Zdravím Vás puškári. Ako jeden z organizátorov preteku ŠKP puška mi to nedá a musím reagovať na niektoré články, ktoré som sa tu dočítal. Pretek bol postavený a zorganizovaný predovšetkým pre vás, teda strelcov čo majú pušky a nemajú si kde streliť. Zorganizovať to aj popri pištoli na strelnici akú máme dalo zabrať a kritiku, ktorú ste tu napísali beriem aspoň nás to posunie dopredu nakoľko to bol prvý pretek tohto druhu čo sme zorganizovali. Chyby sa stali to nepopieram ale tu sa to až moc na môj vkus nafukuje - pripúšťam to a do ďalšieho puškového preteku tieto nedostatky odstránime.
Ohľadom pánov z Čiech sa nebudem moc rozpisovať. Boli drzí, arogantní a voči rozhodcom sa nesprávali tak ako by sa patrilo na človeka, ktorý prišiel z iného štátu. Ja osobne keď idem na zahraničný pretek ako strelec či divák nemám tu drzosť vyskakovať do rozhodcov a vyhrážať sa tým akú reklamu im spravím. Tí páni ukázali svoju ješitnosť a športového ducha hlavne po tom ako jeden z nich nastrieľal aj po opakovaní PT-ka. Ako by to bolo keby som išiel do Čiech a presne ku týmto pánom a začnem ich kritizovať za všetko a dôvod sa vždy dá nájsť. Chodievam na rôzne preteky na rôznych úrovniach a vyskytnú sa veci, ktoré sa mi nepáčia ale nemám za potreby organizátora roznášať na nete pretože si viem vážiť prácu ľudí, ktorí to zorganizovali i keď s dákymi chybami. Ak sa mi nepáči pretek tak nabudúce neprídem ale toto bol LEVEL I nie LEVEL III ako si to páni z Čiech predstavovali. Taktiež som tu zachytil názor, že by pretek vedel zorganizovať a postaviť lepšie. Nech sa páči s radosťou ti naň prídem a ešte radšej skritizujem keď už sme pri tom pretože kritizovať vie každý ale skutek kdesi utek i keď viem kto to písal nejdem ho menovať. Parkúry boli na nete vyvesené včas ak sa niekomu nepáčili tak prečo potom kritizuje, že boli statické keď o tom vedel?
Je to predovšetkým šport a ja osobne nemám za potreby tu rozoberať ješitných ľudí a tých, ktorým sa pretek nepáčil. Ak máte možnosť si streliť pušku aj inde prosím... Ak ste mali dáky problém na preteku stačí keď s tým ľudsky a slušne oboznámite organizátora a verím tomu, že problém sa bude dať vyriešiť ale nevyriešime ho tak, že sa bude kydať na klub. Na Slovensku je žalostne málo pretekov tohto druhu tak sme Vám poskytli možnosť a je na vás ako to zoberiete. Pretek bol zorganizovaný predovšetkým pre slovenských strelcov na úrovni LEVEL I a nie pre ješitných pánov z Čiech, ktorí si asi mysleli, že prišli na LEVEL III pretože sa aj tak správali. Na zasadnutí SADS si obhájim svoje stanovisko ohľadom preteku ŠKP puška a pre tých ktorým sa pretek páčil a majú záujem si opätovne zastrieľať pušku tak sú pozvaní na ďalší puškový pretek, ktorý organizujeme v nedeľu dňa 21.07.2013 po SLOVENSKOM POHÁRI v Žiline - Považský Chlmec - pozvaní sú všetci puška chtiví Slováci.
ZILINA pistol + puska
Rýchla navigácia vo fórach
- Diskusné fórum Webforum.sk
- ↳ Pravidlá tohto fóra
- ↳ Správa fóra
- ↳ Webforum CUP
- Krátke zbrane
- ↳ Beretta
- ↳ CZ
- ↳ Heckler & Koch
- ↳ HS-Product - HS9, HS45, XDM9, XDM45
- ↳ Glock
- ↳ Grand Power
- ↳ Norinco
- ↳ Sig Sauer
- ↳ Smith & Wesson a Ruger
- ↳ Taurus
- ↳ Walther
- ↳ ZVS
- ↳ Revolvery - všetky značky
- ↳ Colt 1911 a jeho klony
- ↳ Ostatní výrobcovia
- Dlhé zbrane
- ↳ Poľovné zbrane
- ↳ Športové zbrane
- ↳ Samopal vz. 58
- ↳ Snipers
- ↳ Ostatné
- Vojenské zbrane
- ↳ Samonabíjacie
- ↳ Samočinné
- Zbrane bez ZP
- ↳ Vzduchovky
- ↳ Plynové pištole
- ↳ Flobert
- ↳ CO - a iné.
- Strelivo
- ↳ Náboje
- ↳ Strely, nábojnice, prach a iné
- ↳ Prebíjanie nábojov
- ↳ Náboje - kde a za koľko
- Zákony, legislatíva
- ↳ Zákon o zbraniach
- ↳ Zbrojný preukaz
- ↳ Ostatné
- Použitie zbrane
- ↳ Nutná obrana - krajná núdza
- ↳ Udalosti
- ↳ Ostatné
- Technika a príslušenstvo
- ↳ Balistika
- ↳ Dolaďovanie, nastreľovanie zbraní a úpravy
- ↳ Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné...
- Optika
- ↳ Puškohľady, ďalekohľady a kolimátory
- ↳ Montáže a iné...
- Perkusné a historické zbrane
- ↳ Perkusné zbrane
- ↳ Historické zbrane
- Súťaže, strelnice, podujatia, kluby
- ↳ Súťaže
- ↳ Strelnice
- ↳ Výstavy, exhibície a iné...
- ↳ Tréning
- ↳ Strelecké kluby