Brokovnice
chlapi- kto v nasledujúcom linku nenájde čiernu pumpu od Remingtona- má u mňa 100ku
http://www.zbrane-frano.sk/main.php?pag ... egorie=120
http://www.zbrane-frano.sk/main.php?pag ... egorie=120
no ano ale ponuka je jedno a dostupnost druhe zistoval som to. Odpoved Remington ma dodaciu dobu rok... Ked neverite zavolajte do Nitry. Najprv som sice myslel ze zle citam ale nebola to chyba. Takze smola. mossberg uz sa tiez priamo nedovaza aspon v Modre mi povedali ze ich uz nevozia. Tak ma caka cesta do Ciech.
-
mototechna
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
- Kontaktovať používateľa:
-
mototechna
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
- Kontaktovať používateľa:
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Registered for: 14 years 5 months
Zdravim vsetkych,zhanam pumpu Winchester SXP Defender alebo Hatsan MPS alebo WS-Guard,ale vidim,ze na Slovensku je to velky problem.Pred nejakymi 15 rokmi som bol v jednej super predajni vo Viedni,na zaciatku Mariahilferstrasse,len neviem,ci este funguje.Bola umiestnena v podzemi pod sport.obchodom/botasky,tricka a pod./Pani,ked som vosiel do predajne,tak som normalne otvoril hubu.Obrovsky vyber zbrani,kazdu jednu ste mohli chytit do ruky,boli len priviazane retiazkou ku stojanu.Tych zbrani tam bolo nejakych 200 ks,dlhe aj kratke.Pozna niekto tu predajnu?Ma na nu niekto kontakt?Telefon,e-mail,webovu stranku?Pripadne poradte nejake ine predajne,aj v Cechach,kde si mozem vybrat z viacerych typov.Na Slovensku pohroma,kupit si mozte len obmedzeny pocet typov.Dlha dodacia lehota mi nevadi,len nech mam to,po com tuzim.
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Registered for: 14 years 5 months
Vdaka za radu.Pisal som e-mail viacerym predajniam,aj Franovi,ale odpovedal len BW Arms,ze mi nemozu pomoct.Zatial pockam,mozno este pridu nejake odpovede.Ak nie,tak zavolam do Nitry.Mas osobnu skusenost s Franom,ze je ochotny zohnat presny typ zbrane,aky chcem?Ja som sa stretol zatial s pristupom,ze mame len toto,ak chces,tak ber,nic ine nemame.Pesos mam dost,ale mylne som si myslel,ze na Slovensku funguje kapitalizmus,ze zakaznik je pan.Robil som 6 rokov v GB,pristup k zakaznikovi je diametralne odlisny.
-
inspiring_tharp