Brokovnice

tenorista
prispievateľ
Registered for: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa tenorista »

prečo si nekúpiš remingtona?toho zoženieš aj na slovensku.
Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

napr. preto, lebo sa mi nepaci umiestnenie poistky a chcem maj obojrucne pristupnu cross tang.
Sigarms
prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa Sigarms »

tenorista napísal:prečo si nekúpiš remingtona?toho zoženieš aj na slovensku.
Ja napriklad preto lebo ani tie u nas nemaju ake chcem ja. Nie som polovnik chcem ciernu pumpu...
peterson
expert

Príspevok od používateľa peterson »

chlapi- kto v nasledujúcom linku nenájde čiernu pumpu od Remingtona- má u mňa 100ku

http://www.zbrane-frano.sk/main.php?pag ... egorie=120
Sigarms
prispievateľ

no ano ale ponuka je jedno a dostupnost druhe zistoval som to. Odpoved Remington ma dodaciu dobu rok... Ked neverite zavolajte do Nitry. Najprv som sice myslel ze zle citam ale nebola to chyba. Takze smola. mossberg uz sa tiez priamo nedovaza aspon v Modre mi povedali ze ich uz nevozia. Tak ma caka cesta do Ciech.
peterson
expert

to je čudné, veď Fraňo dávnejšie práve kvôli tej dlhej dodacej lehote od dovtedajšieho importéra vycestoval do USA a uzavrel kontrakt, aby to skrátil.

To mi chcete povedať, že Fraňo nemá na sklade ani jednu z brokovníc uvedených na jeho webe?
tenorista
prispievateľ
Registered for: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa tenorista »

to jemožné že dodacia doba je dlhšia ale ja som videl dva kusy remošov v skalici v ronine.
Sigarms
prispievateľ

Ma na sklade ale s drevom co som pozeral. Naco sa ale budem rozculovat idem do Ciech a hotovo. To nema vyznam behat a zhanat. Na Sk je absolutny nedostatok niektorych veci a Benelli si zatial kupovat nemusim.
Z Ciech som viezol parkrat lebo tu sa to bud nedalo a pod. veci.
peterson
expert

pjekná, a zač to hříbě? Si písal , že sa u teba objavila náhodou :)
mototechna
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mototechna »

No - náhodou... Ktosi mi čosi dĺžil, tak mi to splatil prepisom... Ale asi ju predám, je mi v podstate k prdu...
bus driver
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 5 months

Príspevok od používateľa bus driver »

Zdravim vsetkych,zhanam pumpu Winchester SXP Defender alebo Hatsan MPS alebo WS-Guard,ale vidim,ze na Slovensku je to velky problem.Pred nejakymi 15 rokmi som bol v jednej super predajni vo Viedni,na zaciatku Mariahilferstrasse,len neviem,ci este funguje.Bola umiestnena v podzemi pod sport.obchodom/botasky,tricka a pod./Pani,ked som vosiel do predajne,tak som normalne otvoril hubu.Obrovsky vyber zbrani,kazdu jednu ste mohli chytit do ruky,boli len priviazane retiazkou ku stojanu.Tych zbrani tam bolo nejakych 200 ks,dlhe aj kratke.Pozna niekto tu predajnu?Ma na nu niekto kontakt?Telefon,e-mail,webovu stranku?Pripadne poradte nejake ine predajne,aj v Cechach,kde si mozem vybrat z viacerych typov.Na Slovensku pohroma,kupit si mozte len obmedzeny pocet typov.Dlha dodacia lehota mi nevadi,len nech mam to,po com tuzim.
peterson
expert

ak máš pesos- u Fraňa v NR budeš vítaný. Tam plnia aj osobitné priania, ak máš vážny záujem.
bus driver
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 5 months

Príspevok od používateľa bus driver »

Vdaka za radu.Pisal som e-mail viacerym predajniam,aj Franovi,ale odpovedal len BW Arms,ze mi nemozu pomoct.Zatial pockam,mozno este pridu nejake odpovede.Ak nie,tak zavolam do Nitry.Mas osobnu skusenost s Franom,ze je ochotny zohnat presny typ zbrane,aky chcem?Ja som sa stretol zatial s pristupom,ze mame len toto,ak chces,tak ber,nic ine nemame.Pesos mam dost,ale mylne som si myslel,ze na Slovensku funguje kapitalizmus,ze zakaznik je pan.Robil som 6 rokov v GB,pristup k zakaznikovi je diametralne odlisny.
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Fraňovi sa neoplatí písať mail, mne ani raz neodpovedal. Treba tam volať, a priamo do Nitry, nie do BA.
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatné"