V Devínskej Novej Vsi sa strieľa - osem mŕtvych!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Ja som
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

R napísal:Ja som: tí páni to tu už dávno monitorujú... alebo som iba prehnane paranoidný ? :lol: :lol: :lol:
nie si, ja tiez zaspavam s tou myslienkou ze mozno nebudem mat najlepsi kádrovy posudok :lol: :lol:
mimochodom ako hovori Roman "keep you paranoia fresh and crispy" :)
nomed napísal:ani nemusia maju zbrojne preukazi takze si sem chodia pre rady a su "legalne" registrovany ... a zatial som tu aj tak nevidel nic protizakonne len prejav nespokojnosti nad 1nym panom z vlady
no neviem neviem :? :?
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

dirty harry napísal:Off topic celkom isto som, ale tej téme asi Ty veľa nerozumieš....
Komu že to asi píšem ja kacír? Že by inkvizítorovčekovi? A zase som OT :D ale celkom rád. Už som sa na podobnú tému rozprával aj s farárikom a nevedel ma vyargumentovať, videl neznaboha a pekelníka a preto sa radšej pobral dať posledné pomazanie, zadarmo asi.......mafián zasratý.

tvoja reakcia je pod uroven, co mi je luto. Ak by si si precital aspon Novy zakon, tak by si celkom zretelne videl, ze je priepastny rozdiel medzi krestanstvom a nabozenstvom, povedzme v podobe rimsko katolickej cirkvi.
A aj ja som sa rozpraval na tuto temu s fararikom a tiez ma nevedel vyargumentovat.

A suhlasim, ze vacsina institucionalizovanych cirkvi, najma rimsko katolicka je firma, da sa povedat, ze mafia.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

R
v tomto pripade paranoidny nie si :lol:
aris
častý prispievateľ

vobec by som sa necudoval, ze ti aktivnejsi uz maju zalozenu zlozku.
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Ale ved nikto nic zle tu od nas nespravil, iba sa snazime si uplatnit svoje ustavne prava. Plati hadam aj prezumpcia neviny.
aris
častý prispievateľ

zle je uz to, ze sme zdvihli hlavy.

Nezabudaj, ze moc chuti. Ja si nemozem pomoct, ale ja az fyzicky citim nastup novej totality (vid najnovsie vyhlasenie Tricheta)
C08R4
častý prispievateľ

EU uz totalita je, bohuzial. Na jej cele su ludia, ktori nevzisli z vôle ludu. Ale tu sme OT, mozme zalozit novu temu.
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

aris: co sa bojis ako male decko ?? si typicky obcan tejto republiky... sklon hlavu a fajci k...t
ty si myslis ze napises sem nejaky svoj nazor - a pod. a uz ti poslu domov PZ hliadku aby ta p******? zato ze napises na lipsica aky mas nazor na jeho zmyslanie ?? prosimta,, sak sa opytat okresnych alebo krajskych riaditelov PZ aky maju nazor na LIPSICA !! 8) 8) uz len ta peticia svedci o tom ze cez 8000 ludi si mysli o nom svoje... kurna som mimo temy riadne par don
aris
častý prispievateľ

:)
hehe. svoj krcmovy styl si nechaj na inokedy.

keby som bol posraty tak sa neangazujem a sedim pasivne v zavetri.
dirty harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

To ARIS:

Dakujem Ti za Tvoju odpoveď na môj posledný príspevok, je rozpoluplný, ale zakomponoval si do neho aj silne pravdivé a zásadne veci. Tvojou doslovnou reakciou sa nechcem zaoberať, lebo na rozdieľ od Teba ja v Tebe vidím ešte dosť potenciálu aby si si svoje myšlienky a hodnoty zoradil, je u Teba vidieť istý posun a kvalitu čo možno iným chýba.
Nedajme si vziať svoje názory, to tu bolo celé stáročia.

" Ako bolo na počiatku, tak nech je aj dnes a na veky vekov amen".

Na toto by si mali dať ľudia dnes obzvlášť veľký pozor.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

hmmm celkom zaujimavy clanok este som ho tu nevidel :

http://spravy.pravda.sk/spolocnost-si-m ... domace_p58
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

Deturence zlate, co to tu robite za neplechu. Prave dnes som sa vratil a slovensko je hore nohami. Clovek vas necha polroka bez dozoru a uz tu strielate po uliciach. :)
C08R4
častý prispievateľ

kuro159 vitaj spät. A co si dosiel vari o rozum, ked sa sem vracas :lol:? Nevies, ze tu zacala inkvizicia proti zbraniam?
Rudo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Rudo »

A nie len proti zbraniam, proti zdravému rozumu. Tak, ako sa z Grécka stal pokusný bankový objekt, tak zo Slovenska sa stal pokusný odzbrojovací. Ak sa Lipsteinovi jeho "veľká hra malých" podarí, bude to precedens i pre ostatné krajiny a ľudia tam pôjdu do hajzlu tak ako my tu ...
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

Cobra dakujem vitam. Odkial som to mal vediet? Ved v mediach vo Finsku okrem toho ze tu niekto strielal nebolo vobec nic. Aj to bolo napisane ako zo zahranicia v skratke na konci novin a v telke nic ani slovo. Vo Finsku je kazdy strelec a taketo veci neradi vidia, uz aj preto ze nedavno mali nieco podobne, ale tam strielal nejaky balkanec. No ale strelecku verejnost to nepostihlo, aj ked aj tam sa najdu ,,nejaky ludomili,,.
No a internet som viac menej nemal ako mal a tak teraz cumim ako bacil do lekarne co sa tu deje a co kuje Daniel farizej.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"