Ranivý účinok vystrelených striel

inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

mozne odobratie ZP fakt nie je ziadny dosledok
inspiring_swanson

Príspevok od používateľa inspiring_swanson »

aj tak nechapem na co je ten zakaz dobry... ked chcu zabranit tym zraneniam ktore pramenia z JHP, tak to nedava zmysel lebo ked nekto dostane s FMJ do hlavy je mrtvy tak ci tak, to este skor su JHP bezpecnejsie kedze nemusia prestrelit telo utocnika a skoncit nestastnou nahodou v niekom koho sme trafit nechceli.... pan minister by nad tym mohol pouvazovat ked uz ani lasery nie su zakazane
Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

raky111:
Ok, chceš sa porozprávať o priestupkoch v cestnej doprave, ale prečo práve na zbraňovom fóre?
raky111 napísal:ked aj tak je to len priestupok, ktorý v praktickom živote nemá žiadne dôsledky.
Ak myslíš dôsledok na svetový mier a blaho spoločnosti, tak súhlasím.
Ak myslíš dôsledok na život strelca a jeho ZP, tam by som možné dôsledky videl a nie úplne zanedbateľné.
raky111 napísal:Mám Ačko a vždy a všade nosím G26 alebo LCP a v zásobníku mám čo len chcem.
Pekne si to napísal, len pokračuj.
Uvedomuješ si, že si na verejnom fóre? Čo myslíš, koľko by asi trvalo iniciatívnemu policajtovi, aby zistil tvoju identitu a zpríjemnil ti život?
volmet
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa volmet »

nebudem tu riesit co mam v zasobniku ja (pri mojej zbrani nemam moc moznosti) ale ani ja skutocne neviem pochopit preco nemozem nosit JHP ale mozem nosit zbran kalibru 7,62 tokarev, ktore pokial viem, nemaju problem s policajnou balistickou vestou kirassa :roll: mozno ma tokarevisti zlyncuju ale ja by som kludne v zakone vymenil tokarev za JHP a podobne "expanzy"
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa luke »

vcera som tuto panovi napisal prispevok, pred odoslanim som ho zmazal, ze to nebudem hrotit, ale zjavne si neda povedat.

az s tym jhp hoci v no niekoho odpalis a prokuratura za pomoci sudneho znalca proti tebe postavi pripad na tom, ze keby bol utocnik zasiahnuty legalnym nabojom mohol este zit, tak sa z toho potom porad aj poseres ked zistis ten rozsah nulovych dosledkov.

tieto vykriky na hranici hrubej poruchy intelektu od dospelych ludi na fore tohto druhu ozaj nechapem.

ked si jeden z tych pragmatikov, ktori sa neriadia zakonom, na kieho boha mas tu potrebu nam to tu vsetkym vesat na nos aky si ty kuul a ako uznavas len vlastne pravidla.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

:D
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 10 Feb 2012, 18:50, upravené celkom 1 krát.
inspiring_swanson

luke napísal: az s tym jhp hoci v no niekoho odpalis a prokuratura za pomoci sudneho znalca proti tebe postavi pripad na tom, ze keby bol utocnik zasiahnuty legalnym nabojom mohol este zit.
to je inak dobra poznamka, dokonca sme v skole preberali na trestnom prave pripad kedy o to islo - pripad z USA
edit: hoci gro pripadu nespocivalo v ilegalite JHP
raky111
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years

Príspevok od používateľa raky111 »

[poznám prípady ked práve FMJ prestrelilo útočníka a zabilo nevinného. A stalo sa to aj polišom vo Viedni. Myslím si že účinok 7,65 JHP je menší ako 44. magnum FMJ. Väčšia pravdepodobnosť použiťia zbrane v NO je v mestskej aglomerácii ako niekde na samote alebo v lese, a tam môže mať tvoje FMJ aj vedlajšie účinky ktorých následkom môže byť aj smrť nevinných.
inspiring_swanson

ale tu sa nikto nehada o tom ze JHP je fajn naboj v urcitych situaciach ale o bagatelizovani vazneho priestupku :wink:
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Lukee1811, vždy poteší, ak medzi nás príde niekto nový (čo tuším ešte ani nemá ZP) a chápe, o čom je reč. Presne ako si napísal: bagatelizuje sa tu vážny priestupok.
Preto vás ako mod chcem poprosiť, aby - ak je to aspoň trochu možné - ste si nechali podobné reči k pivu, alebo minimálne do PM. Sloboda prejavu je síce vec posvätná ale majte kruci na pamäti, že nepřítel naslouchá! Toto nie je pokec, ale fórum, na ktorom sa prezentujú zákona dbalí, bezúhonní a spoľahliví držitelia ZP!
Dankešén za pochopenie, ďalšie podobné úlety v tomto vlákne mažem bez varovania ako OT.
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 9 months

Príspevok od používateľa lovec »

raky111 napísal:[poznám prípady ked práve FMJ prestrelilo útočníka a zabilo nevinného. A stalo sa to aj polišom vo Viedni.....
....musel by som ist hladat suvislosti a casy, ale....od nejakeho casu rakusky poldovia nosia v 9mm L naboj s 6,5g SP. Najpr od S&B, aktualne to beru od Fiocchi.
inspiring_swanson

nakolko tam studujem sa ich pri mojom dalsom pobyte vo viedni spytam :)
71Jany71
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa 71Jany71 »

71Jany71
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa 71Jany71 »

HEDO