Zbroják, skúšky a literatúra

Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Cvakanie na prazdno škodi,ale moderne zbrane vydrzia vela.Pri cvakani s malorazky moze dojst ku naklepaniu vrchu komory,ale zas ked som mal cinske norinco to malo na vrchu nabojovej komory vybranie :wink:
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

...však aj ja viem, že zbytočné cvakanie naprázdno škodí... ale keď je tam v komisii dôstojník zo starej školy, tak ten cvak už dám, nech neuškodí on mne! :lol: (a okrem toho tej chudinke puške už nemohlo asi uškodiť nič :wink: )
eager_khorana

Príspevok od používateľa eager_khorana »

chlapi na skusku sa staci naucit tie odpovede z cervenej knihy teda uz zelenej co zacina otazkou A1 a konci E10?
nepytaju sa na ziadne paragrafi a tak.
nedaju ku skuske ziadne podklady kde by boli otazky ake tam davaju alebo take nieco?
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

podklady nedostanes
nepytaju sa na ziadne paragrafy
pytaju sa len na to co je v tej knizke, nemam u seba tak neviem ako su tie otazky ocislovane ale len na tie sa mozu pytat.
peter9898
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa peter9898 »

Otazky budes tahat stejne ako v knihe. Zodpovies a plus mozu ale nemusis sa. Spytat este nieco ale len ohladom otazky.
Napr. Budes mat co je NO tak sa mozu spytat na nejaky priklad. A ked ho povies este mozu dat otazku ako by si postupoval ty.

Ale otazky len kniha. Zakon netreba vediet naspamet len aby si ho pochopil.
Tibor_sk
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Tibor_sk »

Týmto chcem všetkým členom fóra ktorí , svojimi vecnými pripomienkami dopomohli k tomu, že som sa za rok čo som členom fóra dokázal zodpovedne pripraviť na skúšku , ktorú som dnes úspešne absolvoval formou monológu bez doplňujúcich otázok.
Zajtra si idem po ZP skupiny B,E,F.

Ešte raz všetkým vďaka, a teraz idem na stránku LT spáchať :D prihlášku.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

vitaj v klube
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

sorry za offtopic mierny, ale nenasiel som lepsi topic a nechcem zakladat vlastny. ako je to na slovensku s tym, ze prislusnik pz sr pride na strelnicu ze chce strielat ale nie je drzitelom ZP? musi s nim byt instruktor alebo nie?
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Neviem, co hovori zakon, ale pri poslednej navsteve T&T som si vsimol velku cedulu nad dverami, ktora od prislusnikov OZSR vyzaduje ZP, sluzobny preukaz im nestaci.
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

oficialne si policajt na verejnej strelnici zo svojej služ.zbrane nepukne.
Je to platné Packove nariadenie, ktoré napr. na strelnici T/T v Dubravke dodržujú. Mali by to dodržiavať všetky strelnice, ale čo viem, tak sa to moc nedodržiava.
Strelnica musí evidovať strelca, jeho ZP a preukaz zbrane. No a služobák je v zmysle tohto nariadenia napostačujúci. Služobné zbrane MV SR nemajú preukaz zbrane.

koniec OT príspevku
minotaurusta3
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa minotaurusta3 »

Velka vdaka vsetkym za otazky a odpovede v tomto fore,cital som si to tu anonimne asi tyzden a predvcerom som uspesne v PP spravil skusku A,E,F :D
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Gratulujem.
necrono
prispievateľ

Príspevok od používateľa necrono »

cavte v prvom rade by som vam vsetkym rad podakoval za toto forum je zdrojom cennych informacii (ktore mi pomohly ziskat ZP 10.2 za co dakujem ) ako aj celkom dobrej zabavy v podobe citania niektorych tem a prispevkov :D
necrono
prispievateľ

Príspevok od používateľa necrono »

neviem kde sa mi vzalo ze som z SK :) sorry moja chyba neskontroloval som to ..asi som mal nastavene automaticke dopnanie udajov :)
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Tak teda gratulujem! :) Akú skupinu máš, ak to nie je tajné?
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"