4.generacia glocku
Ja som si na svojom 4gen G19 vsimol, ze ma este tu staru pruzinu a vyhadzovac. Striela vsak bez problemov, je nutne riesit vymenu tychto casti ak to doteraz ide ok?
Ked to funguje, tak sa toho nechytaj.
Je to sice moto do ineho vlakna, ale plati to na vsetko
Je to sice moto do ineho vlakna, ale plati to na vsetko
Od dnes Glock 17 Gen 4 v skrini 
Ja som dostal štyri chrbáty. Myslel si úpravu oproti Gen 3?
Či?
Aj povrchová úprava záveru je iná.
Či?
Aj povrchová úprava záveru je iná.
Ako hovorím, dostal som štyri. A pazbicky sa mi zdajú rovnaké.
Ja som si založil ten menší bobrák a skúšam úchop, zatiaľ celkom fajn.
Sa mi zdá že je to s tým lepšie. Uvidím na strelnici.
Sa mi zdá že je to s tým lepšie. Uvidím na strelnici.
Ja používam ten väčší bobrák (L - perfektne mi vtedy Glock sedí) a pri obojručnom držaní je zbraň perfektne zarazená do dlane. Pri úchope len silnou rukou a palcom položeným na vybratí v pažbe, vznikne medzi dlaňou a bobrákom malá medzierka.
Aj tlačidlo vypúšťania zásobníka som si prehodil na pravú stranu (aj keď som pravák), lebo hoci ho mám zväčšené, tak som na neho palcom silnej ruky nedosiahol. Ukazovákom je to v pohode. Páčku záchytu záveru mám tiež zväčšenú a dá sa bez problému ovládať len palcom silnej ruky....
Aj tlačidlo vypúšťania zásobníka som si prehodil na pravú stranu (aj keď som pravák), lebo hoci ho mám zväčšené, tak som na neho palcom silnej ruky nedosiahol. Ukazovákom je to v pohode. Páčku záchytu záveru mám tiež zväčšenú a dá sa bez problému ovládať len palcom silnej ruky....
A bude húř...
nie je to medena pasta od vyroby prvych1000-2000 ran sa ma vybehat kolajnica co ti tam beha zaver ja som kupil tiez glock19gen.4 a mam tam tu pastu je to jemna pasta ked si kupis medene mazivo v spreji v mototechne to kupis tam to pouziva to iste glock na zbrane :oDDD pozri si mazaci plan v google lubrication you glock ( nie je potrebne mastit celu zbran niektore casti nemaju byt vobec mazane !!! )
Dá sa dať dole za zásobník tá záslepka aj keď je nasadený chrbát?
Pokiaľ viem, tak nie. Buď tam zacvakneš jedno alebo druhé...
OK dik, zaslepka sa nekona.
Na G26 4.tej gen. som mal aj zaslepku Glockmeister aj chrbat.
da sa ale musi to byt tato .
das dole chrbat, nahodis zaslepku, nasadis chrbat, mam to na g19
das dole chrbat, nahodis zaslepku, nasadis chrbat, mam to na g19