Prestrelka v Kysaku - páchateľ postrelil policajta

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

choosenone napísal:"Podľa ministra Lipšica pri sebe mal štyri legálne držané zbrane a pravdepodobne ide o člena športového klubu."

Čítajte viac: http://korzar.sme.sk/c/5886768/muz-plan ... z1Lxp47LyZ
zaujímavé, šialený strelec, člen miestneho streleckého klubu, dvojnásobný vrah sa ovešia štyrmi kvérmi v legálnej držbe a ide porcovať agenta ktorého v spolupráci s interpolom nasadili namiesto švajčiarskeho samovraha ktorý si to rozmyslel a sám sa udal švajčiarskej polícii. Aj keď Rytmusa nemusím použijem jeho hlášku prepáčte za výraz "Lipštbákovi dobre jebe" ...

edit: ak si dobre spomínam v dnešných správach vyplával na povrch dosť velký prúser na ministerstve dopravy, ten môže silne zamávať ich preferenciami tak musia odviesť pozornosť, vôbec by som sa nečudoval keby sa celý incident odohral inak a chlap sa bránil pred agentom provokatérom, bohužial jeho verziu si už nevypočujeme...
Naposledy upravil/-a R v 10 Máj 2011, 21:34, upravené celkom 1 krát.
Pena
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

Okamžite by som vyhodil tých policajných ostrelovačov, čo ho trafili tak, že mohol ešte po zásahu strielať. To aj Harman sa musel po zásahu policajným ostrelovačom ešte "zasamovraždiť". Ako ich to učia strielať?
Používateľov profilový obrázok
rado74
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

R ty nemas rad Rytmusove koledy?
Cele je to dake divne, mna udivuje len to ze osvieteny nas minister konstatoval ze na neho strielali citujem " piati snajperi " a chlap po zasahu este mal tie sily strielat okolo seba. Bud ti chlapi nestrielali alebo im dakto poohybal hlavne kym boli pusky v sklade inak si to neviem vysvetlit :roll:
Taky tlsty bachor co ho viezli na voziku sa snad ani neda minut

Pena stlacil odoslat skor :lol: ano odstrelovacov poslat na ocne
Tango ak mozes vyjadri sa k tomu, kde sa tam vzalo tolko odstrelovacov ked vacsina dobrych je v Iraku alebo Afgane to ich tam doviezli vladne limuziny z Blavy
Naposledy upravil/-a rado74 v 10 Máj 2011, 21:55, upravené celkom 2 krát.
peter9898
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa peter9898 »

To preto ti snajperi boli neuspesni lebo nemali vz. 58 ...najskor ju stratili a museli pouzit tie slabe ostrelovacky... ale ne no ktovie preco to ten tipek takto "ustal"...mozno strelil len z dovodu nejakeho svaloveho stahu..
inspiring_wright

Príspevok od používateľa inspiring_wright »

povolena optika spetnim zazom.....
polucias
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa polucias »

chlapci neprovokujte TANGA tými to hláškami :wink:

tie vyhlásenia idú sami proti sebe, ja sa prikláňam že je to niečo medzi prúserom a dezinformačnou kampaňou.

toľko zvláštnych okolností,

a fakt blbá smola toho PPUčkara, dovolím si z moci "adolescentného amatéra" zateoretizovať, že ak by bol k pachošovi priamo tak by to možno schytala vesta,
možno tango dodá nejaké bližšie detaily, ale schytat to do podpazušia tak aby sa to dostalo až do pluc sa da asi len ak stočí človek uplne bokom, NIE?
opravte ma ak sa mýlim

sotva sa ale niekedy niekto dozvie ako to bolo celé naozaj, ten párik LpšSpiš okolo pravdy ani nechodil.
peter9898
prispievateľ

Mojim umyslom nieje poukazovat na policajta ale na zle rozhodnutia tych 2 najvyssich. Toho policajta co to schital mi je luto. Ale co som nieco zacul v telke ...ze ked pachos tasil zbran ten postreleny policajt branil telom toho nastrceneho ...neviem ci som zle ...tiez by som bol rad ak by niekto kompetenty nieco napisal ak vie.
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

fikcia č.1: agent nemal vestu a šiel sám, pachoš znervóznel, vytiahol kvér a z najbližšieho úkrytu vzdialeného 150m vyskočil policajt krycím menom spiderman a chránil telom agenta.

fikcia č.2: agent bez vesty šiel za pachošom v sprievode policajta s vestou, reku že frojnd sa chce tiež nadlábnuť

fikcia č.3: "rozkaz zněl jasně" nejak sa to posralo, 5 snajprov a "dvě dávky" tak pripíšeme postreleného policajta mŕtvemu pachošovi

:cry:
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Chlapi, však vy ste horší ako baby na trhu! Odkedy je vašim koníčkom varenie z vody?

Počkajme na viac info od ľudí, ktorí boli na mieste. Slovensko je malé, každý sa pozná s každým. O týždeň-dva budeme poznať podrobnosti, nech si MV a PPZ rozprávajú čo chcú...
peter9898
prispievateľ

tango ...ved ja sa do nich neobuvam...prva cast vety bola ironia a zaciatkom druhej som ju znegoval...
polucias
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa polucias »

preto som napísal opravte ma ak sa mýlim,

je mi jasné že sa nedá nijako zadefinovať ako sa strela bude chovať pri náraze na nejakú časť vybavenia a tak,,, ale je to svinská smola s ktorou chce nechce musí počítať ten PPUčkár,
hádam z toho víde čo najlepšie
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Prečo ho odpájať? Nie je lepšie keď fasne napr. doživotie za pokus vraždy príslušníka PZ + švajčiara?
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

chlap z PPU mal údajne chrániť telom kolegu, preto asi fasol zboku.

No a nedá mi neoprášiť moje dávnejšie konštatovanie o Kirasse. Už aj Tango pripustil, že i Kirassa má pár slabších miest
No a dnes vidíte, že realita také niečo ukázala.

A to ma tu poniektorí vtedy kameňovali, ked som povedal, že ak by som stál v Kirasse oproti Harmanovi- nebolo by mi všetko jedno. A to Kirassy zásahoviek majú trochu iný strih ako klasické, čo nosíme v sl.autách- tie majú na bokoch len suché zipsy :roll:
Akira
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa Akira »

od sudcu by sa cakal vacsi nadhlad
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

akira: to bol práve nadhlad od Panzera- LEN SPRAVODLIVOSŤ. Súhlasím s ním.

Smrť by som želal i ja, ale aj také doživotie pekne porieši človeka
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"