V Devínskej Novej Vsi sa strieľa - osem mŕtvych!
-
inspiring_boyd
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 4 months
- Kontaktovať používateľa:
Ze najtazsi typ protivnika
jasneee po cine bol tak akurat psychicky na dne a v deliriu .. a nie schopny takticky planovat strelbu proti PZ .. co bude potom ked na PZ a civilov zacne strielat odstrelovac na 500- 1000 m ?? potom urobia co ? povolaju nezrealizovatelny letecky nalet ?:)
Nomed : prosimta,, nepis tu hlasky tipu : ty si neni ?? je mi z toho na grc skus aspon trocha po slovensky
Nomed : prosimta,, nepis tu hlasky tipu : ty si neni ?? je mi z toho na grc skus aspon trocha po slovensky
Nieje to populizmus?dennik sme napísal:„Nové návrhy priamo reagujú na udalosť v Devínskej Novej Vsi a zákaz používania niektorých druhov zbraní či povinné psychotesty by boli rozhodne schopné zaručiť bezpečnosť."
-
inspiring_bohr
-
inspiring_robinson
...medzi laickou verejnosťou (čerstvá info z Bratislavy) sa šíria informácie, že kým devínsky strelec mal zbraň s účinnosťou streliva 2500 metrov, policajti sú vyzbrojení zbraňami s účinnosťou do 50 metrov... (reakcia na špekulácie že niektorí zranení mohli schytať strely policajtov)
skoro som padol na riť z takýchto balistických noviniek
skoro som padol na riť z takýchto balistických noviniek
-
inspiring_murdock
Tu https://lt.justice.gov.sk/Public/MassRe ... &langEID=1 bezi elektronicka pripomienka k novele zakona. zatial je tam len 451 podpisov. Takze podme sa pekne zaregistrovat, vyplnit profil a podporit hromadnu pripomienku Legis Telum....