4.generacia glocku
Marketingove sracky "Firma Glock tak činí s ohledem na svůj závazek vyrábět produkty dle svých extrémně vysokých standardů a zvyšovat uživatelský komfort a toleranci vůči stále širší škále dostupného střeliva"
Proste vyrobili paskvil a po nadmernom tlaku zo strany zakaznikov a zachovani si ich priazne do buducna vymienaju zadarmo.
Asi sa na nich vykaslem iba ak by som si mohol nechat povodne creva a dostal by som nove zdarma.
Proste vyrobili paskvil a po nadmernom tlaku zo strany zakaznikov a zachovani si ich priazne do buducna vymienaju zadarmo.
Asi sa na nich vykaslem iba ak by som si mohol nechat povodne creva a dostal by som nove zdarma.
Myslím že sa nejedná o nič nezvyčajné, koľko bolo prípadov, že volali ľudí s autami do servisu, lebo zistili, že sa u daného modelu vyskytuje nejaká vada, alebo len nedávno Sony vyzvalo ľudí, aby vrátili určitý model ich TV, lebo nejaká súčiastka môže spôsobiť požiar, a nemyslím si, že Sony je sračka značka. Stáva sa to všade.
-
inspiring_panini
-
inspiring_swanson
ja som si preto radsej kupil Gen 3Miri357 napísal:Glock organizuje zvolávaciu akciu pre Gen.4, ato výmenu pružiny a domčeka spúšte s vyhadzovačom.
Dnes som hovoril s dovozcom BW Arms a oni už upovedomili obchodníkov.
Tu je akcia u Českého MPI: http://www.mpicz.com/aktuality/clanek/v ... uzin-gen4/
-
inspiring_newton
- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 1 month
Tu si len dovolím poznamenať, že ak niekomu zbraň pocitovo "lepšie" sedí v ruke, nemusí to nutne znamenať, že s ňou dokáže strieľať rýchlejšie a presnejšie. Timer vie niekedy ukázať zaujímavé fakty.
Jeden príklad z mnohých:
Honestly, I don’t want to like the GFA. The gun feels better in my hands without it. But not only are my press-outs faster and more certain, even my blind splits are faster thanks to the improved leverage.
Týmto nechcem povedať nič o porovnaní kvalít Gen3 a Gen4, len pripomenúť, že "lepší" úchop je silno pocitová záležitosť a jeho vplyv na to podstatné - kvalitu streľby - môže byť rôzny.
Jeden príklad z mnohých:
Honestly, I don’t want to like the GFA. The gun feels better in my hands without it. But not only are my press-outs faster and more certain, even my blind splits are faster thanks to the improved leverage.
Týmto nechcem povedať nič o porovnaní kvalít Gen3 a Gen4, len pripomenúť, že "lepší" úchop je silno pocitová záležitosť a jeho vplyv na to podstatné - kvalitu streľby - môže byť rôzny.
Ona ti casom "zmakne" a nebudes mat zavady ziadne taktiez sa uz podla vystrelov zabehal, takze pohodicka.
CO sa tyka odstranovania zavad nabojnice v okienku, tak iba prebehnes slabou rukou zaver od musky k cielniku a nabojnicu vyrves.
Moj IV Glock 17 je bezproblemovy, akurat sa neda porovnat chod spuste a hlavne odpor oproti mojmu uz predanemu G22C
CO sa tyka odstranovania zavad nabojnice v okienku, tak iba prebehnes slabou rukou zaver od musky k cielniku a nabojnicu vyrves.
Moj IV Glock 17 je bezproblemovy, akurat sa neda porovnat chod spuste a hlavne odpor oproti mojmu uz predanemu G22C