadu pružín na Glocku každých 7.5 až 10 tisíc rán. Ak si dobre spomínam, je to 8 rôznych pružín (pružiny zásobníkov nerátam).
Cena kompletu je zopár desiatok eur, čo je vzhľadom na cenu takej kopy streliva vcelku zanedbateľný náklad.
Ja som na tento systém prešiel po tom, čo mi po 12k praskla pružina spúšte.
Skoda za 1.5€
ale prijemne to nebolo, nastastie praskla az chvilu po skonceni kurzu, na ktorom som v ten den bol. Musel som na chvilu vytiahnut druhu pistol, nastastie je uz nova pruzina na svojom mieste a milacik zas v puzdre na boku 
@yarco
Moj G17 ma za sebou uz viac ako 20k vystrelov, toto bola prva vazna zavada.
Tiez som rozmyslal nad vymenou ostatnych pruzin, no zatial sa vsetky tvaria v pohode. Nevylucujem vsak tuto alternativu pre pokoj v dusi...
@yarco
Moj G17 ma za sebou uz viac ako 20k vystrelov, toto bola prva vazna zavada.
Tiez som rozmyslal nad vymenou ostatnych pruzin, no zatial sa vsetky tvaria v pohode. Nevylucujem vsak tuto alternativu pre pokoj v dusi...
limo222:
Však to je to, že všetky pružinky sa tvária v pohode, až kým neprasknú
Tak ako píšeš, prevencia pre pokoj v duši. A samozrejme aj kvôli pánovi Murphymu - pružinka nerachne počas tréningu, ale radšej počas súťaže alebo kurzu
cubitko:
Počítam takým štýlom, že si presne evidujem počty kúpených nábojov a raz ročne si spravím inventúru. Nenáročné a (pre mňa) dostatočne presné.
+ od istej doby si vediem niečo ako stručný tréningový denník, kde si o.i. značím aj počet a druh vybúchanej munície
Však to je to, že všetky pružinky sa tvária v pohode, až kým neprasknú
Tak ako píšeš, prevencia pre pokoj v duši. A samozrejme aj kvôli pánovi Murphymu - pružinka nerachne počas tréningu, ale radšej počas súťaže alebo kurzu
cubitko:
Počítam takým štýlom, že si presne evidujem počty kúpených nábojov a raz ročne si spravím inventúru. Nenáročné a (pre mňa) dostatočne presné.
+ od istej doby si vediem niečo ako stručný tréningový denník, kde si o.i. značím aj počet a druh vybúchanej munície
-
friendly_bardeen
Chlapi, dnes sa mi pri sušení s mojím G19 gen4, presnejšie pri nácviku rýchleho obťahovania, stala vec čo ma nepríjemne prekvapila. Pri prudkom potiahnutí a spustení záveru sa hmatníky, ktoré slúžia na rozborku dostali asi do stredu priestoru v ktorom sa pohybujú, a po stlačení spúšte celý záver vyšiel von. Nerobí to stále, len pri maximálne dynamickom natiahnutí a spustení záveru. Stalo sa to už niekomu?
-
inspiring_shannon
to pocujem prvy krat. Ale ako mozne priciny ma napadaju dve veci.
Skontroluj si hmatniky, najma ako sa sprava ta prepazka vnutri, co drzi zaver, ci nie je nejak poskodena alebo nema prilis slabu volu. Tie hmatniky su stavane tak, ze musia byt stiahnute na oboch stranach sucasne, inac by si zaver zo zbrane dat dole nemal.
Druhou moznou pricinou moze byt sposob tvojho tasenia ci obtahovania, najma ked to robis dynamicky a to tak, ze zavadis o tie hmatniky a stiahnes ich popri obtahovani, ci predchadzajucom taseni dole, cim uvolnis zaver a robis si nechcenu rozborku.
Skontroluj si hmatniky, najma ako sa sprava ta prepazka vnutri, co drzi zaver, ci nie je nejak poskodena alebo nema prilis slabu volu. Tie hmatniky su stavane tak, ze musia byt stiahnute na oboch stranach sucasne, inac by si zaver zo zbrane dat dole nemal.
Druhou moznou pricinou moze byt sposob tvojho tasenia ci obtahovania, najma ked to robis dynamicky a to tak, ze zavadis o tie hmatniky a stiahnes ich popri obtahovani, ci predchadzajucom taseni dole, cim uvolnis zaver a robis si nechcenu rozborku.
-
friendly_bardeen
Pri obťahovaní sa tých hmatníkov vôbec ničím nedotýkam, pružina vyzerá v poriadku. Mal som ho úplne rozobratý dva krát ale už neviem či som vyberal aj tú pružinu. Pohybuje sa s miernym odporom, nemyslím že by sa unavila, zbraň som kupoval novú v roku 2010. Nestáva sa to pri každom obtiahnutí ale pri takom maximálne dynamickom. Skúsim to ešte rozobrať.