Uloženie zbrane

Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Aris, kašli na hermesákov. Ja som kupoval odniekiaľ z Veľkého Medera, vyšla ma 160 euri, dovoz v cene, kotviaci materiál v cene (hmoždinky a šrouby) a ešte mi ju veľmi ochotne prispôsobili podľa mojich nárokov.
Tiež je to iba plechovica, certifikovaná je ako najnižšia trieda trezorov, ale na to, aby zastavila deti, iného člena domácnosti, alebo feťáka, čo chce splašiť pár drobností, aby mal na dávku pika, tá skriňa úplne stačí. A samozrejme, ak ťa navštívia profíci, nezastaví ich ani podstatne drahší a lepší trezor.
Nemám teraz po ruke kontaktné údaje, ale ak máš záujem, napíš mi PM a ja ti pošlem názov firmy aj telefón na ich bossa.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Agger: ja verím, že sa bude inšpirovať iba tým prísnejšími vecami...
Blade
prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa Blade »

Kto plánuje kupovať trezor, tak do nedele 13.3. je v Nitre výstava nábytku a je tam aj stánok Eurosafe, kde majú trezory Safetronics so zľavou 15 % a ďalších 15 % na niektoré vystavené kusy, takže môžete mať trezor za takmer 2/3 bežnej ceny.

Týmto sa nesnažím v žiadnom prípade robiť reklamu.
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

len info: vztahuje sa to aj na MAXI/maju tam? nech tam nejdem zbytocne....
Blade
prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa Blade »

Tak to ti naozaj povedať neviem, viem že tam mali min. jeden trezor na dlhé zbrane ale neviem teraz ktorý, ale zľava 15 % by sa mala vzťahovať aj na objednávky, nielen na vystavené kusy. Posielam ti PM s číslom na chlapíka čo je v ich stánku, nech nejdeš zbytočne.
kamov
prispievateľ
Registered for: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa kamov »

Popytaj sa po okoli, alebo bazaroch. Uplne staci ten stary typ co mali za komancov po druzstvach a kancloch, http://sport.bazos.sk/inzerat/6357167/P ... skrinu.php pomer cena/kvalita myslim bezkonkurencna.
miro_sk
prispievateľ
Registered for: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa miro_sk »

presne toto som kupil minuly tyzden, maximalna spokojnost, povedal by som ze nic lepsie sa v takej cene kupit neda . . .
skemro
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa skemro »

ten jednokridlovy mam za odvoz a kofolu. Treba pobehat srotoviska, je vtom plno cementu a samotu, tak to radsej posunu,nez by
to mali vykupit a rozoberat.
barak
občasný prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa barak »

Mam stary 50 roku trezor, zdedil som po vytunelovane firme. Pancerovy, ohnuvzdorny s azbestovymi platmi, dva zamky - vymenil jsem za trezorove v Rakousku. Rozmer 200x180x160. Nemam zadny certifikat. Myslim si ze je o dost lepsi ney trezory co vetsina strelcu pouziva.
Jen chci vedet jestli podle dajakeho predpisu musi mit trezor na zbrane dajaky atest, certifikat.
inspiring_panini

Nie, podľa súčasného zákona nie. Ale keď máš zbraň, tak tieto veci by si mal vedieť.
peter9898
prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa peter9898 »

mozem Uskladnovat naboje resp zbran v takomto dacom ?
Resp v jednej municiu a dalsej zbran..

Podla zakona tusim ano ...len pre istotu sa pytam.

Obrázok
dirty.harry
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

ano
inspiring_hoover

Príspevok od používateľa inspiring_hoover »

peter kolko ta to vyslo ? nad niecim takym provizornym uvazujem aj ja ,
nechce s ami davat majstrovi prevrtavat suflik aby to spravil na zamok
inspiring_panini

Peter: môžeš, ale teda dúfam, že bývaš v byte/dome ktorý má nejaké nedobytné okná a dvere a že v dome nebývajú žiadne malé deti, pretože toto čo si postol je už vážne iba na splnenie zákona...
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

je to uplne dostacujuce, male dieta to neotvori, to ze to niekto kto velmi chce otvori, nie je tvoj problem, rovnako ako nie je tvoj problem, ked taky niekto prekona tvoje bezpecnostne vchodove dvere.
Zamknuté

Návrat na "Zákon o zbraniach"