Náboje .45 ACP LIMIT
Ak by bol záujem, mozem sa pokusit zabezpecit posudenie od znalca na rucne zbrane z vojenskej skusobne, otazka je, ci to dotycny chce nejak oficialne dalej riesit, pretoze ak nie tak je to zbytocne. Oficialne riesenie s gulatymi razitkami moze znamenat naklady presahujuce cenu zbrane ako takej.
Odkaz na strelivo, o ktorom sa tu pise:
http://www.limit.cz/detail/naboje-strel ... -tmj-rn-1/
Zarucna doba je 24 mesiacov.
"Náboje, střelivo .45ACP REALOADING 230grs TMJ RN
Náboje, střelivo .45ACP REALOADING 230grs TMJ RN - zvětšit obrázek
Výrobce: Limit-Z
Kat. číslo: 16
Záruční doba: 24 měsíců
Dodací lhůta: 14 den/dnů
Cena bez DPH za 1 kus: 5.00 Kč
Cena bez DPH za celé balení: 495.87 Kč
Cena za 1 kus 6.00 Kč s DPH
Celkem za balení 600.00 Kč s DPH
Vložením do košíku přidáte celé balení tj. 100 ks.
ks
Popis
Technické údaje
Náboje, střelivo .45ACP REALOADING 230grs TMJ RN
Přebíjené náboje .45ACP REALODING. Baleni po 100ks. Typ střely TMJ RN, hmotnost střely 230grs/14,9g. Pří nákupu nad 10 000ks individuální cenové podmínky"
http://www.limit.cz/detail/naboje-strel ... -tmj-rn-1/
Zarucna doba je 24 mesiacov.
"Náboje, střelivo .45ACP REALOADING 230grs TMJ RN
Náboje, střelivo .45ACP REALOADING 230grs TMJ RN - zvětšit obrázek
Výrobce: Limit-Z
Kat. číslo: 16
Záruční doba: 24 měsíců
Dodací lhůta: 14 den/dnů
Cena bez DPH za 1 kus: 5.00 Kč
Cena bez DPH za celé balení: 495.87 Kč
Cena za 1 kus 6.00 Kč s DPH
Celkem za balení 600.00 Kč s DPH
Vložením do košíku přidáte celé balení tj. 100 ks.
ks
Popis
Technické údaje
Náboje, střelivo .45ACP REALOADING 230grs TMJ RN
Přebíjené náboje .45ACP REALODING. Baleni po 100ks. Typ střely TMJ RN, hmotnost střely 230grs/14,9g. Pří nákupu nad 10 000ks individuální cenové podmínky"
-
inspiring_poitras
Zdravím J keď na titulnej fotke sú biostreli od mongela video sa natáčalo strelami LIMIT od ktoré sme dostali od Grand Poweru aj pištoľ sme mali zapožičanú a vtedy ju G.P. malo v ponuke zanedlho po tomto incidente ich aj stiahli Aj keď je to po magyarsky podstatu vide si asi všimnete.
http://fegyvervideo.hu/articles.php?art ... &c_start=0
http://fegyvervideo.hu/articles.php?art ... &c_start=0
-
inspiring_poitras
Bol som pri tom my sme tam mali podozrenie z preplnenia a normálne neuzamknutého záveru a odpalu nebolo to všetko jedno súčiastky zásobníka sme našli cca 8 metrovom okruhu .
A som len lajik ktorý študoval v Uherskom brode ale desatinovými toleranciami nepracujeme ani na SPU. v nitre na technickej fakulte a to je zemnedelectvo hlavne nie sú konštruované aby trvale odolávali skoro tormentačním pretlakom. Ja by som to zaniesol do Dubnice aby dali písomné oštemplované vyjadrenie alebo sa dojednať s zbrojovkou aby to oni vyšetrili a ak by sa potvrdila chyba streliva tak jednoznačne nárokovať náklady u výrobcu.
.
A som len lajik ktorý študoval v Uherskom brode ale desatinovými toleranciami nepracujeme ani na SPU. v nitre na technickej fakulte a to je zemnedelectvo hlavne nie sú konštruované aby trvale odolávali skoro tormentačním pretlakom. Ja by som to zaniesol do Dubnice aby dali písomné oštemplované vyjadrenie alebo sa dojednať s zbrojovkou aby to oni vyšetrili a ak by sa potvrdila chyba streliva tak jednoznačne nárokovať náklady u výrobcu.
.
-
friendly_hoover
este si mohol napisat co zavinilo ten vybuch v tom madarskom videu nie
-
inspiring_poitras
No pri šetrení sme neboli ani nás ne informovali naštastie tam neroztrhlo hlaveň len záver sa uvolnil do zadu odtrhol sa spodok nábojnice valcová časť ostala nalysovaná v komore čiže aj tam museli byť tlaky +++p a rozjebalo zásobník ale na mieren podozrenie dáva fakt že potom za nedlho sa prestali predávať tieto streli u G.P. ma sme mali podozrenie na chybu pri prebíjaní.
Na tom videu v case 7:00 mate odpoved. Pozrite si zapalku ako je roztecena, ako vyplna medzeru medzi hilznou - je totalne rozliata. Jasny znak prekrocenia tlakov.
-
friendly_hoover
tak ale aj tak si nedal jasnu odpoved skor vseobecnu ze sa prekrocil tlak to vieme, ze ked sa prekroci tlak tak nieco vybuchne aj balonik vybuchne ked sa prekroci tlak ale nevime ci to vybuchlo preto ze tam bol trojnasobok prachu alebo sa stretla gula s gulou alebo gula narazila do nejakeho telesa v hlavni
staci vediet pocitat... tri vystrely, tri diery v terci, a az na posledny, relativne standardne priebehy vystrelov, posledny je iny ako tie dva (zvuk, vyssi zdvih pistole), cize na zaklade toho zaznamu tipujem problem naboja, urcite tam nezostala gula v hlavni z predosleho vystrelu, a kedze predosle vystrely su uplne v norme a rovnake nebolo v hlavni ani cudzie teleso. Bud presypany prach, alebo nevhodny prach (pri velkoseriovom prebijani a strelbe "z jedneho mecha" malo pravdepodobne), alebo kombinacia hlbokeho ulozenia strely so "silnym" zalisovanim a teda vyssou vytahovacou silou, alebo kombinacia toho vsetkeho. V kazdom pripade to imo bol na 99% problem konkretneho naboja, nie pistole.
-
friendly_hoover
tak to som si vsimol ze tam su tri diery len ma tak napadlo ci by to nevytlacilo tie dve gule na ten terc ale to je jedno podstatne je ze presne takto to prebehlo aj umna jak je to vidiet na tom zábere presne tak isto mozno ze to bolo aj troska silnejsie
Naposledy upravil/-a friendly_hoover v 27 Jún 2013, 00:34, upravené celkom 1 krát.
Tak ako pise GEWEHR. Ja som tam nekomentoval to co kazdy na videu moze videt. Tam je jasne prekrocenie tlaku a ta zaplka je jasny dokaz. Na to aby bola takto roztecena to prekrocenie tlakov bolo vysoke.
V podstate s tymto strelivom mame v jednom vlakne 2x kaboom tak si myslim, ze to je aj odpoved a nech si kazdy zvazi ci to bude pouzivat....
V podstate s tymto strelivom mame v jednom vlakne 2x kaboom tak si myslim, ze to je aj odpoved a nech si kazdy zvazi ci to bude pouzivat....
-
friendly_hoover
ja som zapalku vobec nenasiel niekam zmizla ako niektore casti z hlavne
ono uz ta 100 ranova "prebierka" tej vzorky bol pruser, ktory jasne poukazoval ze 6% zmetkovitost, z toho jedna gula co zostala v hlavni je asi fakt nedobry vysledok
Pokial tie naboje este niekto ma tak by bolo dobre delaborovat tych 50 - 100 ks. Nasledne prevazit navazky a strely. Mozno je to podobny problem ako mal S&B ke vyrabal 357 Sig s tou tazkou strelou do 9 Luger, ale zabudol upravit navazku. Tie naboje prekracovali tlaky tormetizacnych nabojov a kaboom bol na dennom poriadku - riesilo sa to cca pred 10 rokmi hlavne na US forach.
-
inspiring_liskov
mam ich este 1700ks, mne zatial v Glocku slapali bez problemov. Zatial som nemal zlyhavku, ani som nepocitoval subjektivne rozdiely v navazke