K22
letecka lahka zliatina 7075, na nej Hard elox. pieskovanim korundom date dolu tenifer s prstom v nose, ale na tuto gebuzinu sa korund nechyta. som chcel par kusov spravit v matnom nikle, tak som dal vypieskovat eloxovane, a ked som potom zistil , že 1 zaver chlap pieskoval 2 hodiny, rýchlo ma to prešlo ....
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_ritchie
-
friendly_wiles
eloxovanie je vytvaranie suvisleho Al2O3 na povrchu Al alebo jeho zliatin. Korund je mineral Al2O3. Pieskovat to je ako smirglovat drevo drevom. Ked pieskujes "tenifer" davas dole najprv vrchnu ciernu max 2um oxidicku vrstvu, kolko vydrzi epsilon a alfa faza podnou mozme pozret umnaKuro napísal:letecka lahka zliatina 7075, na nej Hard elox. pieskovanim korundom date dolu tenifer s prstom v nose, ale na tuto gebuzinu sa korund nechyta. som chcel par kusov spravit v matnom nikle, tak som dal vypieskovat eloxovane, a ked som potom zistil , že 1 zaver chlap pieskoval 2 hodiny, rýchlo ma to prešlo ....
A je ta 7075 precipitacne vytvrdena?
-
inspiring_ganguly
V čísle 5 časopisu Zbrane, strelci a lovci, čo sa práve týmto číslom premenoval na Zbrane a bezpečnosť, je recenzia K22. Cena je udaná 330 EUR za pištoľ v kufríku s dvomi zásobníkmi, vyterákom a imbusovým kľúčom. Na fotkách je vyšperkovaná svetlovodnou muchou a cieľnikom, ale z textu je zrejmé, že to je už tuning. A hlaveň vyzerá ako prevŕtaný ingot
, takže asi aj hmotnosťou sa bude blížiť sestričke K100.