Gumové projektily

Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ak chceš od Libry a brokove maju v MT,ale ake presne :?: A na aky učel a do akej zbrane :?:
atr30
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa atr30 »

do cz50 a k100 by som rad 9mm Luger a 7,65browning s mekou (nerozpadajucou) strelou. rad by som ich mal ako prve tri gule v zasobnikoch. eeee do martina pre dve skatulky sa my neoplati :cry:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Tak take som nevidel,ale mal som plastove cele modre,ale funkčnost zbrane fungovat nebude,tam sa strela odtrhne od nabojnice spolu zaliatej v plaste.Take naboje max.tak do revolveru,lebo funkcia ti bude nezabezpečena a potom ti je to dve veci.Tieto plastaky celoplast som videl v dost obchodoch zo zbranami,skus uvidíš :wink:
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 14:55, upravené celkom 1 krát.
atr30
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa atr30 »

vyrobca na linku ktory som uviedol vyssie tvrdi ze to pojde rad by som to vyskusal sam. ibaze Bum mas skusenost s tymto konkretnym strelivom
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 14:55, upravené celkom 1 krát.
eager_goldwasser

Príspevok od používateľa eager_goldwasser »

Používa tu niekto z Vás gumové projektily? Kalibru 9mm LUGER. Dajte vedieť.
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

MattejSVK: kto by požíval takúto blbosť ? Streliť páchatela môžeš iba ak ti ide o život, no a vtedy je jedno či schytá olovo a bude mlčať navždy alebo gumu a bude tvrdiť že sa dilinogádža chcel opýtať kolko je hodín. Sú nespolahlivé, takže sa môže stať že v prípade potreby strelíš iba raz a máš nôž v bruchu. Skúšal som raz plastové lugre, hliníkové dno, hilzňa a projektil z modrého plastu. ČZ75 obťahovala každá druhá, na 1m odvalila kus kôry na starom buku, takže velká pravdepodobnosť smrtelného poranenia útočníka, na 2m preliačina v kôre, na 3m nič.
Tibor_sk
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Tibor_sk »

oliverkko napísal:Ja Vám odporučím plynovku Walther P 99 9mm;), neskutočná mašina, nikto nespozná že to je plynovka a není problém použiť gumový projektil.. ale pozor, aj gumáč môže lahko zabiť :!: :!: :!:
Leda tak upravenú, odstránená alebo upravená zábrana v hlavni. Dostal si zbraň kategorie D do kategorie A - zakázaná!!! A druhá vec je že všetko čo je nad 7.5J len na ZP. To už kľudne môžeš mať doma nelegánu ostrú zbaraň. Odmena by bola v prípade konfliktu so zákonm rovnaká.

PS. ak strieľaš gumáč z nástavca na konci plynovej pištole tak riskuješ vlastné zdravie, záver ti skôr či neskôr pristane medzi očami. Sú krajiny kde tento spôsob je legálny ale zásadne to používajú s plynovími revolvermi.
Nepoučujem nikoho, ale sa nad tým zamyslite.
Hari
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa Hari »

Ak by sme boli Stat kde by bolo jedinou moznostou mat na ochranu a obranu jedine municiu s gumennymi projektylmi a zbrane takto vyrobene od vyroby nedbam,ale dat si do zasobnika ostrej zbrane neletalnu municiu je totalna ch******...prepacte za vyraz,zbran mam na ochranu,bud ju pouzijem v pripade NO alebo KN a urcite nemienim vytvarat navyky aby som pred pouzitim zbrane rozmyslal aky tam mam naboj.Zbran je na to aby mi chranila majetok a moj zivot,tak to treba brat a nepodcenovat nic,zbran zabija.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

toto bude necropost.. ale budiz

tusi niekto aka je typicka E0 u streliva 10x28T ?

skusal som vyguglit a prd
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Cca. 225J.
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"