II. kolo WFC-Rachotu Predajná 5.9.09

Používateľov profilový obrázok
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa SIG1 »

Ktorú s tých 59 tich :roll: :roll: :roll:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Neviem :?: ale radsej ho uz nehame supera nasho lebo nam to zrataju.Ozaj nevieš kde je Baletak ten chlapec co beha s velkym pistolom v zabehu :?: šaman strunka dlhy lauf-snim som dnes volal,zas pride s novinkou :wink: 30cm lauf :twisted:
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa SIG1 »

ÁLE ja som počul o 52 palcoch 8) 8) 8)
BALISTIK
moderátor

Ale nic to hlavne nech to slape ako BEJK :twisted: :twisted:
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

:lol: :lol: Igoca má zrejme riadny absťák- :D volal aj nám :D:D:D - chlapčisko, vraj na terase sedel :lol: :lol: o strieľačke sníval ( o snívaní môj osobný dodatok :D)
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Balistik...
Ziadny strach som tu ale nechcem vrtat aby si sa potom nemohol vyhovarat ze to preto... :D
A mam skusky z AJ tak sa sustredim... zamerne som nepovedal ze ucim lebo to by asi nezodpovedalo realite :lol:
Takze v predajnej nebude ziadne: Pozor ale Stend baaaj !!!

SIG1...
uz sme ti vraveli ze vsetky maskace su v predajnej povazovane za nevhodne :?:
Za kazdu ranu vystrelenu v maskacoch je procedura :lol:

Igoca...
Ak by si potreboval mam doma asi 2 metrovu vodarensku rurku bez vyvrtu :twisted:
BALISTIK
moderátor

Servus chlapcisko :twisted: este sa ti jazyk nedomotal :wink: teste sa Hedo mi pocicia 26 ranak zasobnik,len ho este musim testnut aby si nemal dovod sa za brucho chytat :roll:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

chláááápci moji... shadow nie je len také železo, čo furt potrebuje strunky, laufy, 26!!!ranové zásobníky... vytriem vás ako igoca svoju hlaveň :)
BALISTIK
moderátor

Takze budes slapat ako bejk :twisted: len daj pozor aby ta niekto iny nevytrel,ako hovori Jozko na konci sa to ráta :wink:
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Nazdárek oprskovia, dolnozemci a WFC shooting Star.
Do Predajnej si na vás zoberiem humor, prísny a vševidiaci pohľad a aqua Korytnicu. Tú Korytnicu na to, aby ste si mohli oplachovať Vaše orosené čielka, keď takéto chobotiny potíte :lol: :lol: :lol: Po včerajšom rozohovore so sigom, sme dospeli k názoru, že na konci bič plieska :cry:
to BB Puding team: je škoda že naše baleťácke chalanisko ponúka verejne na predaj vodovodné trubky, aby si mohol dať doladiť Norinco v Drôtovni Hlohovec. :oops:
Baleťák, zober sestru 8) - mimoriadne vrúcne ju pozdravujem :P , a požičiam Ti K100 Mk6 Dynamic Long Custom Tuned. :arrow:
rob999
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

Počuj Igoca, to všetko je pekné čo píšeš :lol: len mi je ten názov tvojej zbrane nejaký dlhý. Mám taký dojem, že čo týždeň, to pridáš ďalšie slovíčko k jej názvu. A že "custom tuned" ty kokos.
Nabudúce ešte v závere doplň special alebo super alebo performance ..... Názvy ti dám :lol: :lol: :lol: :P
inspiring_wu

tak Ty sa na nás riadne chystáš, len aby tá Tvoja hlaveň nebola taká dlhá, že nám budeš váľať IPSCáky :roll:
Mimochodom, zabudol som v propozíciách uviezť, že okrem gulášu bude zabezpečený bufet s neako pivom, kofola, vinea, minerálka, kexíky... a tiež, že aj pre divákov sú povinné chrániče sluchu a zraku, inak za škody nezodpovedáme :twisted:
inspiring_wu

roberto, ako to teda s vami vyzerá? trochu som posmutnel, ked sa tu popísalo, že sa asi nezúčastníte...
rob999
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

Marco, po pravde je to tak, že od novej sezóny budem mať 2 talianskych sponzorov. Volajú ma na dolnú zem trénovať s národným tímom Talianska :)
inspiring_wu

znamená to teda, že na strelnici v Predajnej 5.9. bude viať čierna zástava a namiesto tradičnej vlny začneme pretek minútou a pol ticha? (minúta za biondu a pol z Teba, kedže si to spískal)
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"