Sa vz. 58

inspiring_wescoff

Príspevok od používateľa inspiring_wescoff »

je v tom bordel ale musime pockat co bude ...
parabellum
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 7 months

Príspevok od používateľa parabellum »

jozo456, Kapo: Nie je problem akukolvek samonabijaciu zbran prerobit na samocinnu a to vratane original samonabijacich, napr. polovnych a zrucny kutil by si dokazal prerobit aj zasobniky na velkokapacitne...na prerobenie akejkolvek samonabijacej pistole na full auto staci obycajny pilnik...a zasobniky 20 nabojove su bezne k dispozicii....toto by mal niekto panovi ministrovi vysvetlit....keby bol Harman v tom byte zabijal sekerou, tak by sme zakazali sekery?
Používateľov profilový obrázok
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Len doteraz sa ani nepotvrdilo, či bola upravená na samočinnú, a už idú meniť zákony.
Ono toto je len hladanie tej palice, na onoho psa.
parabellum
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 7 months

Príspevok od používateľa parabellum »

Kapo: Suhlas. Ale tak som to pochopil z Lipsicovho prejavu, ze je tu obava, ake su to nebezpecne zbrane a ze sa daju lahko prerobit na full auto, tak ich radsej zakazme, aby sa nieco v buducnosti nezopakovalo. Hlupost na n-tu. Iba podporime nelegalny trh. A co bude dalej? Uplny zakaz zbrani? Ludia zacnu vyrabat trhaviny z bezne dostupnych zloziek, ked budu chciet zobrat spravodlivost do vlastnych ruk. Ved je to vyvlastnovanie. Ak ich ma niekto doma viac a este aj kadejaky tuning + vacsiu zasobu streliva, tak su to tisice EUR skody. Stat zaplati tieto skody? Radsej nech sa vsetci poslanci a vlada zamysli, kam az nechala zajst dlhodobe neriesenie romskej problematiky.
inspiring_turing

Príspevok od používateľa inspiring_turing »

Ja by som pánovi ministrovi navrhol, nech zakáže autá - štatisticky ide o najväčších zabijakov. A nech nezabudne aj na nože, lebo tými je spáchaných na Slovensku omnoho viac vrážd, ako strelnými zbraňami. Veď nože aj autá su nebezpečné. Čo ak niekto autom vrazí do ľudí alebo zoberie nôž a niekoho zapichne (ako napr. v Číne alebo Japonsku, pri útokoch na deti v škôlke).
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Ano, my sme asi najviac prekvapený. A to nevedomosťou tamtých hore. Ktorý doteraz nemali ani potuchy o niektorých zákonoch. Napríklad aj o možnosti vlastniť za istých okolností upravenú 58čku.
A
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

dnes som sa nasral... vzal som kosu, navesal som na nu vsetky doplnky co som nasiel v sufliku, zasiel som do Zohoru a palil som az sa z plastoveho predpazbia zacalo dymit...
celkova spotreba vyse 400ks za 1,5hod
buduci tyzden pojdem zasa a budem chodit az kym vsetky zasoby neminiem :lol:
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Neblbni, dokup SKS-ko, kaliber je rovnaky a nema povod v automate :idea: .
eager_davinci

Príspevok od používateľa eager_davinci »

A navíc je SKS dle mého názoru přesnější, pokud trefíš dobrý kus... má delší hlaveň. Sice nemá zásobníky, ale plnit schránku páskovanými náboji má určité kouzlo. A schránka na deset je na střelnici tak akorát.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

pravdu dis.....
SKS bude dalsi krok, ale nez k tomu dojde , budem z 58my palit kazdy tyzden ako by to malo byt naposledy :)
inspiring_murdock

Príspevok od používateľa inspiring_murdock »

neviem ludia ale neverim ze znarodnia 58 cky proste neverim nejak tomu.co som sa pytal policajtov tak oni tiez budu nadseny pribudne im trosku robota :D ja si vz.58 chystam kupit v stredu
inspiring_elion

Príspevok od používateľa inspiring_elion »

zdravim hosi, ked sme uz pri 58, mam 858 novu od CZ a chcel by som vediet ci sa niekde da zohnat ta farba co na to davaju, cem si tam dat navarit zaklydny kamen na montaz a bude to treba zatriet a nechce sa mi celu striekat nanovo koli otienu.....
rado74
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

Ten kamen sa chyta original skrutkami nenavaraj ho tam mozno ho budes casom chciet dat dole treba ho dat na tmel a dotiahnut.A origo farbu nezozenies ja som prestriekal cely na cierno najskor komplet vodnym smirglom potom cierna farba Krylon alebo EC Paint to su original vojenske maskovacie farby.Ja som dal EC Paint drzi v pohode odolna aj na oter.
sniper68
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa sniper68 »

Ludia: Nevzdelavajte to "zakonodarstvo" Nevesajte im na nos ze akakolvek samonab zbran sa da prerobit na full auto, preboha...Ved oni su schopni zakazat aj predovky...Nech su z toho blby aj dalej(Radšej)
Je mi do placu ked to sledujem!Lipsic nema sajnu, on volby nevyhral to je matematika istota, napriek tomu sucitim s mnohymi co vlastnia poloautomaty, pretoze im zostava len dufat ze mu to v parlmente neprejde...Neviem si ani predstavit ze by som mal v drzbe nejake AO-čko za majland...a mal by som ho odovzdat!!! A to len preto ze niekto zbiera populisticke bodiky...To 858 je cenovo neporovnatelna hracka...
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Dnes som volal na zbrne a nemaju zatial ziadne nariadenia z ministerstva ohladom zakazu ci obmedzenia.
Ako doteraz vydavaju nakupne povolenia na pockanie.
Napísať odpoveď

Návrat na "Samopal vz. 58 "