Závady zbraní Glock.
Proste do Glockov neladujte +P laboracie a ste OK. Aj mne uz par nabojnic pri vystrele prasklo a nic okrem viacej dymu po vystrele z toho nebolo.
Naladovane je to vzdy tesne nad faktor 170 (.40S&W). Verim, ze keby som to mal prebite na faktor 200, tak mam kaboom. A nazaver dodam, ze neslo vzdy o MFS nabojnice, praskol mi uz takto aj Federal, S&B a Magtech.
Naladovane je to vzdy tesne nad faktor 170 (.40S&W). Verim, ze keby som to mal prebite na faktor 200, tak mam kaboom. A nazaver dodam, ze neslo vzdy o MFS nabojnice, praskol mi uz takto aj Federal, S&B a Magtech.
Marek ani 3 a 4 generacia v .40S&W nema fully supported chamber. Ked sa zbehne sulad zlych okolnosti tak kludne ku kaboomu dojst moze. Ako hovorim, nesypte do toho viac prachu nez je potrebne
Take GECO 170gr. ma od vyroby rychlost 1106 - 1120 fps (cca 340 m/s),
energiu 633.88 J a Faktor 189. Na tuto uroven by som radsej pouzite nabojnice neprebijal.
Take GECO 170gr. ma od vyroby rychlost 1106 - 1120 fps (cca 340 m/s),
energiu 633.88 J a Faktor 189. Na tuto uroven by som radsej pouzite nabojnice neprebijal.
-
inspiring_austin
-
inspiring_austin
-
inspiring_austin
-
inspiring_swanson
Ťažko povedať - najdôležitejšie.
Ak ti napr. praskne pružina vyťahovača, nevytiahne ti nábojnicu, ak pružina záchytu zásobníka, nebude ti držať zásobník v šachte, ak pružina zámku záveru, môže ťa vlastný záver predbehnúť o pár metrov ...
Najnamáhanejšie budú asi spúšťová, vratná a zápalníková.
Z informácií na webe mám dojem, že prasknutie pružiny sa najčastejšie prihodí u pružiny záchytu záveru a u spúšťovej. U tej druhej sa dá (už i tak nízke) riziko zlyhania zminimalizovať napr. použitím NY spúšte.
Ak ti napr. praskne pružina vyťahovača, nevytiahne ti nábojnicu, ak pružina záchytu zásobníka, nebude ti držať zásobník v šachte, ak pružina zámku záveru, môže ťa vlastný záver predbehnúť o pár metrov ...
Najnamáhanejšie budú asi spúšťová, vratná a zápalníková.
Z informácií na webe mám dojem, že prasknutie pružiny sa najčastejšie prihodí u pružiny záchytu záveru a u spúšťovej. U tej druhej sa dá (už i tak nízke) riziko zlyhania zminimalizovať napr. použitím NY spúšte.