On ma STI -to ani neviemxmaster napísal:ze by vylepsoval svoje STI aby sa vyrovnala kackam???![]()
WEBFORUM Cup
- Igoca
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 3 months
- Kontaktovať používateľa:
Na noacoak mi nesahajte! Jasné ! A k veci, žiadne rečičky. Ak ste videli vylepšené STI / čítaj estýáj/ tak je totožné s fotkou v mojom nicku. tzn STI = K100. XMASTER nám to už povedal. Kde je noacoak? Zháňa poriadnu pištol. Kontrolní otázka soudruzi? Jaké značky: No přece Kačenu-vole.
Ale musím skonštatovať, že ste po nedeli pekne zdiveli. A všetci okrem mňa.
Ale musím skonštatovať, že ste po nedeli pekne zdiveli. A všetci okrem mňa.
Naposledy upravil/-a Igoca v 29 Apr 2009, 13:57, upravené celkom 1 krát.
- Igoca
- častý prispievateľ
Dajme prematch okolo 09,00hod - z oboch smerov +- 20 minút na parkovisku pred Tesco MT. Hádam tam trafí aj BALISTIK opitý láskou ku K100. I keď jeden nikdy nevie. A kto nemá DŽÍPÝES - ako vraví glock 34. "Vždy guľami dopredu" Možno trafíte - TESCO 
Prepáčte doplnenie. Keby sme mali stretnúť ,ako vraví SIG1, na pumpe kde kupuje BALISTIK Bagety, tak musíme vstávať o trete ráno, lebo v MT je vraj 34 benzíniek
Prepáčte doplnenie. Keby sme mali stretnúť ,ako vraví SIG1, na pumpe kde kupuje BALISTIK Bagety, tak musíme vstávať o trete ráno, lebo v MT je vraj 34 benzíniek
Naposledy upravil/-a Igoca v 28 Apr 2009, 13:38, upravené celkom 1 krát.
Sorry, ja viem, ze reagujem na otazku 3 stranky dozadu, ale pisete tu ako ceski zandari. Kto by vam stihal ...glock34 napísal:Tí, ktorí sa budú chcieť zúčastniť WFC 2009 a budú registrovaní v SAPS, budú v divízii STANDARD a originál neregistrovaní budú v divízii PRODUCTION.
Pripomienky??? Žiadne...to je ono.
Takze moja otazka:
Tie nazvy 'Standard' a 'Production' su len nazvami alebo suvisia s pravidlami IPSC?
Inak povedane - ako neregistrovany v Production mozem v mojej G26-ke pouzivat len origo 10-ranne zasobniky?
Nie, ze by to bol problem, ale chcem to vediet, aby som na tie moje mohol uz doma nahodit original dna prip. si pozicat dalsie zasobniky.
- Igoca
- častý prispievateľ
to yarco: STANDARD - tam sú registrovaní strelci. v PRODUCTION neregistrovaní a vo výsledkovej listine majú identifikátor111. Zásobníky: pokiaľ sú určené k typu pištole, keď aj z iného modelu sú v pohode. V tvojom prípade radšej zG17,19 - kvôli prebijaniu.
WFC jazdí podľa pravidiel IPSC + http://www.saps.sk/index.php?session=&p ... d_news=228
Do povinnej výbavy si pribaľ kopec srandy a odolnosť na podpichy.
WFC jazdí podľa pravidiel IPSC + http://www.saps.sk/index.php?session=&p ... d_news=228
Do povinnej výbavy si pribaľ kopec srandy a odolnosť na podpichy.
-
inspiring_liskov
No az take horuce to nebude, bolo to 5 miesto z 20-tich len v Modified, aj to urcite zapracovalo zaciatocnicke stastie.
igoca:
Uplne podla IPSC sa asi nejde, kedze s dlhym zasobnikom by som v Production (podla definicie) byt nemohol.
Ale to mi samozrejme nevadi, aspon mozem viac strielat a menej prebijat.
Humor a satira uz su zbalene, ziadny problem.
Posledný či prvý - každý to raz zmrví.
igoca:
Uplne podla IPSC sa asi nejde, kedze s dlhym zasobnikom by som v Production (podla definicie) byt nemohol.
Ale to mi samozrejme nevadi, aspon mozem viac strielat a menej prebijat.
Humor a satira uz su zbalene, ziadny problem.
Posledný či prvý - každý to raz zmrví.
-
inspiring_tereshkova
- Igoca
- častý prispievateľ
BALISTIK napísal:
Ved to budu vsetko akcie level 1.kde mozu prist strielat aj neregistrovani Nejde tu o to aby sme za kazdu cenu vyhrali ale aby bola sranda, samozrejme bezpečnost, pohoda a dobra nalada, pritiahnut ludi a ukazat verejnosti ze nie vsetci co maju zbran su nebezpecny imbecili. Na zaver porobit par fotiek videí a spomenut si ze nam bolo dobre. Dalej pri surfovani aby si clovek spomenul ze aj niekde mimo nasho regionu su spravni chalani
.......a vo to tady de, pánové.
Aj mladé vľčatá sa hrajú vo svorke a učia sa od lepších a silnejších.
A my tam máme ešte kopec srandy!
Ved to budu vsetko akcie level 1.kde mozu prist strielat aj neregistrovani Nejde tu o to aby sme za kazdu cenu vyhrali ale aby bola sranda, samozrejme bezpečnost, pohoda a dobra nalada, pritiahnut ludi a ukazat verejnosti ze nie vsetci co maju zbran su nebezpecny imbecili. Na zaver porobit par fotiek videí a spomenut si ze nam bolo dobre. Dalej pri surfovani aby si clovek spomenul ze aj niekde mimo nasho regionu su spravni chalani
Aj mladé vľčatá sa hrajú vo svorke a učia sa od lepších a silnejších.
A my tam máme ešte kopec srandy!
- Igoca
- častý prispievateľ
to roman: Ohľadne ladenia kanónov sa spoj s noacoak. Minule vyladil susede klavír.
Ale svoje Norinco / toto info o gune podal BALISTIK
/ ešte neladil. Vravel že nás s ním natrie bez ladenia, ako hadov.
A preto nie je na nete lebo hľadá formu. 
Ale svoje Norinco / toto info o gune podal BALISTIK
Naposledy upravil/-a Igoca v 28 Apr 2009, 13:30, upravené celkom 1 krát.