Ako som písal, je to o komunikácií a dohode.
Spolocny nakup streliva
neyebte ma chlopi, každý piatok som svedkom exodusu vychodniarov smerom domov, ale na WF sa to nikoho netýka.
-
inspiring_kare
kebyze mi sicke vychodnare co chu naboje zaplatia za benzin a cas tak pojdem do blavy po naboje
hah
Ja mozem v druhej polovici oktobra doniest z BA nejake strelivo, ak prave bude k dodaniu.
na túto ponuku sa sústredte a kludne urobím zoznam pre východ, prípadne niečo po ceste pre stred.
Som netusil, ze bude az taky zaujem.
Spravme to takto, kto mate zaujem, napiste mi PM s tym, ze kolko kusov by ste chceli doniest.
Mozem sa zastavit potom cestou naspat (trasa BA-TT-NR-ZV-DT-LC-RS-RV-KE), popripade ak chodite do Hodkoviec, tak sa daju doviezt aj tam.
P.S.: necestovavam na vikend do KE v ramci migracie narodov, ja migrujem opacne. (cize do BA chodim na navstevu, byvam na opacnom konci).
M.
Spravme to takto, kto mate zaujem, napiste mi PM s tym, ze kolko kusov by ste chceli doniest.
Mozem sa zastavit potom cestou naspat (trasa BA-TT-NR-ZV-DT-LC-RS-RV-KE), popripade ak chodite do Hodkoviec, tak sa daju doviezt aj tam.
P.S.: necestovavam na vikend do KE v ramci migracie narodov, ja migrujem opacne. (cize do BA chodim na navstevu, byvam na opacnom konci).
M.
Prípadne aj LM 
-
infallible_gagarin
viem zohnať 9mm luger reloaded 1000ks 115 eur . Je to balené po 500ks . 150grs/9,8g Mam z tohoto zdroja vystrelených cca 3000 ks zasekol sa mi len jeden ks
super cena, ALE podstatná otázka je reloaded KÝM 
... a pre zaujemcov z vychodu/stredu... kto ma zaujem, tak 14.10. idem z BA, mozem vam strelivo zobrat. Do PM poprosim pocet a lokalitu.
Trasa z BA: NR-ZV-DT-LC-RS-RV-KE
Trasa z BA: NR-ZV-DT-LC-RS-RV-KE
edit
Naposledy upravil/-a peterson v 09 Dec 2013, 15:38, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_kare
Ak by mal niekto zaujem, predam 700ks 9mm streliva, ktore som kupil od petersona. Cena je 6,7e/50 kusov. Naboje som ochotny doviest zdarma na trase Moldava nad Bodvou - Rožňava, resp. po zaplateni aj do okolia Rožňavy alebo Košíc. Samozrejme s predložením ZP. Zaujemcovia kontaktujte ma cez spravy.
Dôvod predaja nie sú vadné náboje, ale potrebujem narýchlo peniaze. Sám si 1000ks nechávam, ale viac mi nieje treba.
Dôvod predaja nie sú vadné náboje, ale potrebujem narýchlo peniaze. Sám si 1000ks nechávam, ale viac mi nieje treba.
Ondrej186 máš SS.
Aké sú to náboje? Značka, váha strely,...
Aké sú to náboje? Značka, váha strely,...
Vyhlasujem trvalú výzvu na ďalší spoločný nákup nábojov 9mm luger.
Záujemcovia sa môžu priebežne hlásiť cez PM . Bližšie info cez PM.
Záujemcovia sa môžu priebežne hlásiť cez PM . Bližšie info cez PM.
prečistené