Hämmerli Hunter Force 900 Combo
-
eloquent_lewin
Ahoj vsetci.
Som cerstvym majitelom Hunter Force 900. Prve nastrelne isli do podstavca pod lapac, ked som zacal cvakat mieridla nahor, zistil som, ze chodia trochu do strany - ale nie na dotyk, az na zatlacenie. Horsie to bolo, ked som chcel skorigovat stranovo, zistil som, ze cielnik sa kolise dopredu a dozadu, cca o 0.5mm bez nejakeho vacsieho nasilia (stacilo by strcit do puzdra). Na terci na tych 15m to robi 2cm (puska opreta v 2 bodoch, betonove tvarnice, makke handry a ja).
Ja viem, ktosi na fore pisal, ze sa treba vykaslat na pevne a nastrelit si rovno optiku, ale podla mna je puska, z ktorej sa neda strielat na bezne mieridla, mrtva.
Je to dovod na reklamaciu?
Dakujem. A.
Som cerstvym majitelom Hunter Force 900. Prve nastrelne isli do podstavca pod lapac, ked som zacal cvakat mieridla nahor, zistil som, ze chodia trochu do strany - ale nie na dotyk, az na zatlacenie. Horsie to bolo, ked som chcel skorigovat stranovo, zistil som, ze cielnik sa kolise dopredu a dozadu, cca o 0.5mm bez nejakeho vacsieho nasilia (stacilo by strcit do puzdra). Na terci na tych 15m to robi 2cm (puska opreta v 2 bodoch, betonove tvarnice, makke handry a ja).
Ja viem, ktosi na fore pisal, ze sa treba vykaslat na pevne a nastrelit si rovno optiku, ale podla mna je puska, z ktorej sa neda strielat na bezne mieridla, mrtva.
Je to dovod na reklamaciu?
Dakujem. A.
Naposledy upravil/-a eloquent_lewin v 20 Mar 2010, 18:29, upravené celkom 1 krát.
armittage
- Neblbni hneď s reklamáciou ...vezmi skrutkovač a skús dotiahnuť ...
- Flintu nedaj do dvoch bodov , ale len do jedného ...hlaveň , pažba vtlačená do pleca a mieriš...
No a na záver , nechcite hneď zázraky s novou flintou .
Predsa je potrebné sa s ňou zžiť , odskúšať si móresy , vyskúšať strelivo a tak podobne ...
Toto sa nedá po pár výstreloch , NEEXISTUJE ...strieľal som už od 4,5 mm až do 14,5 mm a aj vyššie ráže ....proste neexistuje ...nedá sa ...
- Flintu nedaj do dvoch bodov , ale len do jedného ...hlaveň , pažba vtlačená do pleca a mieriš...
No a na záver , nechcite hneď zázraky s novou flintou .
Predsa je potrebné sa s ňou zžiť , odskúšať si móresy , vyskúšať strelivo a tak podobne ...
Toto sa nedá po pár výstreloch , NEEXISTUJE ...strieľal som už od 4,5 mm až do 14,5 mm a aj vyššie ráže ....proste neexistuje ...nedá sa ...
-
inspiring_ganguly
...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 18 Jan 2011, 15:56, upravené celkom 1 krát.
-
eloquent_lewin
Svata pravda. Reklamacia = 3 tyzdne sa s mojou hrackou hra niekto iny, vysledok 50:50. Ale ujo z puskarstva hovoril, ze uz mal 2 reklamovane skrz mieridla a ze FAKT NEMAM nic opravovat sam. Takze sa do toho pustim, len ked mi niekto z Vas dost presne poradi, co a ako.arminius napísal:armittage
Takze:
Ked som zacal nacvakavat vysku, prekvapilo ma, ako vysoko musim vyliezt, rovnako ako pomerne vela volneho miesta okolo kolieska (obr. 1)
Pri toceni som zaznamenal pohyb do stran, nie volny, ale aj tak sa mu neslo dost dobre vyhnut, cca o 2 mm (sipka). Samozrejme som hned skusil dotiahnut obycajny krizovy srob (pod cervenou bodkou - obr. 2).
Bol dotiahnuty a nerobilo to nic. Myslim, ze chyba je v tom, ze pohyblive rameno nasada prilis volne na zakladnu (cervene sipky - obr. 3) a mozno by ho bolo nejakou podlozkou z oboch stran "utesnit" proti pohybom, len potrebujem vediet, ako to bezpecne rozobrat a co tam dat.
Ked by sa s tym zaobchadzalo ako s malovanym vajcom, snad by som to proti tym posunom aj uchranil, ale bojim sa, ze sa casom vyvikla zavit na koliesku a pojde to cele do haja.
Ovela volnejsie sa (sipka na obr.4) dopredu a dozadu kyva suciastka s vyrezom, ktorou sa da nastavovat do stran. Tomuto pohybu sa napr. pri vlozeni do puzdra zabranit absolutne neda. Tu by oprava nebola tak zlozita, stacilo by podlozit v mieste cervenej ciary, co je na manipulaciu volne pristupne. Cim?
Takze ak ma niekto po zhliadnuti obrazkov konkretne, vyskusane (trebars aj na inych puskach) rady, budem velmi vdacny. Ak nie, asi sa do toho len tak nepustim, vzduchovku som este nerozoberal.
Dakujem.
A.
-
eloquent_lewin
-
inspiring_elion
tak ja sa mieridlami ani optikou nemozem chválit, puskohlad je made in china a podla toho aj plni ucel. Kríž ja iba nalepená folia a po 100 ranach sa mi zacala odliepat a nebolo mozne vzduchovku nastrelit lebo po kazdej rane bol križ niekde inde, rozobral som ho a videl som to spracovanie, tak som ho ani nereklamoval lebo by mi aj tak poslali taky istý. Skusil som to cez mieridlá ale ani to neieje ziadna sláva, nesie mi mierne v lavo ale cielnik uz neviem viac posunut do prava lebo ja nadoraz, takze si ju neviem presne nastrelit ani cez mechaniku, musim kupit kvalitnu optiku a bude to OK, tak som trocha sklamaný z HAMMERLI, ( made in china?/
-
inspiring_lewin
Po dlhom zvažovaní a presviedčaní manželky som sa rozhodol (a bolo mi požehnané) si kúpiť túto vzduchovku ale niekto hore ma asi nemá rád
Nikde ju totiž neviem zohnať
Mohol by som vás poprosiť milí fóristi o pomoc ? Ak by niekto mal cestu do poľovníckych potrieb, tak by ste sa mi mohli popýtať ? Prípadne ak by ste vedeli o eshope, kde by ju mali lebo na mercuria a colosus.sk ju nemajú a tvrdia, že je vypredaná na celom slovensku
Ďakujem!
Skús sa opýtať ....
http://www.zbrane-ke.sk/pages.php?page=kontakty
Keď som tam bol naposledy , ešte ju mal .
Síce na nete táto vzduchovka nie je v ponuke , ale možno neurobil aktualizáciu ...
http://www.zbrane-ke.sk/pages.php?page=kontakty
Keď som tam bol naposledy , ešte ju mal .
Síce na nete táto vzduchovka nie je v ponuke , ale možno neurobil aktualizáciu ...
-
elegant_ride
Chlapi, mám menší problém so spúšťou. Mám ju len týždeň a blbne mi spúšť. Skôr by som povedal že strielam poistkou a keď sa podarí že mi nevystrelí po odystení poistky, tak spúšť je velmi citlivá, ledva sa jej dotknem a hneď vystrelí. Nechcem ju dávať zatiaľ reklamovať. Dá sa s tým niečo urobiť, upraviť?
Čítal som o tom probléme, je to vraj častá závada u týchto vzduchoviek. Skús to na www.gunshop.cz je tam o tom napísane dosť veľa.
-
elegant_ride
Nemáte prosím niekto foto rozobratej 900ky? Volal som do merkurie, že je treba zvyhnúť len nejaký jazýček - poprípade by som chcel porovnať rozobraté diely.
Ak sa ti nikto neozve skús to tam, kde som ti odporúčal. Istého času som to prešiel celé a videl som tam aj foto. Je tam toho dosť, ale určite to tam bude.
Je to ináč pekná vzduchovka. Istého času som tuho premýšľal o jej kúpe, ale nakoniec ma odradil problém so spúšťou.
Ako sa poznám určite by som natrafil na tú najviac poruchovú