II. kolo WFC-Rachotu Predajná 5.9.09
-
inspiring_hamilton
-
inspiring_lederberg
Balistik...
Ziadny strach som tu ale nechcem vrtat aby si sa potom nemohol vyhovarat ze to preto...
A mam skusky z AJ tak sa sustredim... zamerne som nepovedal ze ucim lebo to by asi nezodpovedalo realite
Takze v predajnej nebude ziadne: Pozor ale Stend baaaj !!!
SIG1...
uz sme ti vraveli ze vsetky maskace su v predajnej povazovane za nevhodne
Za kazdu ranu vystrelenu v maskacoch je procedura
Igoca...
Ak by si potreboval mam doma asi 2 metrovu vodarensku rurku bez vyvrtu
Ziadny strach som tu ale nechcem vrtat aby si sa potom nemohol vyhovarat ze to preto...
A mam skusky z AJ tak sa sustredim... zamerne som nepovedal ze ucim lebo to by asi nezodpovedalo realite
Takze v predajnej nebude ziadne: Pozor ale Stend baaaj !!!
SIG1...
uz sme ti vraveli ze vsetky maskace su v predajnej povazovane za nevhodne
Za kazdu ranu vystrelenu v maskacoch je procedura
Igoca...
Ak by si potreboval mam doma asi 2 metrovu vodarensku rurku bez vyvrtu
-
inspiring_wu
- Igoca
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 11 months
- Kontaktovať používateľa:
Nazdárek oprskovia, dolnozemci a WFC shooting Star.
Do Predajnej si na vás zoberiem humor, prísny a vševidiaci pohľad a aqua Korytnicu. Tú Korytnicu na to, aby ste si mohli oplachovať Vaše orosené čielka, keď takéto chobotiny potíte
Po včerajšom rozohovore so sigom, sme dospeli k názoru, že na konci bič plieska
to BB Puding team: je škoda že naše baleťácke chalanisko ponúka verejne na predaj vodovodné trubky, aby si mohol dať doladiť Norinco v Drôtovni Hlohovec.
Baleťák, zober sestru
- mimoriadne vrúcne ju pozdravujem
, a požičiam Ti K100 Mk6 Dynamic Long Custom Tuned. 
Do Predajnej si na vás zoberiem humor, prísny a vševidiaci pohľad a aqua Korytnicu. Tú Korytnicu na to, aby ste si mohli oplachovať Vaše orosené čielka, keď takéto chobotiny potíte
to BB Puding team: je škoda že naše baleťácke chalanisko ponúka verejne na predaj vodovodné trubky, aby si mohol dať doladiť Norinco v Drôtovni Hlohovec.
Baleťák, zober sestru
-
inspiring_wu
tak Ty sa na nás riadne chystáš, len aby tá Tvoja hlaveň nebola taká dlhá, že nám budeš váľať IPSCáky
Mimochodom, zabudol som v propozíciách uviezť, že okrem gulášu bude zabezpečený bufet s neako pivom, kofola, vinea, minerálka, kexíky... a tiež, že aj pre divákov sú povinné chrániče sluchu a zraku, inak za škody nezodpovedáme
Mimochodom, zabudol som v propozíciách uviezť, že okrem gulášu bude zabezpečený bufet s neako pivom, kofola, vinea, minerálka, kexíky... a tiež, že aj pre divákov sú povinné chrániče sluchu a zraku, inak za škody nezodpovedáme
-
inspiring_wu
-
inspiring_wu