Sa vz. 58

tom11
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa tom11 »

Zdravim,

chcel by som sa opytat ci nema niekto skusenost s 58kou z Deasu? Videl ich niekto? Som tam dnes volal, zevraj su nepouzivane ale tak cena je nejako podozrivo nizka, snad to nebudu vyhrkane vyradene kusy.
Viete niekto poradit?
Používateľov profilový obrázok
djuri
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

ja mam z deasu, bez problemov, trochu ohrkane predpazbie ale inak bez znamok pouzivania
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

mam z DEASu tiez, ako nova
suigan
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa suigan »

Či ide o nový kúsok alebo používaný sa dá zistiť veľmi ľahko podľa toho či je niečo vyrazené na flinte ako VOZ alebo VOP. Keďže som lenivý na písane dlhých litánií prikladám link, kde je celkom pekne písané ako vyberať flintu http://www.gunexpert.cz/products/jak-sp ... it-zbran-/ Ja som kuval v Dease, vtedy stála 58-čka ešte 180 €, teraz tuším 150 €. Mam na nej vyrazené VOZ, ale vyzerá ako nová - hlaveň krásna a nikde som nevidel nijeké náznaky opotrebenia...
Tigrík
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa Tigrík »

Aj moja je ako z výroby.:roll: Vyzerá vôbec nestrieľana. Kupoval som tak 2 tyzdne dozadu v Dease. Na tlakových skuskach bola 18 .8 . 2010
tom11
prispievateľ

Pani, dakujem velmi pekne za cenne rady, cez tyzden tam teda zbehnem na okukutie, za tych 150 eur myslim ze neni co riesit
omega51
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa omega51 »

Tom 11: Ja som kupoval v Kolarms-e a vtedy ich tam mali na predaj niekoľko kusov, teda mohol som si vybrať. Podľa mojich info v Dease mali len jednu. Teda ak si chceš vybrať z niekoľkých kusov, tak túto možnosť nemáš. Inak je zaujímavé, že Deas ich berie od Kolarms-u a tam sú o 49,-Euro drahšie.
A nebojíš sa, že o dva mesiace pôjde na znehodnotenie? :D
Aj keď ja pevne verím, že niéééé.
parabellum
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 7 months

Príspevok od používateľa parabellum »

tom11: No moc dlho si ju asi neuzijes :lol: Ja co som videl z Deasu, boli vzdy ohrkane aspon od vonka. Z Kolarmsu to bola funglovka ako remen, ako keby vcera opustila tovaren, tak som nakoniec kupil z Kolarmsu, aj ked tie z Deasu tiez mozu byt ako nove. Ked som pisal mail do Deasu, ci su to nestrielane NZ, tak mi prisla diplomaticka odpoved, ze "vyzeraju ako nove". V nedavnej dobe davali na tlakovku 50 kusov z Kolarmsu, takze na sklade ich asi budu mat dost.
tom11
prispievateľ

Myslim ze nas to donuti iba viacej strielat z 58iciek, predajcovia budu mat iba radost z takej paniky :) Ja som sa tiez dlho chystal kupit kosu a teraz je myslim ta najvhodnejsia chvila
omega51
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa omega51 »

Tvoj optimizmus sa mi páči. Kúp hneď aj bedňu nábojov a páľ. Ja mám dve. :D
friendly_curran

Príspevok od používateľa friendly_curran »

no neviem, ale vyzerá to že z našej 58-čky ide Lipšic urobiť zakázanú zbraň.

čítali ste nový návrh zákona?
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

mame tu o tom v sekciach "zakon o zbraniach", "udalosti" a "offtopic" popisanych asi 200 stran, vratane textu pripravovanej novely.
friendly_curran

Príspevok od používateľa friendly_curran »

sorry idem tam
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

vie niekto ci je mozna oprava pouzivanim opotrebovanej 58cky? co tam dostava zabrat? tipujem ze okrem ineho hlaven. je oprava, vymena dielov na obnovu zivotnosti po cca 10k vystreloch vobec mozna?
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

hlaven sa vymenit da... nie je to lahke ani lacne... a nemyslim si ze druha nepouzivana 58ma je vhodnym polotovarom na nahradny diel.. to skor funglovka z hlavnoviny so spravnym vyvrtom, odvrtanie povodnej hlavne a osadenie do ramu...
cena tejto zabavky by vsak IMHO prekrocila cenu druhej 58my , ktoru mas este 3mesiace sancu kupit do zasoby....
Napísať odpoveď

Návrat na "Samopal vz. 58 "