STI
Majac: bez mazania? riskuješ že sa ti najviac exponované miesta zadrú, niečo podobné sa mi stalo na dlhej gulovej kde sú tolerancie úplne inde (mosin), nebolo namazané čelo záveru a plocha ktorou sa opiera o tiahlo záveru, asi po stovke rán začal záver ísť o poznanie ťažšie a keď som ho rozobral mal som chuť dať si pár faciek že som to neskontroloval a nenamazal...

ja som zatial vsetky svoje nove zbrane nechal nenamazane pri prvej cca tisicke ran aby si stycne plochy sadli. Netreba to brat tak, ze zbran je odmastena benzinom do uplneho sucha, je len vycistena konkorom a vytreta handrou. Ale bez umyselneho mazania. A zatial som nikdy nemal problem. pri mosinke nevidim dovod na nemazanie, kedze sa ti tam nic nepohybuje a pri vykonavani opakovacieho cyklu rukou je mazanie naozaj ziaduce(pri mosinke urcite, tych par kusom co som mal v rukach islo naozaj stuha).
mno, kedze tieto STIky maju sakra male tolerancie, holt presna vyroba, tak budu na mazanie nachylne (ako som pisal, to je vlastnost, nie chyba), jedine co vidim ako problem je ta nestastna poistka, v nedelu skocim zastrielat a uvidim ako sa bude spravat. Problem tej poistky je, ze do uplneho zapadnutia poistneho kolika do jej tela chyba asi pol milimetra (kedze su robene CNCckom, je to pravdepodobne "vada" na celej serii), Dobre na tom je to, ze sa to da lahko odstranit, co Jaro aj slubil ak to bude robit problemy.
poobede spravim foto a hodim to sem
poobede spravim foto a hodim to sem
- Michal1
- častý prispievateľ
- Registered for: 18 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
STI som videl len jedno nazivo a bol to special na IPSC divizia Open.
Zbran vyzerala skvelo a aj tolko stala cakom pak cca 90.000Sk.
Este väcsi sok som zazil ked majitel znej nemohol vystrelit jediny zasobnik bez zavady
NA SPL v Ziline cca kazda 3 ci 4 rana bola zadrzka.
Na MS v Presove znej odstrielal jeden stage az sa tak sekla ze ju nemohli rozobrat
PS:
Velmi pekne dakujem dobrej vile, ktora ma upozornila na pravopisne chyby.

Zbran vyzerala skvelo a aj tolko stala cakom pak cca 90.000Sk.
Este väcsi sok som zazil ked majitel znej nemohol vystrelit jediny zasobnik bez zavady
NA SPL v Ziline cca kazda 3 ci 4 rana bola zadrzka.
Na MS v Presove znej odstrielal jeden stage az sa tak sekla ze ju nemohli rozobrat
PS:
Velmi pekne dakujem dobrej vile, ktora ma upozornila na pravopisne chyby.
Naposledy upravil/-a Michal1 v 06 Okt 2008, 18:44, upravené celkom 1 krát.
skus porovnat
http://image045.mylivepage.com/chunk45/ ... 020160.JPG
ale moc ti to asi nepomohlo, co...
http://image045.mylivepage.com/chunk45/ ... 020160.JPG
ale moc ti to asi nepomohlo, co...
- Michal1
- častý prispievateľ
- Registered for: 18 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
V Ziline znej mal uz vystrielane zopar stovak a na MS by som asi s novou zbranou tiez nesiel.majac napísal:vobec by som sa nedivil keby to bolo sposobene nejakym velmi sofistikovanym ladenim.
vseobecne maju STIcka povest spolahlivych zbrani. no a cena 90k penazi napoveda, ze mu na nej niekto robil tuning a zrejme ju mal na strelnici prvy krat