WEBFORUM Cup

Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

xmaster napísal:ze by vylepsoval svoje STI aby sa vyrovnala kackam??? :twisted: :twisted:
On ma STI -to ani neviem :twisted: ani sa nepochvalil,vraj Norinco :twisted: Kde ho kupoval :idea: :twisted:
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Na noacoak mi nesahajte! Jasné ! A k veci, žiadne rečičky. Ak ste videli vylepšené STI / čítaj estýáj/ tak je totožné s fotkou v mojom nicku. tzn STI = K100. XMASTER nám to už povedal. Kde je noacoak? Zháňa poriadnu pištol. Kontrolní otázka soudruzi? Jaké značky: No přece Kačenu-vole.
Ale musím skonštatovať, že ste po nedeli pekne zdiveli. A všetci okrem mňa. :idea:
Naposledy upravil/-a Igoca v 29 Apr 2009, 13:57, upravené celkom 1 krát.
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

to BALISTIK. Norinco robia predsa vo Fyľaktovie? ..alebo nie?
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

žena chce net.
info to glock 34 a spol + dolnozemci:
voľný preklad skratky GPS.
Gde Pi.. Sííííííííí. No predsa v Martine. / Martina nie je mesto /
Aké číselká.
Jedno a poriadne.
K100
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Dajme prematch okolo 09,00hod - z oboch smerov +- 20 minút na parkovisku pred Tesco MT. Hádam tam trafí aj BALISTIK opitý láskou ku K100. I keď jeden nikdy nevie. A kto nemá DŽÍPÝES - ako vraví glock 34. "Vždy guľami dopredu" Možno trafíte - TESCO :shock:
Prepáčte doplnenie. Keby sme mali stretnúť ,ako vraví SIG1, na pumpe kde kupuje BALISTIK Bagety, tak musíme vstávať o trete ráno, lebo v MT je vraj 34 benzíniek
Naposledy upravil/-a Igoca v 28 Apr 2009, 13:38, upravené celkom 1 krát.
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa yarco »

glock34 napísal:Tí, ktorí sa budú chcieť zúčastniť WFC 2009 a budú registrovaní v SAPS, budú v divízii STANDARD a originál neregistrovaní budú v divízii PRODUCTION.
Pripomienky??? Žiadne...to je ono.
Sorry, ja viem, ze reagujem na otazku 3 stranky dozadu, ale pisete tu ako ceski zandari. Kto by vam stihal ... :roll:

Takze moja otazka:
Tie nazvy 'Standard' a 'Production' su len nazvami alebo suvisia s pravidlami IPSC?
Inak povedane - ako neregistrovany v Production mozem v mojej G26-ke pouzivat len origo 10-ranne zasobniky?
Nie, ze by to bol problem, ale chcem to vediet, aby som na tie moje mohol uz doma nahodit original dna prip. si pozicat dalsie zasobniky.
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

to yarco: STANDARD - tam sú registrovaní strelci. v PRODUCTION neregistrovaní a vo výsledkovej listine majú identifikátor111. Zásobníky: pokiaľ sú určené k typu pištole, keď aj z iného modelu sú v pohode. V tvojom prípade radšej zG17,19 - kvôli prebijaniu.
WFC jazdí podľa pravidiel IPSC + http://www.saps.sk/index.php?session=&p ... d_news=228
Do povinnej výbavy si pribaľ kopec srandy a odolnosť na podpichy.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

igoca, no ked som videl ako si Yarco s pidiglockom v Komarne vystriilal 5.miesto ...pocitam ze trpezlivost na podpichy by si mali nachystat majitelia vyladenych kanonov :) :)
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa yarco »

No az take horuce to nebude, bolo to 5 miesto z 20-tich len v Modified, aj to urcite zapracovalo zaciatocnicke stastie. :wink:

igoca:
Uplne podla IPSC sa asi nejde, kedze s dlhym zasobnikom by som v Production (podla definicie) byt nemohol.
Ale to mi samozrejme nevadi, aspon mozem viac strielat a menej prebijat. :)
Humor a satira uz su zbalene, ziadny problem. 8)

Posledný či prvý - každý to raz zmrví. :lol:
inspiring_tereshkova

Príspevok od používateľa inspiring_tereshkova »

...pravidlá...pravidlá...pravidlá...

Samozrejme IPSC, to je vaša biblia, tam je napísané všetko. Hlavne aby to vošlo do škatule.
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

BALISTIK napísal:
Ved to budu vsetko akcie level 1.kde mozu prist strielat aj neregistrovani Nejde tu o to aby sme za kazdu cenu vyhrali ale aby bola sranda, samozrejme bezpečnost, pohoda a dobra nalada, pritiahnut ludi a ukazat verejnosti ze nie vsetci co maju zbran su nebezpecny imbecili. Na zaver porobit par fotiek videí a spomenut si ze nam bolo dobre. Dalej pri surfovani aby si clovek spomenul ze aj niekde mimo nasho regionu su spravni chalani :!:
.......a vo to tady de, pánové.
Aj mladé vľčatá sa hrajú vo svorke a učia sa od lepších a silnejších.
A my tam máme ešte kopec srandy! :D
BALISTIK
moderátor

Chlapi nova K-100,silver mi hovori pane :lol: Mam jednu prosbu,noacoak sa na mna chysta,ze mi to nandá :cry: Kacenari stojte za mnou :twisted: Len ak by moc huboval aby od nas nedostal DQ :Ozaj borci trenujte,Igoca sa chysta na sobotu ku nam na trening,ideme drvit na MT-ci nam to pomoze :roll: ked pride werty zas nas vybucha :cry:
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

to roman: Ohľadne ladenia kanónov sa spoj s noacoak. Minule vyladil susede klavír. :D
Ale svoje Norinco / toto info o gune podal BALISTIK :!: / ešte neladil. Vravel že nás s ním natrie bez ladenia, ako hadov. :twisted: A preto nie je na nete lebo hľadá formu. :idea:
Naposledy upravil/-a Igoca v 28 Apr 2009, 13:30, upravené celkom 1 krát.
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

BALISTIK - prásknime wertyho do PRODUCTION a je s ním pokoj.
Na registráciu sa mu pozbierame po pár filérov a možeme vyhrávať. Lenže aj noacoak ladí !
BALISTIK
moderátor

noacoak-prave meni kabat,vraj aj on je GP team len nerad to prizna :lol: mali by sme Kura poziadat nech nas ziví nie,tolky buchaci za neho :lol:
Zamknuté

Návrat na "Webforum CUP"