Plynová: GRAND POWER G9
Musím ju aj ja poriadne odskúšať ako sa bude správať moja G9, len zatiaľ som nemal čas. Ak sa to bude sekať, tak jednoznačne posielam na reklamaciu, alebo nech vrátia €. Mám náboje umarex a ozkursan.
/náboje flash defence majú asi väčšiu silu, keď dorobili hento so záverom. Myslím že na použitie tých nábojov by musela byť tvrdšia struna.
A tie zádržky medzi záverom a hlavňou na to si posvietim. Musím to testnúť.
/náboje flash defence majú asi väčšiu silu, keď dorobili hento so záverom. Myslím že na použitie tých nábojov by musela byť tvrdšia struna.
A tie zádržky medzi záverom a hlavňou na to si posvietim. Musím to testnúť.
V tomto si sa vcelku trafil... znamy kladivom 2x machol do lucika a zaver sa uvolnilPena napísal:Tomu kusu, čo má Filip, už asi pomôže len búracie kladivo.
Pri dalsej rozborke som uz nebol, ale ak z nej spravil fotky tak poslem.
Igrik> nabuduce tam pridame to ci vonku prsi a ako su postavene hviezdy?
KAŽDÁ plynovka má VEĽMI OTÁZNU obrannú hodnotu
Ak bola vyčistená a namazaná, bod d) môžeme vynechať, zostávajú ešte tri...
Ako povedal J.K. k svojej T12-ke (a dá sa to temer presne aplikovať aj na plynovku) - na rozdiel od ostrého streliva, kde vďaka CIP môžeš plusmínus dobre odhadnúť, čo sa bude diať a čo sa dá čakať, traumatické strelivo (ale aj plynové nábojky) sú vyrábané kadekým a v takej škále prevedení a výkonov, že spraviť spoľahlivú samonabíjačku je skutočné umenie.
Možno máš smolu v tom, že G9 je na trhu oveľa kratšie a je ich predaných aj oveľa menej ako trebárs waltrov, zoraki, kimarov a iných podobných tchorov... takže sa vži do pozície "beta testéra" a snaž sa konať a myslieť čo najobjektívnejšie, nepodliehaj citom ani depresii! Pomôžeš v prvom rade sebe, okrem toho aj výrobcovi (spätnou väzbou) a v neposlednom rade iným budúcim užívateľom.
Ak bola vyčistená a namazaná, bod d) môžeme vynechať, zostávajú ešte tri...
Ako povedal J.K. k svojej T12-ke (a dá sa to temer presne aplikovať aj na plynovku) - na rozdiel od ostrého streliva, kde vďaka CIP môžeš plusmínus dobre odhadnúť, čo sa bude diať a čo sa dá čakať, traumatické strelivo (ale aj plynové nábojky) sú vyrábané kadekým a v takej škále prevedení a výkonov, že spraviť spoľahlivú samonabíjačku je skutočné umenie.
Možno máš smolu v tom, že G9 je na trhu oveľa kratšie a je ich predaných aj oveľa menej ako trebárs waltrov, zoraki, kimarov a iných podobných tchorov... takže sa vži do pozície "beta testéra" a snaž sa konať a myslieť čo najobjektívnejšie, nepodliehaj citom ani depresii! Pomôžeš v prvom rade sebe, okrem toho aj výrobcovi (spätnou väzbou) a v neposlednom rade iným budúcim užívateľom.
Igrlik, dovolim si oponovat ti. Myslim si, ze ak niekto zaplati za plynovku take prachy, tak by nemal byt akymsi beta testerom, ale plnohodnotnym uzivatelom zbrane. Ja osobne by som si pri plynovke za 70e povedal, co uz, je to smejd, ale u zbrane za 330e by sa to stat nemalo.
Jasne, zadrzka je jedna vec, na ktoru ma vplyv x faktorov, ale mega-zaseknuty zaver je vec druha..
Jasne, zadrzka je jedna vec, na ktoru ma vplyv x faktorov, ale mega-zaseknuty zaver je vec druha..
Stále nevieme, čo bolo príčinou "megazaseknutého" záveru. Ak ma pamäť neklame, kedysi bola nejaká "aféra" okolo "lietajúceho" záveru K100-vky, potom sa nejak objavilo, že majiteľ buď nechal "vyvesený" koniec lučíka resp. počas streľby ho tak tlačil slabou rukou, že sa uvoľnil a povytiahol??? Celkom si viem predstaviť takúto závadu ako príčinu zaseknutia.
Čo sa týka plnohodnotného užívania, rozdiel očakávam v tom, že zbraň za 70 éčok pri závade opravím sám alebo hodím do šrotu, zbraň za 330 si kupujem preto, že očakávam pri závade full servis. Lebo aj zbraň za 330, aj meďák za 100 000 aj F1 za rádovo vyššiu cenu sa ti môže pokaziť, je to len výrobok ľudských rúk. Cena nikdy nie je zárukou bezchybnosti...

Čo sa týka plnohodnotného užívania, rozdiel očakávam v tom, že zbraň za 70 éčok pri závade opravím sám alebo hodím do šrotu, zbraň za 330 si kupujem preto, že očakávam pri závade full servis. Lebo aj zbraň za 330, aj meďák za 100 000 aj F1 za rádovo vyššiu cenu sa ti môže pokaziť, je to len výrobok ľudských rúk. Cena nikdy nie je zárukou bezchybnosti...
Tak, seká sa to aj mne, prvá rana zásek.
Druhá rana ok, až na to že mi nenabilo 3 ale 4 náboj, 3 náboj bol na zemi nepuknutý, škoda že som to nenatočil. Akože nechápem.
Doma pri napáskovaní všetko šlape ako má.
http://www.youtube.com/watch?v=UEdnx56ZqgY
Mám dojem že ten tlak čo tam vzniká nerobí dobrotu, buď je moc silná vratná pružina, alebo pružina v zásobníku....
Skúsim tam dať pružiny z inej plynovky ak bude pasovať a skúsim. Ak nie tak reklamácia????!!!!!
Druhá rana ok, až na to že mi nenabilo 3 ale 4 náboj, 3 náboj bol na zemi nepuknutý, škoda že som to nenatočil. Akože nechápem.
Doma pri napáskovaní všetko šlape ako má.
http://www.youtube.com/watch?v=UEdnx56ZqgY
Mám dojem že ten tlak čo tam vzniká nerobí dobrotu, buď je moc silná vratná pružina, alebo pružina v zásobníku....
Skúsim tam dať pružiny z inej plynovky ak bude pasovať a skúsim. Ak nie tak reklamácia????!!!!!