Subsonic
-
inspiring_panini
Podpisujem, ja som si S&B subsonic zvolil za strelivo ktoré som chcel nosiť. Kombinácia lepšieho spätného rázu, nižšieho hluku atď sa mi zdala byť dobrá, cena bola prijateľná na trénovanie, na súťaži s nimi tiež poper ľahšie padol než s 8 gramovými... ale postupne som si začal všímať ich nižšiu spoľahlivosť v spojení s mojim HS subcompactom, takže plánujem zas nájsť iné strelivo ktoré budem nosiť. Pod nižšou spoľahlivosťou myslím závadu raz za niekoľko stoviek rán.yarco napísal: Obzvlášť pri subkompaktoch sa toto môže prejaviť. Netvrdím teraz, že kombinácia G26+subsonik bola u mňa nejako závadová, ale občas sa závada prihodila, hlavne pri slabšom úchope (napr. jednoručná streľba). A prihodila sa častejšie než pri G19-ke, aspoň to zatiaľ tak vyzerá.
Skrátka silnejšie strelivo obvykle zabezpečuje spoľahlivejšie cyklovanie zbrane.
-
inspiring_rubin
Zdravim, aby som nezakladal dalsie vlakno skusim tu. Tiez mi prisli subsonicy so strelou tvaru komoleho kuzela ako idealna volba na nosenie, pri cene 10€za krabicku aj na obcasne vybuchanie tip top, az kym som nezasiel na strelnicu. Vsetky naboje so strelou ogivalneho tvaru pohodicka, ziadna zadrzka. Pri napaskovani subsonicov sama chyba- prva rana ostala vzpriecena nabojnica, potom kazda druha sa vzpriecil naboj na ceste zo zasobnika do komory. Ladoval som po 5 nabojov do zasobnika a 3-4 na zasobnik ostal zaver v polovicke, cvak a nic.
NIeco sa riesilo s cezetami s podavacmi vyhadzovacmi a ustim zasobnikaze treba pri niektorych nabojoch sem tam nieco vyladit aby to slapalo, no toto bola moja prva navsteva strelnice s vlastnou zbranou tak sa len spoznavame.
Vie niekto cim to moze byt? predpokladam ze to bude mat nieco co docinenia s dlzkou a tvarom strely. Co mi prislo divne je ze takmer nikdy po poslednom vystrelenom subsonicu neostal zaver zachyteny s prazdnym zasobnikom vzadu. Ze by to bolo nejake podlaborovane sa mi nezdalo (na laika), spatny raz podobny, zvuk tiez, jedine boli asi fakt pomalsie lebo v terci boli po nich vystrihnute skoro ciste kruzky.
Zatial riesenie je ze su naladovane obycajne celoplaste a subsonicy su v kute a an iich nechcem vidiet, no zaujima ma preco to.
Vdaka za podpovede
http://imgur.com/a/V2IMq
Prikladam foto nabojov, ostal som v nemom uzase ked som videl co niektori vedia vycitat z ryh na nabojniciach a urcit kde je chyba
NIeco sa riesilo s cezetami s podavacmi vyhadzovacmi a ustim zasobnikaze treba pri niektorych nabojoch sem tam nieco vyladit aby to slapalo, no toto bola moja prva navsteva strelnice s vlastnou zbranou tak sa len spoznavame.
Vie niekto cim to moze byt? predpokladam ze to bude mat nieco co docinenia s dlzkou a tvarom strely. Co mi prislo divne je ze takmer nikdy po poslednom vystrelenom subsonicu neostal zaver zachyteny s prazdnym zasobnikom vzadu. Ze by to bolo nejake podlaborovane sa mi nezdalo (na laika), spatny raz podobny, zvuk tiez, jedine boli asi fakt pomalsie lebo v terci boli po nich vystrihnute skoro ciste kruzky.
Zatial riesenie je ze su naladovane obycajne celoplaste a subsonicy su v kute a an iich nechcem vidiet, no zaujima ma preco to.
Vdaka za podpovede
http://imgur.com/a/V2IMq
Prikladam foto nabojov, ostal som v nemom uzase ked som videl co niektori vedia vycitat z ryh na nabojniciach a urcit kde je chyba
Rad ťa ich zbavím ak chceš.krupitch napísal:...Zatial riesenie je ze su naladovane obycajne celoplaste a subsonicy su v kute a an iich nechcem vidiet...
Cubitko prečítaj si nadpis krupitchovho príspevku.
-
inspiring_rubin
CZ 75 P-07 DUTY, 9mm luger, prikladam aj foto ako sa to pootlacalo na zaver, zbran je nova, vystrelenych 150 ks z toho tych 50 nestastnych subsonikov, myslim ze to vidno dost
http://imgur.com/a/kZTwO
http://imgur.com/a/kZTwO
Ahoj,krupitch napísal:... pri cene 10€za krabicku aj na obcasne vybuchanie tip top, az kym som nezasiel na strelnicu.
mohol by si nam prosim prezradit kde ich za tuto cenu kupujes?
Osobne strielam SB 9Luger 9g z G19 a jedine trable som mal so seriou 1295/115 kde mi neodpalilo zo 150 vystrelov 3 kusy - asi tvrda zapalka lebo tam bol slaby otlacok po uderniku
Dik
Sú slabšie laborované, i keď sa ti to nezdalo. Možno po čase strieľania si ten rozdiel všimneš, on tam je (voči SB 8g).krupitch napísal:Co mi prislo divne je ze takmer nikdy po poslednom vystrelenom subsonicu neostal zaver zachyteny s prazdnym zasobnikom vzadu. Ze by to bolo nejake podlaborovane sa mi nezdalo (na laika), spatny raz podobny, zvuk tiez, jedine boli asi fakt pomalsie lebo v terci boli po nich vystrihnute skoro ciste kruzky.
A tie pekné krúžky sú tam hlavne kvôli tvaru strely, nie jej rýchlosti. Aj preto revolveristi na terčovú streľbu zvyknú používať wadcuttery, tie im robia doslova čisté dierky.
P.S. Ak by sa ti Agger ako obchodný partner nepozdával, s dôverou sa obráť na mňa, určite sa dohodneme
-
inspiring_rubin
Uz nejaku dobu strielam SB Subsonic 9,0g (Walther P99 Gen I.), odhadom 4500 nabojov. Zavady 0,0. Z beznej fabrickej produkcie velmi dobra presnost v mojej konkretnej zbrani, najma oproti 6,5-7,5g strelam....predtym som preferoval na nosenie tie 6,5g SP, ale tieto 9g Subsoniky su jednoducho u mna lepsie.
edit: Vyskusal by som aj GECO FMJ 10,0g, mohlo by to byt tiez zaujimave. Len som ich zatial nikde nevidel....
edit: Vyskusal by som aj GECO FMJ 10,0g, mohlo by to byt tiez zaujimave. Len som ich zatial nikde nevidel....
-
inspiring_panini
-
inspiring_rubin
Prave som sa o tom bavil s kamaratom co ma siga 2022 a prisla mu vratna pruzina na dutyne strasne tuha, tak zatial to vypada ze to moze byt tou mensou navazkou, ale ze az tak ze 3 naboje z 5 sa skoncia seknutim.. Skusim este vyskusat 8 gramove komole kuzele rstandardne nalaborovane. A to potom rozmyslam co budu robid guardogy alebo ruagy, nejak som prestal mat doveru ku nevyskusanemu strelivu v konkretnej zbrani, a efmj su na skusanie a overenie spolahlivosti pridrahe