K22

Budete zvažova? kúpu pištole K22

Hlasovanie ukončené 28 Jan 2009, 20:09

áno
21
45%
nie
13
28%
ešte to zvážim
7
15%
ocenil by som radšej iba adaptér ako celú novú zbra?
6
13%

Celkom hlasov: 47

Používateľov profilový obrázok
Kuro
expert
Registered for: 22 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

letecka lahka zliatina 7075, na nej Hard elox. pieskovanim korundom date dolu tenifer s prstom v nose, ale na tuto gebuzinu sa korund nechyta. som chcel par kusov spravit v matnom nikle, tak som dal vypieskovat eloxovane, a ked som potom zistil , že 1 zaver chlap pieskoval 2 hodiny, rýchlo ma to prešlo ....
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 09:09, upravené celkom 1 krát.
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

bum: podla mňa to bude dosť, hard elox som videl na lopatke z leteckej turbíny a musím povedať že bol fakt dosť odolný. Aj keď 10000rán non stop k100 vs. ruger by som rád videl... :)
Kuro
expert
Registered for: 22 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

myslím, že 15 000 by to znesť malo. namahania tam nie su nijake.
samozrejme, Ruger MkII je nezmar, ale hadam sa mu približime.
K100 kontra Ruger ? KEDYKOLVEK :DDDD
inspiring_ritchie

Príspevok od používateľa inspiring_ritchie »

R:
Dural nie je ľahká zliatina?
inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 09:00, upravené celkom 1 krát.
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Kuro: k22 vs. mkII/III, trocha som to poplietol :oops: je jasné že k100 vs. ruger P alebo SR9 by bol test životnosti vyrovnaný, dokonca k100 by mohla z neho vyliezť lepšie.

Majkl: je ale v trochu inej kvalite, hovnokov je zaužívaný obecný názov pre zliatiny na báze Zn :)
inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 09:00, upravené celkom 1 krát.
inspiring_ritchie

Príspevok od používateľa inspiring_ritchie »

R:
Ja som reagoval na to, čo napísal bum, nie som strojár, tak neviem, čo je to hovnokov. :)
friendly_wiles

Príspevok od používateľa friendly_wiles »

Kuro napísal:letecka lahka zliatina 7075, na nej Hard elox. pieskovanim korundom date dolu tenifer s prstom v nose, ale na tuto gebuzinu sa korund nechyta. som chcel par kusov spravit v matnom nikle, tak som dal vypieskovat eloxovane, a ked som potom zistil , že 1 zaver chlap pieskoval 2 hodiny, rýchlo ma to prešlo ....
eloxovanie je vytvaranie suvisleho Al2O3 na povrchu Al alebo jeho zliatin. Korund je mineral Al2O3. Pieskovat to je ako smirglovat drevo drevom. Ked pieskujes "tenifer" davas dole najprv vrchnu ciernu max 2um oxidicku vrstvu, kolko vydrzi epsilon a alfa faza podnou mozme pozret umna :) Ale urcite to ide rychlejsie.
A je ta 7075 precipitacne vytvrdena?
skemro
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa skemro »

Zaujimalo by ma ci ma K22 na konci hlavne zavit ako napr. W. P22
Na pripadne namontovanie ustovich zariadeni.
boris
expert
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

skemro - na kuse ktory som videl nebol na usti hlavne ziadny zavit na nastavce
inspiring_euclid

Príspevok od používateľa inspiring_euclid »

uz s nou niekto striela(l) :?:
inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 18 Jan 2011, 19:22, upravené celkom 1 krát.
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

V čísle 5 časopisu Zbrane, strelci a lovci, čo sa práve týmto číslom premenoval na Zbrane a bezpečnosť, je recenzia K22. Cena je udaná 330 EUR za pištoľ v kufríku s dvomi zásobníkmi, vyterákom a imbusovým kľúčom. Na fotkách je vyšperkovaná svetlovodnou muchou a cieľnikom, ale z textu je zrejmé, že to je už tuning. A hlaveň vyzerá ako prevŕtaný ingot :shock: , takže asi aj hmotnosťou sa bude blížiť sestričke K100. :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"