Sa vz. 58

inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

ved ide o to, ze u optickej predsadky ti je to suma fuk, pokial nekuka vyslovene mimo kolimator, ved ak mas napriklad okuliare na nose a kukas do kolimatora, tiez sa hybu voci kolimatoru a nic sa nedeje...
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Ta predsadka na kolim je nepouzitelna na taku velku vzdialenost, ked sa to cele vykla, jedine co sa moze stat je to, ze ti ta vola odtrhne celu predsadku i s railom.
PS odkial chces zohnat ocelovy RAIL?
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

ocelovy rail sa da vyrobit, je to vcelku jednoduchy tvar, staci pasovina cca 25x4mm , freza a sikovny nastrojar / puskar

stale si myslim, ze az tak strasne sa ta rakvicka nevakla aby tu predsadku neudrzala

dalsou moznostou by bolo rakvicku pritiahnut k ramu celustami ako to je na mojej montazi co som sem daval fotky o par stran dozadu
Rasto
expert

Príspevok od používateľa Rasto »

Roman nevymyslaj hovadiny, kup si kamen nahod si nizku bocnu montaz a mas pokoj, pricom ti to udrzi i kolimator, popripade puskohlad.
LtTT si kupil tu cesku drahu haraburdu koli tomu, ze nemoze vrtat do sluzobnej zbrane!
djuri
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

packa sa da zohnat aj za 840 ceskych..

http://www.sa58.cz/products/vypousteci-paka-zaveru/
rado74
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa rado74 »

ja som daval packu spustania zaveru ktoru predavaju na strankach SA58 cena je vzhladom na celkove spracovanie dost vysoka ale chcel som ju vyskusat.Po zalozeni nebola sanca spustit zaver ukazovakom cez packu musel som to znovu rozobrat a zistil som ze tie kovove vylisky na zasobnikoch /kto pozna konstrukciu vie o com hovorim, neviem to odbornejsie pomenovat/ co maju za ulohu vytlacit po dostrielani poistku hore a ta zachyti zaver je treba trosku pozabrusovat aby netlacili zaistovaci kolik az tak vysoko a potom to funguje super.
Vlozim zasobnik a ukazovakom spustam cez packu zaver a strielam.A nakolko je packa aj dost siroka zvykol som si na nu klast prst ked nestrielam/prst mimo spust/ je to celkom pohodlne.

Djuri ma predbehol je to presne ta packa
kapula
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Co sa tyka tej montaze optiky, ktora je vlastne medzikus medzi zbranou a pazbou, tak nieco podobne som videl v komarne na ipsc rifle match. Mal to tam puskar Koloman Szabo, Sice to nemal s rychloupinakom, ale zaujalo ma to, celkom netradicny sposob. Odstrielal s tym cely zavod. Mozno ked chalan popracuje, tak spravi aj rychloupinak :)
parabellum
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 7 months

Príspevok od používateľa parabellum »

Uz sme skoncili. Minister vnutra D. Lipsic: Zakaz drzby semiauto zbrani - povodne fullauto upravenych na samonabijacie. A kazdych 5 rokov psychotesty. To sa dalo cakat.
djuri
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

Tlacovku som nevidel ale na SME je toto:
Minister chce presadiť zákon, ktorý nepovolí používať automatické zbrane ani na športové účely.
Tak ako to je semiauto alebo fullauto?
parabellum
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 7 months

Príspevok od používateľa parabellum »

djuri: Podla toho co povedal tak aj semiauto. Povedal to nejako takto: "....aby nikto na Slovensku nemohol mat v drzbe automaticke zbrane na sportove ucely a to ani v pripade, ze su prerobene na strelbu jednotlivymi ranami..."
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Je to proste ch****** ako delo. Keby dotyčný strielal krátkou, tak to zvládne nastejno, a ak by mal psychotesty, tiež by to nedopadlo inak. :roll:
inspiring_wescoff

Príspevok od používateľa inspiring_wescoff »

to znamena ze tym nemyslel zbran ktorta od vyroby je uz semiauto... 858 tactical napr. ale je to vsetko v r..ti... lebo toto je len zaciatok postupne nas budu buzerovat viac a viac
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

nemajte strach pani, ked to slo prerobit na samonabijaciu, pojde to prerobit aj na ciernoprachu predovku :lol:
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

jozo456 napísal:to znamena ze tym nemyslel zbran ktorta od vyroby je uz semiauto... 858 tactical napr. ale je to vsetko v r..ti... lebo toto je len zaciatok postupne nas budu buzerovat viac a viac
no nechcem kazit radost, ale prave 858 bola pouzita v Devinskej novej Vsi :wink:
Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

858 prerobená na full auto - alebo strielal jednotlivými ranami???

včera všetky príspevky hovorili o strelbe dávkami a dnes 858 ... hm?
Napísať odpoveď

Návrat na "Samopal vz. 58 "