1.kolo Tekovskej ligy
-
inspiring_lederberg
-
inspiring_wu
-
inspiring_lederberg
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 5 months
To akoze na fore sa budu rozoberat stage buducich pretekov? To potom mozeme robit brifingy cez net. Bud niekto podmienky chape alebo je to jeho problem a bude postihovany.
Aj v RS bol chalan z Michalovskeho klubu co sa pytal 6 x na stage kde sa tahala farba tercov ktora sa nema strielat (aj som sa pytal ci nie je nahodou policajt), lebo mu to vraj nebolo jasne.
Aj v RS bol chalan z Michalovskeho klubu co sa pytal 6 x na stage kde sa tahala farba tercov ktora sa nema strielat (aj som sa pytal ci nie je nahodou policajt), lebo mu to vraj nebolo jasne.
Rob neondi ma, ved potrebujem natrenovat torsku realne situacie 
I ked by som uz mohol zacat, lebo ja mam stale cas so vsetkym
Napr co mi na vsetkych sutaziach vadi je uvadzanie parkurov bez mierky (zaujimaju ma vzdialenosti na ktore sa budu strielat).
Potom sa ti nestane to co nam v Sielnici na puske, ze odrazu sme mali pred sebou maly popper na 100m
Pricom parkur bol nadherne nakresleny ako kazde ine
I ked by som uz mohol zacat, lebo ja mam stale cas so vsetkym
Napr co mi na vsetkych sutaziach vadi je uvadzanie parkurov bez mierky (zaujimaju ma vzdialenosti na ktore sa budu strielat).
Potom sa ti nestane to co nam v Sielnici na puske, ze odrazu sme mali pred sebou maly popper na 100m
Pricom parkur bol nadherne nakresleny ako kazde ine
to Rasto: trenuj prebijanie za pohybu aj z miesta (nic nepokazis). Mierky a vzdialenosti? Haha Tak som v Tekove uvazoval nad vzdialenostami, ze vyskusame na daleko a ked to nik nestreli (ani werty) - posunieme este o 2-3 metre
to Igoca: horucky zazracne pominuli, ideme na to (iba prematch nemozem absolvovat v sobotu + stavanie stage za co sa chalanom z Tekova ospravedlnujem).
to Igoca: horucky zazracne pominuli, ideme na to (iba prematch nemozem absolvovat v sobotu + stavanie stage za co sa chalanom z Tekova ospravedlnujem).
-
inspiring_hermann
-
inspiring_liskov