Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)

Používateľov profilový obrázok
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Mas v PM. Nie je toho vela. Kolega co sa strojil fotit bol tak busy, ze stihol len par fotiek. :lol: :lol: .
Ked som mu hovoril, ze nic nestihne nechcel verit. Tak asi dopadne kazdy co sa pokusa okrem strielania aj fotit. :cry:
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

A preto tam máte mať aj takých, čo len fotia a nestrieľajú :wink: Ale posledné kolo bolo fakt busy takže bez fotiek. Z ostatných kôl si treba pýtať od organizátorov.
AKI
expert

Ups, prave som zistil, ze fotky uz zmizli z uschovne. Uploadnem to na Picassa a poslem link. Kto ma este zaujem dajte PM. Poslem len ucastnikom preteku, pripadne clenom APSS kvoli anonymite zucastnenych!!! :wink:
AKI
expert

Tak tymto vypisujem tender na fotografa a kameramana pre buduce kolo apss. 8)

Pani, propozicie pre MS v strelbe z odstrelovacej pusky su ready a budu v priebehu tyzdna zverejnene a webe APSS.
Tymto prosim :!: :!: :!: potencialnych ucastnikov - pretekarov aby svoju ucast potvrdili na uvedenom telefonnom cisle, alebo mailom. Na posledne preteky prisla vaecsia cast pretekarov neohlasena a bol v tom chaos.
AKI
expert

Foto tercov z poslednej sutaze. Teda aspon tych co sme v poslednom boji a chaose nestihli zrecyklovat na ine terce. :roll: :roll: :wink:
https://picasaweb.google.com/z558725/DP ... directlink
kapula
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

dnesne foto z mobilu:

Obrázok Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok
AKI
expert

Chcem nadviazat na posledny mail a podakovat Kapulovy a Mr. 3500 korun za podporu pri preteku, rovnako aj vsetkym zucastnenym. Samozrejme aj novopecenemu majstrovy slovenska. Guns zial nezostal do konca, tak nemohol prevziat svoj pohar.
Podla vysledkovej listiny na 500m nepodal dnes ziadny nemagnumovy kaliber riadny vykon. Vsetky terce okrem 300WM, 338LM boli uplne vlavo. Naklikat dnes bolo uplne umenie. Slnko, vietor, dazd.... teda asi vsetko co ponuka pocasie. Okrem toho zadrziek a poruch zbrani neurekom. Jednoducho pocasie preverilo aj techniku.
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

Suhlas, velka vdaka organizatorom (AKI a D. za pomoci 3500k a kapula), napriek nepriazni pocasia sa myslim majstrovstva vydarili, nikomu sa nic nestalo, zastrielali sme si ozaj dobre a stravili den v prijemnej spolocnosti, a napriek pocasiu vydrzala aj dobra nalada :-)

AKI: Dakujem, priznam sa ze po prvych par disciplinach som uz chcel 'hodit flintu do zita', kedze dnes tam ani mne dlho nesedela ani jedna z balistickych tabuliek ci prepoctov na mieste. To pocasie a poveternostne podmienky sice riadne zamiesali karty, ale hlavne ku koncu/pri vacsich vzdialenostiach bola balisticka vyhoda na strane magnumov. Buducorocne Majstrovstva SK by sme asi mali rozdelit na Standard a Magnum aby to bolo ferovejsie. A tiez ma mrzi ze som musel tak nahle odist, ale oslavime to nabuduce :wink: :twisted:

Gunslinger
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Teší ma ak boli súťažiaci spokojní a prídu aj nabudúce. Z môjho uhlu pohľadu by som chcel poďakovať všetkým, ktorý sa podľa propozícií prihlásili na súťaž dopredu a boli pre nich pripravené terče, ktoré sa potom len vymieňali, takže sa ušetrilo niekoľko hodín prestojov ako pri poslednej súťaži, kde sme zo strelnice odchádzali okolo 7 večer.
Gunslinger napísal: som uz chcel 'hodit flintu do zita'
No neviem neviem...podľa toho ako si sa usmieval pri "ušatom terči" :twisted: Ale je pravda, že ten bol až skoro na konci...no kto umí umí...
AKI
expert

Priznam, ze nie som velky zastanca myslienky rozdelenia kalibrov. Hlavne pri strelbe na 500m kde sa velka vyhoda magnumov straca napr. pri strelbe v sede a.t.d.
To ze som posr... posledne dve discipliny a pripravil sa o min. 150b je len moja chyba. Este pri 400m som si ukladal na usatom teci 15-ky kam som potreboval. Potom sa nieco zmenilo na 500m. Mozno to bol ten silny dazd, ktory padal az neuveritelne kolmo, takze som zrusil stranove klikanie. Potom som to v panike zachranoval strelbou do valu aby som sa zorientoval - pretoze som omylom naklikal do opacnej strany. To ma stalo 3 naboje ktore mohli na terci priniest ake take bodovanie.
Posledne Battlefield sa po tvojom odchode stal trnistou cestou pre viacerych. Mne sa sekal Remington od toho bordelu. Nemohol som otvorit zaver niekolkokrat ani zatvorit... Ivo potreboval tiez vytlkaca zaveru. Robo mu po kazdom vystrele pastou vyrazal zaver. Pan S. co posledne urobil rekord mal ohromne problemi s podavanim zo zasobnika. Ked sme ho este raz z lutosti restartovali tak to pokracovalo az do konca. Ten chalan s Tikkou .223 rovnako problem s podavanim a na konci mu rovnako ako mne pri zatvoreni zaveru puska vystrelila.

Suma sumarum pocasie preverilo zbrane aj strelcov. Bola to super akcia a omnoho menej hekticka ako ta posledna. Osobne mam radsej ked dostanem poriadne do tela ako ked sedi klikanie a ide vsetko ako po spagate.
limo222
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa limo222 »

Lutujem, ze som nemal cas sa ist na vas pozriet, urcite to bola pekna sutaz aj v tychto stazenych podmienkach :( kazdopadne blahozelam vitazovi a zelam ivovi, nech uz ma vlastnu pusku a zazije sutaz aj ako priamy ucastnik, nie len zo strany tech. podpory :)
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Chalani ! veľká vďaka ! super pretek ! Dano ešte raz ďakujem za záchranu okuliarov ! A naše maloražky sa tež nenechali až tak zahambiť :) len aby sa nezabudlo :)
onevan
prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa onevan »

Díky všem, kdo zorganizovali další hezkou sobotu. Jmenovitě AKImu, 3500 korún, Danovi a kapulovi. Kapulo díky za fotky z mobilu. Když jsem všechny terče posral, tak aspoň fotky kde jsem s flintou :-) Vstával jsem ve 2 ráno a v 7 už jsem byl na DPS roztřesenej jako čerstvě narozený tele. Když vidím jak se tam sjížděli ostatní bez ohledu na čas startu závodu tak si taky příště přispím. Mám to z Plzně docela kus cesty. Každopádně, i když jsem ještě neviděl výsledky, tak velká gratulace Gunslingerovi, kterej ukázal jak se pracuje s puškou :-) Pošlu ještě AKImu videa co jsem natočil aby je zcenzuroval a popřípadě vyvěsil někam na web. Jo schází se tam fakt dobrá partička lidí a je s kým pokecat :-)
AKI
expert

Pani,
fotky tercov podla startovnych cisiel.
https://picasaweb.google.com/z558725/Te ... directlink
AKI
expert

Mam k dispozicii video od Onevan-a. Zopar peknych zaberov ako sme sa trapili na battlefielde a Guns-a ako makal na Sniper duele. V pripade zaujmu poslem. Samozrejme len okruhu zasvetenych. 8).
Piste PM :!: :!: :!:
Ej... bodaj by bolo viacej takych zaberov....
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"